Realybės šou dalyvis Livijus prabilo apie baimę: „Manau, kad santykiai su Mona gali man pakenkti“

TV3 ir Go3 realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ gyventojams prasidėjo dar viena savaitė. Nors jų gretas papildė naujokė, dalyvių skaičius darosi vis mažesnis – trečią savaitę jų liko vos 8, o dar du su projektu atsisveikins šį ketvirtadienį. Nesibaigia ir dalyvius supančios intrigos bei tai užgimstantys, tai ir vėl nuslopstantys romantiški jausmai…

Livijus ir Mona.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Livijus ir Mona.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Matas ir Caroline.
Matas ir Caroline.
Matas.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Matas.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Lukas ir Mona.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Lukas ir Mona.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Lukas.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Lukas.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Livijus ir Mona.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Livijus ir Mona.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Kornelija.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Kornelija.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Jovita.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Jovita.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Caroline.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Caroline.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Austėja.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Austėja.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Jun 19, 2023, 3:23 PM, atnaujinta Jun 19, 2023, 3:31 PM

Šio pirmadienio laidoje žiūrovai išvys ir tai, kaip stipriai išlikimo paros užduotys paveikė Moną bei jau antrą kartą tame dalyvaujantį Luką. Vaikinas žinojo, ko tikėtis, todėl sukaupęs visas jėgas, darė viską, kad savo biudžetą išsaugotų ir nepatirtų jokio praradimo. O štai Monai tai buvo pirma ir pati sudėtingiausia užduotis projekte.

Livijus ir Matas neslėpė abejojantys, ar mergina išvis pajėgs išgyventi išlikimo parą nepalūžusi… Panašu, kad jie neklydo – merginos išties laukė didžiulė nesėkmė. Kuo visa tai baigsis?

Savo santykių su Mona išsigando ir Livijus – vaikinas buvo įsitikinęs, kad dėl ryšio su šia mergina, ir jis žiūrovams patinka mažiau. Juk ji atsidūrė žiūrovų topų lentelės apačioje! 

„Manau, kad mano santykiai su Mona gali pakenkti ir man pačiam“, – sakė Livijus, tačiau ar tai sumažins jo jausmus merginai?

Tai, ką vienas kitam jaučia, toliau aiškinsis ir Caroline su Matu. Antrąją pusę už realybės šou ribų turinti mergina tikino, kad Matas jai – tik draugas, tačiau kiti dalyviai taip greitai tuo patikėti nebuvo linkę...

„Jie jau tris dienas vis aiškinasi žaidimus. Jie ne tai, kad burkuoja, bet nuėję į šoną gražiai atsisėdę kalba. Matau, kad bendrauti ir kalbėti jiems yra gera. Galimai jai Matas gali patikti, nes ji su juo labai daug bendrauja ir iš vaikinų jai jis tikrai patinka labiausiai“, – savo nuomone dalinosi šiuos du dalyvius iš šono stebėjusi Jovita.

Sunkūs momentai lauka ir energingosios Kornelijos. Tai – naujokė, kuri prie kitų projekto dalyvių prisijungė vos praėjusios savaitės pabaigoje. Kornelija pastebėjo čia užsimezgusias draugystes, o netrukus iš kitų dalyvių gavo ir pravardę. Monai ji primins Ievą – dalyvę, kuri dėl nesutarimų su kitais vilos žmonėmis, iš projekto buvo išmesta pirmoji!

„Jos su Ieva turi tą bendrą kabliuką kalbėti, pertraukti ir neleisti įsiterpti“, – nė neslėpė savo nuomonės Mona.

Situacija mažai pasitaisė ir vėliau – Kornelijos akyse pasirodė ašaros. Mergina buvo įsitikinusi, kad kiti dalyviai jai jaučia antipatiją…

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?