Realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ paliko pirmieji du dalyviai: paaiškėjo, kas užėmė jų vietą

Kad ir koks puikus ir įvairiausių nuotykių bei emocijų kupinas gyvenimas bebūtų viloje Pietų Ispanijoje, net dviem TV3 ir Go3 realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ dalyviams jis jau baigėsi. Su vienu vilos gyventoju atsisveikino patys dalyviai, o dar vieną namo išsiuntė žiūrovai. Tačiau gyvenimas verda toliau – viloje pasirodė pirmasis naujokas!

 Ieva.
 Ieva.
 Lukas.
 Lukas.
 Eitvydas.
 Eitvydas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 9, 2023, 1:40 PM

Visą savaitę su Ieva konfliktavę dalyviai galiausiai apsisprendė – jų nuomone, būtent ji turėjo palikti projektą. Už ją balsavo net 9 žmonės!

Tuo tarpu mažiausiai žiūrovų simpatijų surinko Eivydas. Iš naujo už dalyvius balsuoti bei rinkti favoritus kviečiama čia: tv3.lt/neviskasiskaiciuota Jau kitą savaitę projektą paliks ir kitas mažiausiai žiūrovų balsų surinkęs žmogus.

Projekto taisyklės šiemet skelbia, kad pačių dalyvių iš projekto pašalintas žmogus savo turimų pinigų vežtis atgal namo negali – vietoje to, jis privalo juos atiduoti vienam iš senbuvių. Ieva savo pinigų likutį – 1160 iš 3000 eurų – nusprendė patikėti žmogui, su kuriuo sutarė geriausiai. Tai – Saulius.

O štai Eivydo pinigai – 2500 eurų – atiteko projekto naujokui Lukui. Klaipėdoje gyvenantis Lukas – tikras nuotykių ieškotojas. Vaikinas bandė mokytis teisės, vėliau – kriminologijos, tačiau nė viena iš šių profesijų jam neprilipo. Galiausiai jis suprato esantis kūrybos žmogus, todėl savo ateitį ketina sieti su kino filmais.

„Dabar bastausi iš vietos į vietą, keliauju po pasaulį ir ieškau savęs. Būsiu vilos centre nuo pat pirmos dienos, nes į projektą einu tam, kad nugalėčiau. Man reikia žinomumo! Nesvarbu, ar apie mane kalba gerai, ar blogai, aš vis tiek noriu, kad apie mane kalbėtų. Būti pilka pele – ne mano stilius“, – sakys jis, tačiau kaip vaikiną priims projekto senbuviai?

Viloje nenustoja virti ir aistros. Štai Livijus ir Mona jau nusprendė nebesiskirti net naktį – susistūmę lovas, nuo šiol šie du dalyviai miega kartu. Tačiau ką iš tiesų Livijus galvoja apie Moną, nesupranta niekas.

Atvirumo vakaro metu Saulius negailėjo jam kritikos: „Jei jau pirmą naktį buvo kažkiek susiburkavimo, o po to tu šauni tokį komentarą, kad ji tau nepatinka, kažkam iš šono – pavyzdžiui man – tai atrodo keista. Aš tavęs neteisiu, bet kaip visa tai vyksta? Tu gal labai dinamiškas žmogus? Arba greitai keiti nuomonę?“

Tokios pat intrigos palydi ir Caroline. Nors mergina turi Lietuvoje jos laukiantį mylimąjį, šiame šou ji mielai priima ir kitų gerbėjų dėmesį. „Man keista, kad kai prieinu prie Caroline ir bandau pasišnekėti apie jos draugą, ji apie jį beveik nešneka. Tai atrodo labai įdomiai“, – sakė Matas.

O kur dar jos bučinys su Pauliumi, vienos užduoties metu… Kitoms merginoms Caroline sakė, kad tai tikrai nebuvo daroma jos iniciatyva, bet vėliau, likusi viena, prieš kamerą atskleidė kitokius dalykus.

„Galbūt tai buvo todėl, kad sukelčiau Matui pavydą. Nemėgstu dramų, bet mėgstu intrigas“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.