Paaiškėjo netikėti faktai apie 180 mln. sekėjų socialiniuose tinkluose turinčią aktorę Zendaya

Jaunimo pamėgtu „HBO“ serialu „Euforija“ jau gali mėgautis ir „Go3“ televizijos žiūrovai. Pagrindinį vaidmenį jame atliko jauna ir talentinga aktorė Zendaya. Pateikiame 10 įdomių faktų apie jaunimo dievaitę, kuri socialiniuose tinkluose turi net virš 180 mln. sekėjų:

Zendaya.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Zendaya.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2023, 4:06 PM, atnaujinta Jul 5, 2023, 8:40 AM

1) Zendaya Maree Stoermer Coleman – amerikiečių aktorė ir dainininkė, geriau žinoma pseudonimu Zendaya.

2) Ji yra pelniusi du JAV „Emmy“ apdovanojimus už geriausią televizijos serialo aktorės vaidmenį.

3) 2022 m. žurnalas „Time“ kasmetiniame sąraše ją įtraukė į 100 įtakingiausių pasaulio žmonių sąrašą!

4) Pirmasis Zendayos „oficialus“ darbas buvo susijęs su jos pirmąja aistra – šokiais. Vaikystėje ji pasirodė kelių mados prekių ženklų kataloguose, tačiau būdama 8 metų pradėjo lankyti šokių pamokas ir priklausė šokių grupei. Tai lėmė, kad mergina įsidarbino Selenos Gomez pritariančiąja šokėja, bet tik televizijos reklamos vaizdo klipe.

5) 2009 m. Zendaya buvo atrinkta atlikti kūrinius albumui „Kidz Bop 15“, kuriame pateikiamos sėkmingiausios to meto popmuzikos dainos, specialiai vaikams pritaikytoje versijoje.

6) Kai Zendayai sukako 14 metų, ji gavo pirmąjį svarbų vaidmenį „Disney Channel“ jaunimo seriale „Shake It Up“. Jos personažas vadinosi Rocky Blue ir kartu vaidino pastaruoju metu itin prieštaringai vertinama aktorė Bella Thorne. Serialas baigėsi 2013 m. Po jo sekė daugybė vaidmenų „Disney Channel“ filmuose bei serialuose.

7) Sėkmingai pradėjusi darbą televizijoje Zendaya sulaukė daugybės įdomių vaidmenų jaunimui skirtuose filmuose. Tapusi tikra jaunimo numylėtine ir net dievaite, ji taip pat išleido knygą – stiliaus vadovą, pilną naudingų patarimų.

8) Didžiausias proveržis įvyko, kai 2015 m. Zendaya gavo pagrindinį vaidmenį seriale „K. C. Undercover“, kuriame vaidino paauglę slaptąją agentę.

9) 2012 m. Zendaya dalyvavo televizijos šou „Šokiai su žvaigždėmis“, kuriame užėmė antrąją vietą.

10) 2016 m. ji bendradarbiavo su keliais skirtingais atlikėjais. Ji išleido bendrą kūrinį su Chrisu Brownu, taip pat dalyvavo dainininkės Beyonce vaizdo klipe „All Night“ filmavime kartu su tokiomis žvaigždėmis kaip Amandla Stenberg ir Chloe x Halle.

Nuo liepos 3 d. „Go3“ vartotojai gavo prieigą prie didžiulės „HBO“ ir „HBO Max“ turinio vaizdotekos, įskaitant apdovanojimus pelniusius tokius serialus kaip „Euforija“, „Drakono namai“, „Paskutinieji mūsiškiai“, „Palikimas“, „Černobylis“, „Baltasis lotosas“, taip pat šiuolaikinės televizijos ikonomis tapusius kūrinius „Sostų karai“, „Sausas įstatymas“, „Sopranai: mafijos kronika“, „Draugeliai“, „Blakė“, „Tikras kraujas“, „Tikras detektyvas“, „Seksas ir miestas“ ir daugelį kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.