Prieš „Tangomanų“ pusfinalį – netikėtas Ironvyto poelgis: bilietus į Lietuvą perplėšė pusiau

Praėjusį sekmadienį iš projekto iškritęs Ironvytas puikiai žino, kaip skaudu palikti Argentiną. Jo iškritimas paveikė visus dalyvius – tiek lietuviams, tiek argentiniečiams buvo sunku rinkti tinkamus žodžius bei tramdyti liūdesio ašaras. „Net sunku kalbėti… Yra graudu“, – emocijų neslėpė ir pats Ironvytas.

Ironvytas.<br>Organizatorių nuotr. 
Ironvytas.<br>Organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2023, 12:31 PM

TV3 ir Go3 projekte „Tangomanai“ jis atrado daugybę draugų, o vieną stipriausių ryšių užmezgė su aktore Ineta Stasiulyte. Nors anksčiau jiedu ne kartą yra dirbę prie bendrų projektų, būtent šokiai Argentinoje juos suvedė visiems laikams.

„Tokia faina draugystė… Sakiau jam, kad kai mes susitiksime Vilniuje ir pasižiūrėsime vienas kitam į akis, abu pajausime Buenos Aires. Ir tada viskas sugrįš“, – pasakojo Ineta, neslėpdama liūdesio ašarų.

Kad projektą palikti bus taip skaudu, nesitikėjo ir pats Ironvytas. Juk su savo partnere Paola vis geresnių rezultatų jie sugebėjo pasiekti nė nemokėdami vienas kito kalbos!

Projekto gerbėjai per vakarienę išgirs ir kitą liūdną žinią – Ironvytas Argentiną privalės palikti labai greitai. Ant jo skrydžio bilietų į Lietuvą bus parašyta, kad jam išvykti iš tango šalies lemta po mažiau nei paros po iškritimo!

„Kai pasakė, kad iškrito Ironvytas, ir jūs visi į mane atsisukote su ašaromis akyse, man gerklėje atsirado gumulas. Jis buvo toks, kad nė negalėjau ištarti „ačiū“. Tačiau aš nusprendžiau, kad nenoriu tų taisyklių – aš dar noriu sušokti paskutinį savo šokį“, – sakė jis.

O tada įvyko tai, ko nėra padaręs nė vienas anksčiau iš projekto iškritęs dalyvis. Ironvytas perplėšė savo lėktuvo bilietus pusiau!

„Mano sprendimas įvyko ne tada, kai aš suplėšiau bilietą, o iškart po to, kai iškritau. Tada supratau, kad viskas. Žinojau, kad projektas anksčiau ar vėliau pasibaigs visiems, tačiau gumulas, esantis mano gerklėje, privertė galvoti – o kodėl projektas jau baigtas? Kodėl mes dar negalima sušokti paskutinio šokio?“ – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.