Realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ viloje – dar viena drama: „Nepatogu į jį tokį žiūrėti“

Nuo meilės iki neapykantos, sunkiausių užduočių ar linksmiausių vakarėlių – TV3 ir Go3 realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ dalyviai per kiek daugiau nei savaitę spėjo patirti tai, ko kiti nepatiria per visus metus. Tačiau čia visus gelbėja atviri pokalbiai – išsikalbėję, visi siekia atrasti ramybę. Tik ar visi projekto dalyviai iš tiesų yra nuoširdūs?

 Praėjusioje laidoje Paulius nesulaikė ašarų – vaikinas galvoja, kad prieš jį nusiteikę tiek visi žiūrovai.
 Praėjusioje laidoje Paulius nesulaikė ašarų – vaikinas galvoja, kad prieš jį nusiteikę tiek visi žiūrovai.
 Saulius.
 Saulius.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 13, 2023, 3:32 PM

Praėjusioje laidoje Paulius nesulaikė ašarų – vaikinas galvoja, kad prieš jį nusiteikę tiek visi žiūrovai, tiek ir projekto dalyviai. Juk jis buvo išvadintas dviveidžiu – ar tuo dabar tiki visi? O ar ir pats Paulius išdrįs pasakyti, kaip jaučiasi?

Jo savijautą pastebės ir kiti dalyviai... O kiti netgi ims galvoti, jog būtent Paulių per iškritimo vakarą namo siųsti būtų geriausia. „Matau, kad būdamas čia, žmogus kenčia. Ir jam nepatogu, ir man asmeniškai nepatogu į jį tokį žiūrėti. Tas minusas tiesiog galėtų jam padėti“, – šį antradienį sakė Saulius, o Pauliaus laukė ir dar vienas iššūkis...

Ne pati maloniausia akistata laukė ir santykius mezgančių Livijaus ir Monos. Po vienos iš užduočių vaikinas neslėpė, kad tam tikras merginos elgesys jam yra nepriimtinas.

„Mona, reikėjo truputį silpniau. Juk mes nelaimėsime jokio prizo... Galima pasirodyti, bet reikėjo truputį mažiau. Tuo labiau, kad mano visa giminė žiūri – man jau iš tikrųjų pasidarė nejauku“, – sakė jis, tačiau ką į tokius kaltinimus atsakė Mona?

Santykius šioje laidoje aiškinosi ir Austėja bei Lukas. Po „išlikimo paros“ vaikinas neišlaikė – merginai negirdint, jis kitiems dalyviams atskleidė, ką apie Austėją galvoja iš tiesų. Anot Luko, visą parą trukusių užduočių metu iš merginos nebuvo jaučiama jokio palaikymo. O juk palaikymas tuo metu buvo svarbiausias…

Taip pat Lukas pastebėjo, kad Austėja nori tik linksmybių, bet ne užduočių, tačiau juk projektas – taip pat ir apie užduotis!

Išgirdusi, ką sako Lukas, praėjusioje laidoje savo nuomone pasidalijo ir Mona. „Pastebėjau, kad kai kyla konfliktas, Austėja visą laiką užtyla ir nieko nedaro. Realiame gyvenime matosi, kad Austėja yra žiebtuvėlis, kad visuomet parodys savo nuomonę. Tačiau vien dėl to, kad čia yra realybės šou, ir visi atėjo laimėti, ji išlieka neutralesnė“, – sakė ji, o kiti dalyviai neslėpė pastebėję ir tai, kad mergina visuomet taupo savo biudžetą...

Tačiau jau šio antradienio laidoje Lukas ir Austėja savo santykius išsiaiškins. Tiesa, jau netrukus merginai teks ir vėl keliauti į užduotį… Ką apie ją pasakys kitas su ja užduotį turėjęs vykdyti žmogus?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.