Netikėti žinomų aktorių hobiai: vienas žavėjosi gimnastika, kitas – šoko breiką

​Nors kriminaliniame seriale „Prakeikti“ Mindaugas Capas ir Dovydas Stončius vaidina toli gražu ne pačius šviesiausius vaidmenis, visai kitokie jie pasirodys šį šeštadienį. Aktoriai su žiūrovais pasidalino įdomiomis asmeninėmis istorijomis bei papasakojo apie mažai kam žinomus savo gabumus.

M.Capas. <br>Laidos rengėjų nuotr. 
M.Capas. <br>Laidos rengėjų nuotr. 
D.Stončius.<br>Laidos rengėjų nuotr. 
D.Stončius.<br>Laidos rengėjų nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 29, 2023, 10:48 AM, atnaujinta Apr 29, 2023, 10:52 AM

Šį šeštadienį TV3 žaidime „galvOK“ M. Capas tapo Marijono Mikutavičiaus, o D. Stončius – Manto Katlerio komandos draugu.

Prieš prasidedant žaidimui, abu aktoriai kiek papasakojo ir apie savo vaidmenis kriminaliniame seriale apie Koganų šeimą. Paaiškėjo, kad šiame seriale M. Capas yra miręs net kelis kartus! O dabar jo kuriamas Remigijaus personažas, pasivertęs į vaiduoklį, persekioja pagrindinį veikėją – Fredį Koganą… Jis – tarytum šalto ir pragmatiško nusikaltėlio sąžinės balsas bei praeities nuodėmių liudininkas.

Tuo tarpu D. Stončiaus seriale kuriamas Švarco personažas yra gana kontraversiškas – jis vis giliau klimpsta į nusikaltimų liūną, kruopščiai trindamas iš savęs viską, kas žmogiška. Taip iš lėto jis tampa lygiavertis net ir pagrindiniam veikėjui – nusikalstamo pasaulio atstovui F. Koganui.

Tačiau šio vakaro žaidime šie žinomi aktoriai atsiskleidė visai kitomis spalvomis – spinduliavo gera nuotaika ir ne kartą ne tik komandos kapitonus, bet ir visus žiūrovus privertė nusijuokti.

Tiesa, nuo aktorystės temos taip greitai pabėgti nepavyko. Štai D. Stončius atskleidė, kad aktoriumi panoro tapti jau 10 klasėje. Nepaisant to, tiksliųjų mokslų jis neatsisakė net ir gavęs tam progą, ir mokykloje laikė matematikos egzaminą. 

Nuo matematikos nenutolo ir priešininkų komanda. Gavęs matematikos uždavinį primenantį klausimą, M. Mikutavičius juokavo, jog kaip tik neseniai šia tema kalbėjosi su komiku Mantu Bartuševičiumi – vyrai vienas kito klausė, kur ir kada baigėsi jų matematinės žinios? 

Po vieno iš pasirodymų M. Capas apie save atskleidė ir mažai kam žinomą faktą – pasirodo, kad jaunystėje jis buvo gimnastas! „Kai mane užkėlė ant žiedų, ir mama pamatė, ką aš darau, ji paklausė: „Vaikeli, ar tikrai nori visą gyvenimą tuo užsiiminėti?“ – prisiminęs rizikingą triuką sakė M. Capas.

Tačiau Mindaugas – ne vienintelis, kuris praeityje turėjo išskirtinį hobį. M. Capo kolega D. Stončius atskleidė, kad jis mokykloje šoko breiką! 

Paaiškėjo ir netikėtas faktas apie M. Katlerį. Žinodamas, kad komandos kapitonas yra neabejingas geram maistui, D. Stončius jam siūlė rinktis klausimą apie sūrį. Tačiau čia Mantas nustebino – pasirodo, kad kitaip nei daugelis, jis nemėgsta sūrio! Tiesa, nepaisant to, Mantas pasirodė šioje temoje pasikaustęs, mat kai lankėsi Normandijoje, buvo apžiūrėjęs ir sūrio fabriką. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.