Nenutrūkstantis Delfi TV sezonas: programoje – žiūrovų jau pamėgtos laidos ir intriguojančios naujienos

Net jei vasara ir jos karštos pramogos baigiasi, Delfi TV užtikrina – atėjus rudeniui žiūrovams taip pat nebus kada nuobodžiauti. Jie ir toliau galės mėgautis populiariausiomis Delfi TV laidomis, kai kurių laidų kūrėjai sugrįš įsikvėpę naujų idėjų po vasaros atostogų, negana to, programą papildys naujos intriguojančios laidos įvairiausiems skoniams.

Delfi TV laidų vedėjai.
Delfi TV laidų vedėjai.
K. Pocytė-Medutė.
K. Pocytė-Medutė.
Aurimas Valujavičius.
Aurimas Valujavičius.
Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.
Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.
Dalia Vaitkutė-Šiaulienė ir Saulius Žvirgždas.
Dalia Vaitkutė-Šiaulienė ir Saulius Žvirgždas.
Artūras Paknys.
Artūras Paknys.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Aug 17, 2023, 1:00 PM

Sugrįžta aktualijų laidos

Delfi TV video vadovas Arturas Paknys pastebi, kad nors Delfi TV sezonas tęsiasi ištisus metus, visgi, vasara yra tas laikas, kai žmonės daugiau poilsiauja, kaupia naujas idėjas, o rudenį ateina metas jas įgyvendinti.

„Kai kurios mūsų laidos yra kaip Delfi TV vizitinė kortelė – deja, jų kūrėjai neturėjo prabangos ilgiau patinginiauti net vasarą, nes nuolat kūrė naujas laidas be jų savo laisvalaikio neįsivaizduojantiems žiūrovams“, – pasakojo A. Paknys.

Tad gerbėjus toliau džiugins Delfi TV laidos „Kasdienybės herojai“ su Rūta Lape, „Pas Editą“ su Edita Mildažyte, „Orijaus kelionės“ su Orijumi Gasanovu, „Jūs rimtai“ su Kristina Pocyte, „Kriminalinė zona“ su Dailiumi Dargiu, „Savaitės kriminalai“ su Jauniumi Matoniu, „Ūkininko Petro dienoraštis“ su Petru Šiaučiūnu, „Aurimo būstas“ su Aurimu Valujavičiumi.

Pailsėjusi po vasaros atostogų grįžta laida „Ką žmonės dirba visą dieną?“ su Mantu Stonkumi, taip pat grįžta diskusinės aktualijų laidos „Iš esmės“ su Daiva Žeimyte-Biliene ir Aurimu Peredniu, „Delfi interviu“ su portalo „Delfi“ vyr. redaktore Rasa Lukaityte-Vnarauskiene.

Savo aktualumo, deja, vis dar nepraranda ir karas Ukrainoje. Tad tiems, kas seka karybos ir gynybos temas, Delfi TV, bendradarbiaudama su „Locked N' Loaded“, rodys savaitinę laidą „Patrulio bazė“, kurioje šios organizacijos ekspertai analizuos, kas naujo vyksta frontuose ir kas svarbu kitais karybos klausimais.

Jau nuo rugpjūčio vidurio žiūrovus pasitinka atsinaujinusi aktualių pokalbių laida „Delfi diena“, kurią veda Dalia Vaitkutė-Šiaulienė ir Saulius Žvirgždas. Jie svarbiausias Lietuvos ir pasaulio naujienas, taip pat apžvelgiamas naujienų portale „Delfi“, aptaria su studijoje viešinčiais svečiais. Čia paliečiamos tiek politinės aktualijos, tiek gyvenimo būdo temos ar vertingi patarimai – viskas, ko reikia norintiems nepraleisti svarbių žinių kasdieniame naujienų sraute.

Linksmos ir naudingos naujienos

Delfi TV žiūrovams taip pat paruošė ir netrukus pristatys net kelias naujienas. Žaidime „Kas meluoja?“ komisijai teks atspėti, kuris iš žaidimo dalyvių yra tikras savo profesijos atstovas, o kurie – apsimetėliai. Tam jiems tiek atsakinėti į įvairius klausimus, tiek atlikti smagias praktines užduotis. Šį žaidimą ves „Delfi“ kūrybos vadovas, radijo ir televizijos laidų vedėjas S. Žvirgždas.

Žaidimų mėgėjus nudžiugins ir tai, kad per Delfi TV planuojama parodyti geriausias legendinio žaidimo „Taip ir ne“ laidas su Arūnu Valinsku.

„Net ir tie, kurie savęs nelaiko televizijos žaidimų gerbėjais, žino, kas buvo „Taip ir ne“. Tai buvo ne tiesiog laida, o fenomenalus reiškinys, pritraukdavęs prie ekranų daugybę žiūrovų, kurio žaidėjai patys tapdavo žvaigždėmis, o kai kurie žaidimo elementai, kaip, pavyzdžiui, baltas gaubtas, tapo visiems gerai atpažįstamais simboliais. Pats A. Valinskas su komanda sutiko atrinkti geriausias šio žaidimo laidas, jas skaitmenizuoti ir dar kartą parodyti Delfi TV žiūrovams“, – pasakojo A. Paknys.

K. Pocytė-Medutė laidoje „Ar galiu užeiti?“ šįkart nekvies žmonių į „Delfi“ studiją, o pati išsiruoš į svečius ir belsis į žmonių namų ar darboviečių duris. Pas ką būtent ji su komanda apsilankys – priklausys nuo karščiausių aktualijų. Tai gali būti tiek Seimo viešbutis, tiek, galbūt, kuo nors tą savaitę pagarsėjusio mažiau žinomo žmogaus namai.

O tiems, kurie tik įsirenginėja savo namus, privaloma nepraleisti naujos laidos „Kada įkurtuvės?“, kurią ves Kornelija Jasiūnaitė. Ji lankysis pas tuos žmones, kurie savo namus dar tik kuria, ir domėsis, kas jiems sekasi geriau, o kur, galbūt, susiduria su kokiais nors sunkumais ir kaip juos sprendžia. Naudingų patarimų ras ne tik įsirenginėjantys įprastus būstus, bet ir, pavyzdžiui, norintys sužinoti, kaip statomi moduliniai namai, namai ant vandens, nameliai medžiuose, renovuojamos senos sodybos ir įvairiausi kiti būstai.

Nepamiršti liks ir kelionių laidų mėgėjai. „Delfi TV jau rodėme visokių keliautojų – irkluojančių valtimis, minančių dviračius, vaikščiojančių, važiuojančių kemperiais. Dabar parodysime dar vieną kelionės būdą – buriavimą – laidoje „Burėmis į Arktį“. Kęstutis Juška, medikas iš Kauno, pametęs galvą dėl kelionių po gamtą, leidosi į iššūkį nuplaukti burine jachta į Arkties vandenyną prie Norvegijos krantų. Jis sutiko su Delfi TV žiūrovais pasidalinti savo kelionės videodienoraščiu“, – džiaugėsi A. Paknys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.