Prieš iškritimų vakarą „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ vilą sudrebinęs skandalas įgavo pagreitį

Šią savaitę realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ vilą sudrebinęs skandalas įgavo pagreitį ir sumaišė visas kortas. Nuo Monos nusisuko ne tik dar praėjusią savaitę savo simpatijas jai rodęs Livijus, bet ir kiti dalyviai. O jau šį vakarą TV3 žiūrovai išvys, kurie du jauni žmonės paliks Ispaniją… Ar gali būti, kad iškris Mona?

Caroline, Livijus ir Mona.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Caroline, Livijus ir Mona.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Monos pokalbis su mama.
Monos pokalbis su mama.
Matas.
Matas.
Lukas.
Lukas.
Livijus ir Mona.
Livijus ir Mona.
Livijus.
Livijus.
Kornelija.
Kornelija.
Jovita.
Jovita.
Caroline pokalbis su mama.
Caroline pokalbis su mama.
Austėja.
Austėja.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Jun 22, 2023, 4:39 PM

Kaip įprasta, su vienu draugu šį vakarą atsisveikino patys projekto dalyviai, o kitą, surinkusį mažiausiai balsų, iš projekto pašalins naujienų portalo tv3.lt skaitytojai.

Iš projekto iškritę žmonės negalėjo su savimi pasiimti šou metu gautų pinigų – jie privalėjo savo biudžetą paskirti senbuviams.

Tačiau prieš iškritimų vakarą vilos gyventojai ir toliau siekė išspręsti tai, kas juos neramina – visi aiškinosi, kas sukėlė nepaaiškinamą Monos elgesį skandalingojo žaidimų metu.

Mergina pripažino, kad kaltas pavydas – Monai nepatiko, kad seksualią užduotį su Livijumi pasisiūlė atlikti Austėja. Juk Mona laikė ją drauge!

„Tai nebuvo vien tik dėl užduoties – viskas prasidėjo anksčiau. Kad aš daugiau kalbu su Austėja, daugiau su ja būnu... Manau, kad viskas tempėsi jau daug anksčiau, o per žaidimą Mona pratrūko“, – sakė Livijus.

Ir nors nė vienas dalyvis neslėpė Mona nusivylęs, galiausiai jiems jos pasidarė gaila. O Monos pokalbis su Livijumi, kurį žiūrovai išvys šį vakarą, skambės ne tik kaip skyrybos, bet ir kaip pats tikriausias atsisveikinimas. Vis dėlto galiausiai Livijus įkvėps Monai vilties: „Nenorėjau, kad viskas taip pasibaigtų…“

Dalyviams nuotaiką pakėlė skambučiai savo artimiesiems. Tiesa, ne visi galėjo rinktis, kam skambinti. Caroline gavo tik vienintelį numerį – savo vaikino. Nors ir jaudindamasi, ji pagaliau išdrįso su juo pasikalbėti.

„Markuti, man labai sunku…“ – neslėpdama ašarų vos vaikinui pakėlus ragelį sakė ji.

Tai buvo pirmasis jų pokalbis po to, kai mergina mėnesiui laiko išvyko į šį realybės šou. Ar Caroline vaikinas Markas išgirdo ją ir sugebėjo pateisinti jos elgesį? O gal jos bendravimas su Matu ar bučinys su Pauliumi jam pasirodė neatleistini?

Jautrus pokalbis su mama laukė ir vis labiau nuo kitų dalyvių tolstančios Monos. Jei praėjusią savaitę mama Moną palaikė, šįkart ji turėjo pastabų…

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.