Didysis „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ finalas – jau šį vakarą: kas verčiausias tapti nugalėtoju?

Jau šį ketvirtadienį įvyks didysis TV3 ir Go3 realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ finalas! Po visą mėnesį trukusių pramogų, alinančių užduočių, draugysčių, dramų ir užsimezgusių romantinių jausmų, trys stipriausi dalyviai – Jovita, Livijus ir Austėja – susitiks kovoje dėl šių metų nugalėtojo prizo. O kas taps geriausiuoju, nuspręs tik žiūrovai!

Austėja, Livijus, Jovita.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Austėja, Livijus, Jovita.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Livijus.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Livijus.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Austėja.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Austėja.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Jovita.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Jovita.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Jovita.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Jovita.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

2023-06-29 15:52

Balsuoti net 5 kartus per dieną žiūrovai kviečiami iki pat šio vakaro – tik tiesioginės transliacijos metu paaiškės, kas taps nugalėtoju! 

Jovita, Livijus ir Austėja – žmonės, kurie projekte matomi nuo pat pirmosios jo dienos. O kartu tai – dalyviai, kurie per visą šį mėnesį patyrė labai daug.

Austėja

Prieš daugiau nei pusmetį Austėjos gyvenimas kardinaliai pasikeitė, o šie metai bus pirmieji, kai ji švęs jau ne vieną, o du gimtadienius. Kraupi avarija merginą ne tik pavertė kitu žmogumi, bet ir paskatino daryti tai, kam anksčiau ji niekuomet nebūtų pasiryžusi.

Būtent taip Austėja tapo ir šių metų projekto „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ dalyve. Kaip sako pati mergina, metai po avarijos – jos žydėjimo metai.

O šiame projekte ji tą įrodė – ne tik įveikė daugybę savo kompleksų, bet ir vykdė visas, net ir parą trunkančias bei didžiausias baimes įveikti skatinančias užduotis. Apie ją vien teigiamai atsiliepia ir kiti dalyviai – Austėja niekuomet nekuria intrigų, tačiau visuomet tvirtinai žino, kurią pusę palaikyti.

Tiesa, romantikos viloje Pietų Ispanijoje ji neieškojo. Vietoje to, kiekvienam dalyviui – tiek merginai, tiek vaikinui – ji tapo pačia geriausia drauge.

Livijus

Tikriausiai spalvingiausias šiame projekte buvo Livijaus kelias. Tam, kad taptų realybės šou dalyviu, jis metė puikiai apmokamą darbą svetur, o puoselėdamas svajonę persikelti gyventi į Lietuvą, čia jis tikėjosi sutikti žmonių, dėl kurių svajonė išsipildytų ir dar greičiau.

Drąsiai galima sakyti, kad Livijus – pats tikriausias merginų numylėtinis! Jau pirmosiomis projekto sekundėmis juo susižavėjo Mona, o vėliau tokius pat šiltus jausmus merginai ėmė puoselėti ir pats Livijus. Kartu jie ne tik keldavosi ir užmigdavo, bet ir apdovanodavo vienas kitą bučiniais. O galiausiai nuėjo į pasimatymą!

Tiesa, jie įrodė, kad nuo meilės iki neapykantos – vos vienas žingsnis. Monai negražiai pasielgus su kita dalyve, Livijus suprato, kad čia jų keliai turėtų išsiskirti. Vaikinas tikina, kad mylimam žmogui galėtų atiduoti viską, tačiau vienas skaudus poelgis gali priversti jį nusisukti amžiams.

Po to, kai iš projekto iškrito Mona, vaikinas gavo išskirtinę galimybę kartu su projekto vedėju Vytautu Mikaičiu pasilinksminti Ibizoje. Ir nors puikiai praleido laiką, grįžęs baiminosi, kad kiti projekto dalyviai į jį ims žiūrėt kreivai, galbūt net pavydėti.

Visgi jis klydo – draugai iki šiol Livijų mato kaip vieną iš lyderių! O paskutinės dienos viloje jam atnešė naujų vėjų ir romantiniame gyvenime… Ar gali būti, kad vaikinas susižavėjo kita finaliste, Jovita?

Jovita

Nesustabdoma Jovita – būtent taip būtų galima apibūdinti dar vieną žavią ir be galo veiklią realybės šou dalyvę. Nors kartais ir būdavo įpainiojama į skandalus, jautrios sielos mergina nenurimdavo tol, kol su visais neišsiaiškindavo savo santykių.

Juk prieš pagalvodama apie save, ji visuomet galvoja apie kitus! Galbūt todėl projektui įsibėgėjus, jai socialiniuose tinkluose priklijuota „terapeutės“ pravardė…

Kaip ir Austėjai, Jovitai teko įveikti daugybę alinančių ir sunkių užduočių, kurios kartais ją palauždavo – ne kartą finalistės akyse pasirodė ašaros. Tiesa, ne viskas buvo tik sunku – Jovita yra ta dalyvė, kuri turėjo teisę apsilankyti grožio salone ir susikurti garsiosios Marilyn Monroe įvaizdį.

O šis realybės šou Jovitai atmintyje liks amžiams – norėdama atlikti vieną užduotį, ir negauti piniginės baudos, Jovita turėjo pasiryžti pirmajai tatuiruotei savo gyvenime. Nuo šiol ant pėdos jai visą laiką puikuosis užrašas „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“.

O kuris iš šių dalyvių yra labiausiai vertas vadintis antrojo sezono realybės šou „(ne)VISKAS ĮSKAIČIUOTA“ nugalėtoju, žiūrovai kviečiami nuspręsti jau šį vakarą. Būtent jam atiteks ir piniginis prizas – 6000 eurų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.