Livijus realybės šou dalyvės Monos krūtinę apipylė bučiniais: „Peržengtos visos raudonos linijos“

Intymios užduotys, karšti bučiniai ir neslopstančios intrigos – gyvenimas įspūdingo grožio viloje Pietų Ispanijoje verda greičiau ir aistringiau nei bet kur kitur! Realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ dalyviai apie kameras, panašu, jau pamiršo – 10 jaunų žmonių ėmė tenkinti slapčiausius savo troškimus, švaistytis pinigais ir nebijodami pila žibalą į jau ir taip įsiplieskusią ugnį. Visa tai žiūrovai išvys jau šio vakaro laidoje per TV3.

 Projekte verda aistros.<br> lrytas.lt koliažas.
 Projekte verda aistros.<br> lrytas.lt koliažas.
 Livijus.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
 Livijus.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
 Mona.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
 Mona.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
 Projekte verda aistros.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
 Projekte verda aistros.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
 Projekte verda aistros.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
 Projekte verda aistros.<br>Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jun 7, 2023, 4:02 PM

Projekto dalyvis Matas iš vedėjo Vytauto Mikaičio sulaukė sunkios ir itin intriguojančios užduoties, apie kurią niekam negalėjo papasakoti. Jos siekti ypač sunku buvo ir todėl, kad vaikinui teko tą daryti įpainiojant ir dar vieną žmogų! O jei to padaryti būtų nepavykę, jo būtų laukusi piniginė bauda…

„Nė nežinau, ką pridurti“, – pamatęs ypač sunkiai įveikiamą iššūkį neslėpė nerimo Matas.

Visai kitaip su savo turimais pinigais nusprendė elgtis Ieva. Mergina ir toliau įsitikinusi, kad dalyviai iš projekto ją išmes pirmąją, todėl savo dienomis Ispanijoje ji nusprendė mėgautis itin prabangiai.

Neverta pamiršti, kad šiame projekte – kainos kardinaliai kitokios, nei realybėje. Štai, pavyzdžiui, dušo želė kainuoja kone 8 kartus daugiau. Tačiau Ieva nusprendė pirkti net drabužius. Negana to, ji taip apdovanojo ne tik save, bet ir šou vedėją V. Mikaitį. O kur dar kiti didžiules sumas kainuojantys malonumai…

„Planavau pinigų, neišleisti, taupyti. Bet kai sužinojau, ką apie mane kalba kiti... Negana to, jie bando mane įtikinti, kad aš iš projekto nekrisiu, kad tik palikčiau pinigus“, – sakė ji, iš įsiūčio drąsiai švaistydama pinigus į kairę ir į dešinę.

Tačiau svarbu prisiminti, kad šį sezoną dalyviams svarbu ne tik tai, kiek išleidžia jie patys, bet ir tai, kaip su savo turimu biudžetu tvarkosi jų draugai, mat projekto pabaigoje nugalėtojas gaus visų finalistų pinigus. O tie, kurie iš projekto iškris, savo lėšas turės atiduoti kitam dalyviui arba naujokui. Ar gali būti, kad Ieva nesunkiai išleis visus pinigus ir kitiems nepaliks nė cento?

Negalėdami patikėti tuo, ką mato, apie taktikas, kaip reikėtų elgtis su Ieva, ims mąstyti visi. O ką dalyviai nuspręs, žiūrovai išvys laidoje.

Tikra vyšnia ant torto trečiadienio laidoje taps itin seksualus, visas dalyvių aistras patenkinsiantis žaidimas. Aistrų čia išties bus be galo daug – anksčiau apie antrąją pusę užsiminusi Caroline, panašu, ją pamirš. O gal vaikino mergina nė nebeturi?..

O štai Livijus ir Mona, vis dar bandantys rasti atsakymą, ar tikrai vienas kitam patinka, žiūrovus nustebins dar niekad šiame realybės šou neregėtu reginiu. Siekdamas atlikti gautą užduotį, Livijus prieš visus dalyvius ėmė bučiuoti Monos krūtinę.

„Peržengtos visos raudonos linijos“, – visa tai matęs neslėpė ir šou vedėjas V. Mikaitis.

Intrigos čia dar nesibaigs – žiūrovus suintriguos atviras Monos ir Livijaus pokalbis bei dviem dalyviams skirta ypač drąsi užduotis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Leading the change in sustainable business