78-erių grupės ABBA narys B. Ulvaeusas – vėl įsimylėjęs: širdį užkariavo žavi šviesiaplaukė

„Tai meilė iš pirmo žvilgsnio“, – prisipažino legendinės grupės ABBA narys Björnas Ulvaeusas (78 m.), pristatydamas savo naują draugę Christiną Sas (49 m.). Du kartus išsiskyręs muzikantas tiki, kad šįkart jo jausmai bus amžini.

B.Ulvaeusas teigė, kad Ch.Sas – trečia jo didžioji meilė.<br>dpa/picture-alliance/scanpix nuotr.
B.Ulvaeusas teigė, kad Ch.Sas – trečia jo didžioji meilė.<br>dpa/picture-alliance/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2023, 8:06 AM, atnaujinta Jun 5, 2023, 9:34 AM

Naujoji B.Ulvaeuso meilė – JAV įrašų bendrovės „Universal Music Group“ vadybininkė. Būtent ši bendrovė išleido devintą Švedijos grupės ABBA studijinį albumą „Voyage“.

B.Ulvaeusas ir Ch.Sas susipažino, kai buvo filmuojamas klipas Berlyne. Vėliau jų santykiai rutuliojosi žaibiškai. Praėjus keliems mėnesiams po pažinties jie apsigyveno kartu.

Dabar pora įsikūrė Švedijos sostinėje.

Praėjusių metų liepą B.Ulvaeusas ir Ch.Sas pasirodė Stokholme ant raudonojo kilimo per vieną premjerą. Björnas laikė Christinos ranką, o ji žvelgė į jį įsimylėjusiomis akimis. Ant kaklo ji turėjo pakabutį su jo vardu „Björn“.

Įdomu tai, kad B.Ulvaeusas tik praėjusią vasarą pranešė apie skyrybas su antrąja žmona Lena Kallersjö (74 m.).

Muzikanto gerbėjai iki šiol spėlioja, ar įrašų bendrovės darbuotoja galėjo būti muzikanto skyrybų priežastimi.

Akivaizdu tik tai, kad B.Ulvaeusas neilgai mėgavosi vienišiaus gyvenimu.

Ar Christina jį sužavėjo savo dvasingumu, intelektu ir humoro jausmu? Muzikos žvaigždė ne kartą yra sakęs, kad šiuos bruožus laiko labai svarbiais.

B.Ulvaeusas teigė, kad Ch.Sas – trečia jo didžioji meilė. Tiesa, muzikantas visuomet su didele pagarba atsiliepia ir apie buvusias savo žmonas.

Pirmoji – ABBA grupės narė Agnetha Fältskog (73 m.). Iš šios santuokos, trukusios nuo 1971 iki 1980 metų, jie turi dukterį Lindą (50 m.) ir sūnų Peterį Christianą (45 m.).

Antroji ABBA žvaigždės žmona – žurnalistė L.Kallersjö. Jų santuoka truko nuo 1981 iki 2022 metų. Pora susilaukė dviejų dukterų: Emmos (41 m.) ir Annos (38 m).

Paklaustas, kuo jį patraukė naujoji draugė, muzikantas šypsodamasis dėstė: „Ji man parodė, kaip išvirti avižinę košę. Reikia avižų, trupučio pieno ir uogų. Jei nori, kad patiekalas būtų prabangesnis, gali įdėti mango.“

Jis čia pat pridūrė, kad kitokios rūšies prabangos jam visai nereikia.

„Daugelis žmonių ieško gyvenimo prasmės. O mano poreikiai visiškai žemiški. Galbūt dėl to, kad daugelį metų su vienu filosofu užsiimu pokalbių terapija“, – aiškino B.Ulvaeusas.

Multimilijonierius B.Ulvaeusas maudosi ne prabangoje, o jūroje. Neseniai su Ch.Sas juodu praleido pirmas savo bendras atostogas Kretoje.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.