Realybės šou Ispanijoje – skirtingų emocijų lavina: ašaras keitė piršlybos

Savaitgalis realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ viloje Pietų Ispanijoje buvo ypač karštas – net dviem dalyviams teko alinanti, parą laiko trukusi užduotis, kurios metu jie rizikavo prarasti įspūdingą pinigų sumą. Neliūdėjo ir tie, kurie liko namuose – čia visus nustebino pagreitį įgavę Monos ir Livijaus santykiai. Pora pagaliau pasibučiavo, o prieš tai Mona iš vaikino sulaukė lemtingo klausimo – ar ji pasiruošusi tapti Livijaus žmona?

 Lukas, Livijus, Austėja.<br> lrytas.lt koliažas.
 Lukas, Livijus, Austėja.<br> lrytas.lt koliažas.
 Austėja.<br>TV3 nuotr.
 Austėja.<br>TV3 nuotr.
Lukas.<br>TV3 nuotr.
Lukas.<br>TV3 nuotr.
 Livijus.<br>TV3 nuotr.
 Livijus.<br>TV3 nuotr.
 Mona.<br>TV3 nuotr.
 Mona.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jun 12, 2023, 6:02 PM

Naujoką Luką ir senbuvę Austėją išbandė pirmoji alinanti „išgyvenimo para“. Šį iššūkį sudarė net keturios sunkios užduotys, iš kurių kiekviena įvertinta 25 procentais jų biudžeto. Kiekvienas buvo priverstas žaisti už save, o neatlikę užduočių, rizikavo sudeginti visą savo biudžetą…

Užduotys dalyvius kaip reikiant išbandė, o Austėjai netgi teko perlipti per save… Ar jai pavyko įveikti vidines baimes? O gal jos merginą nugalėjo?

„Gavome pačią sunkiausią užduotį, kokią tik yra gavęs koks nors dalyvis“, – neslėpė Lukas, o Austėja sakė, kad tai – beprotiškas emocinis ir fizinis išbandymas.

Ši para pakišo koją ir Luko bei Austėjos draugystei. Ar jiems pavyko rasti bendrą kalbą? Austėjos akyse netgi pasirodė ašaros…

Ji nebuvo vienintelė slepianti ašaras – tokius pat emocinius amerikietiškus kalnelius patyrė ir Paulius. Išgirdęs, kad projektą stebintys žiūrovai jį kitiems dalyviams apibūdina kaip dviveidį, vaikinas tai priėmė itin jautriai.

Tiesa, jis ir pats kitiems dalyviams turėjo pastabų, o ypač – anksčiau puikiu draugu buvusiam Livijui. Paulius buvo įsitikinęs, kad megzdamas santykius su Mona, Livijus tik žaidžia, o kur dar faktas, kad jis neišgyveno, kai iš projekto žiūrovų sprendimu buvo išmestas Eivydas...

„Aš manau, kad jis mane užsipuolė dėl pavydo. Eivydas ir Paulius buvo ties iškritimo riba, todėl manau, kad tai – pavydas“, – apie Pauliaus komentarus sakė Livijus.

Vis dėlto ne viskas bus tik juodai balta – blogas emocijas pakeitė gražios Livijaus ir Monos sužadėtuvės bei pirmasis bučinys! Visa tai žiūrovai išvys jau šio vakaro laidoje.

„Manau, kad mūsų santykiai rimtėja“, – neslėpė Livijus.

Kas dar laukia vilos gyventojų? Ar Lukui ir Austėjai pavyks sunkiausią užduotį atlikti be klaidų, neprarandant pinigų? Šie ir kiti atsakymai – jau šio vakaro laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.