Realybės šou dalyviai gavo progą paskambinti artimiesiems – džiaugėsi ne visi: „Mane tai pakirto“

Nepaisant staiga įsiplieskiančių nesutarimų ar sunkių užduočių, realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ dalyvių gyvenimas viloje Pietų Ispanijoje iš tiesų yra puikus. Tačiau jau pusantros savaitės jie gyvena uždaroje aplinkoje, neturėdami jokio ryšio su aplinkiniu pasauliu ar kiekvieną jų žingsnį stebinčiais artimaisiais.

Akimirkos iš realybės šou.<br>Lrytas.lt koliažas.
Akimirkos iš realybės šou.<br>Lrytas.lt koliažas.
Akimirkos iš realybės šou.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Akimirkos iš realybės šou.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Akimirkos iš realybės šou.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Akimirkos iš realybės šou.<br>Pranešimo siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-06-14 17:06, atnaujinta 2023-06-14 17:21

Šio trečiadienio TV3 laidoje visa tai pasikeis – dalyviai pagaliau susisiekė su savo draugais, mylimaisiais bei tėvais. Laukia daug ašarų, tačiau ne visos jos buvo iš džiaugsmo…

Pokalbiai su artimaisiais – vedėjo Vytauto Mikaičio staigmena, kuri nudžiugino kiekvieną projekte dalyvaujantį žmogų. Tačiau tuo pat metu tai jiems atnešė ir nerimą – dar nė nepriėję prie telefono, dalyviai ėmė jaudintis, o kai kurių akyse pasirodyė ašaros. O juk pokalbiui jie teturėjo vos 5 minutes…

Emocijos liejosi per kraštus. Nusprendęs paskambinti savo broliui, Livijus teiravosi jo to, dėl ko išgyvena labiausiai – ar jo ir Monos užduotys žaidimų metu neatrodo pernelyg atviros, gal net šokiruojančios?

Ne ką lengviau buvo ir Sauliui, kuriam savo žmonai nė nepavyko prisiskambinti! Žiūrovai išvys, kaip renkant mylimosios telefono numerį drebėjo jo rankos ir kaip vyras išgyveno, kai ši niekaip nepakėlė ragelio.

„Skambinau du kartus, bet jos telefonas išjungtas. Visko prisigalvojau, ką galėjau padaryti…“ – atviravo Saulius, o dėl šios situacijos ėmė nerimauti ir kiti projekto dalyviai.

Ypatingas skambutis laukė ir Caroline. Pasikalbėjusi su savo mama, mergina nusiramino, tačiau jau netrukus jos laukė kitas išbandymas. Kasdien projekto socialinių tinklų paskyroje vykstančios tiesioginės transliacijos metu, Caroline sulaukė skaudaus komentaro iš savo vaikino, laukiančio jos už realybės šou ribų. Kokie buvo jo žodžiai?

„Mane tai pakirto. Prieš atvykstant čia, mano draugas man sakė nerimaujantis, jog galiu nukentėti, nes esu per daug gera ir kartais nemoku pasakyti žodžio „ne“, – sakė sunkiai tai išgyvenanti Caroline.

Vaikino komentaras, pamatytas socialiniuose tinkluose, Caroline sudavė skaudų smūgį, o vilos gyventojams – dar vieną pokalbių temą. Ar gali būti, kad tai ne Caroline, o ja susižavėję Paulius ir Matas peržengė visas ribas? Ar vaikinai už tai prisiėmė atsakomybę? Galiausiai, ar Caroline rado ramybę?

Visus šiuos sunkius išgyvenimus palydėjo ir kur kas malonesni. Dviejų vilos dalyvių – Pauliaus ir Jovitos – laukė ekstremalūs išvaizdos pokyčiai grožio salone! Ar dalyviai sutiko įvykdyti užduotį ir taip išvengti baudos?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.