87-erių kino žvaigždė Alainas Delonas tapo savo slaugės įkaitu

Prancūzijos kino žvaigždės Alaino Delono (87 m.) slaugytoja draudė jam bendrauti su vaikais, naudojo psichologinį smurtą ir netgi ketino atsikratyti jo mylimu šunimi. Aktoriaus atžalos dėl to kreipėsi į teismą.

 A.Delonas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 A.Delonas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
A.Delonas yra patyręs insultą.<br>IMAGO/„Scanpix“ nuotr.
A.Delonas yra patyręs insultą.<br>IMAGO/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 10, 2023, 11:34 AM, atnaujinta Aug 10, 2023, 11:45 AM

Slaugytojos paslaugų A.Delonui prireikė po to, kai 2019-aisiais jis patyrė insultą.

Išėjusiam iš ligoninės ir vienam gyvenančiam aktoriui buvo būtina pagalba, todėl buvo pasamdyta slaugytoja japonė Hiromi Rolin (66 m.).

Tačiau įvykiai netrukus ėmė rutuliotis tarsi psichologiniame trileryje.

Aktoriaus vaikai Anthony (58 m.), Alainas Fabienas (29 m.) ir Anouchka (32 m.) teigia, kad iš pažiūros maloni moteris, kuri turėjo rūpintis jų tėvu, greitai ėmė elgtis tarsi kalėjimo prižiūrėtoja, pradėjo piktnaudžiauti pažeidžiamo asmens silpnumu. Todėl jie kreipėsi į teismą.

Netrukus prie jų ieškinio buvo pridėtas ir paties aktoriaus pareiškimas, kuriame jis teigia, kad H.Rolin tiesiog įsikraustė į jo vilą, esančią į pietus nuo Paryžiaus.

Prieš porą metų įžymybė džiaugėsi slaugytoja. Prancūzijos žurnalui „Paris Match“ jis sakė: „Mano gyvenimo draugė japonė Hiromi buvo šalia manęs visą tą laiką, kol atsigavau.“

Vis dėlto dabar jo tonas pasikeitė.

Teismui pateiktame ieškinyje teigiama, kad bėgant laikui slaugytoja ėmė elgtis vis agresyviau ir su A.Delonu, ir su jo vaikais, siekė jų visiško paklusnumo. Japonė bandė uždrausti aktoriui bendrauti su atžalomis, neleido jiems kalbėtis telefonu, kontroliavo elektroninį paštą ir įrašus socialinių tinklų paskyrose. Paskutinis lašas, perpildęs A.Delono kantrybės taurę, esą buvo tai, kad H.Rolin nutarė aktoriaus mylimą šunį Loubo atiduoti į gyvūnų prieglaudą.

Šį belgų aviganį kino žvaigždė 2014-aisiais paėmė iš gyvūnų prieglaudos. A.Delonas dievina šunis, turi jų ne vieną. „Labai myliu savo šunis, jie – pusė mano gyvenimo“, – taip dokumentiniame TV filme yra kalbėjęs aktorius.

Todėl kai slaugė nutarė vieną jo augintinių atiduoti į prieglaudą, aktorius nedelsdamas paskambino sūnui Anthony, kuris su broliu ir seserimi ėmėsi teisinių veiksmų.

Anthony teismui pateikė ir dar vieną ieškinį prieš slaugytoją – dėl tyčinio smurto ir tėvo laisvės suvaržymo. Jis teigia, kad įrodymus rinko pusantrų metų.

Savo „Instagram“ paskyroje Anthony rašė: „Lapkričio 8-ąją per mano tėvo gimtadienio pietus mes susiginčijome su ponia Rolin. Aš priekaištavau, kad ji neinformavo mūsų, kai tėvas savo namuose krisdamas sunkiai susižeidė. Jam teko susiūti kaktą, naktį jis praleido ligoninėje.“

A.Delono vaikų pateiktus kaltinimus slaugytojai H.Rolin dabar tiria teisėsauga.

„Išnagrinėjusi skundus Montarži prokuratūra nusprendė pradėti ikiteisminį tyrimą“, – informavo prokuroras.

Beje, H.Rolin atsisakė savo noru palikti Prancūzijos kino žvaigždės vilą. Prireikė policijos ir ugniagesių pagalbos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.