„Gero vakaro šou“ vedėjų vasara: netikėtos sužadėtuvės, tradicija tapusios kelionės ir ištirpę kilogramai

Jau nuo rugsėjo 6-osios kiekvienas trečiadienio vakaras ir vėl taps pačia tikriausia švente. Tokią žiūrovams kurs neabejotinai linksmiausia TV3 laida „Gero vakaro šou“ ir dar linksmesni jos vedėjai – Mindaugas Stasiulis, Dijora Petrikonytė ir Justinas Jankevičius. Nuo dar niekur negirdėtų istorijų iki beprotiškiausių užduočių – laida pasiruošusi nustebinti kiekvieną! O naująjį sezoną ji pasitinka ir su pokyčiais…

„Gero vakaro šou“ vedėjų komanda.<br>V.Černiausko nuotr.
„Gero vakaro šou“ vedėjų komanda.<br>V.Černiausko nuotr.
„Gero vakaro šou“ vedėjų komanda.<br>V.Černiausko nuotr.
„Gero vakaro šou“ vedėjų komanda.<br>V.Černiausko nuotr.
„Gero vakaro šou“ vedėjų komanda.<br>V.Černiausko nuotr.
„Gero vakaro šou“ vedėjų komanda.<br>V.Černiausko nuotr.
„Gero vakaro šou“ vedėjų komanda.<br>V.Černiausko nuotr.
„Gero vakaro šou“ vedėjų komanda.<br>V.Černiausko nuotr.
„Gero vakaro šou“ vedėjų komanda.<br>V.Černiausko nuotr.
„Gero vakaro šou“ vedėjų komanda.<br>V.Černiausko nuotr.
„Gero vakaro šou“ vedėjų komanda.<br>V.Černiausko nuotr.
„Gero vakaro šou“ vedėjų komanda.<br>V.Černiausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Aug 29, 2023, 12:18 PM

Akį iškart patraukia ir neeilinis, dirbtinio intelekto pagalba sukurtas šio sezono laidos klipas, kuriame Dijora virto į pačią tikriausią Barbę, o Justinas ir Mindaugas – dviem jos Kenais.

„Jau sulaukėme klausimų, ar naujame sezone taip pat būsime skaitmeniniai ir netikri (juokiasi). Galiu užtikrinti, kad taip nebus. Tikro žmogaus, realistiškų emocijų ir istorijų nepakeis niekas“, – įsitikinęs M. Stasiulis.

Ir iš tiesų – juk „Gero vakaro šou“ tikrai nėra standartinė pokalbių laida, kupina politikos ar santykių intrigų! Priešingai – čia kiekvienas garsus svečias atskleidžiamas dar nematytu kampu. Žiūrovai puikiai žinomus Lietuvos žmones išvysta atsipalaidavusius, o neretai – ir lengvai pakvailiojančius ar netikėtai atvirus.

„Dažnai svečiai klausia, apie ką kalbėsime? Mes visuomet atsakome tą patį: „Nesvarbu – tiesiog eikime pasilinksminti ir gerai praleisti laiko!“ Juk į būrį susibėgę draugeliai taip pat nesiruošia išankstinio scenarijaus ar temų – viskas atsiranda bendravimo metu“, – sako laidos vedėjas M. Stasulis ir žiūrovus kviečia dar vienam nepamirštamam, juoko kupinam laidos sezonui.

Laidoje – netikėtos staigmenos ir žiūrovams, ir patiems vedėjams

Pačių geriausių emocijų šiemet bus ir dar daugiau, nes apie tai, kaip atsinaujinti ir laidai suteikti dar daugiau energijos, „Gero vakaro šou“ komanda pradėjo galvoti dar vasarą.

„Gero vakaro šou“ tapo tikru televizijos reiškiniu, todėl savo žiūrovus privalome nuolat stebinti ir džiuginti. Viena iš naujienų – iššūkio arba siurprizo rubrika „Gerulis“, kurioje vienas kitą bandysime nustebinti.

Pavyzdžiui, surengsime „Agroolimpiadą“, kurios metu Justinas, Dijora ir aš varžysimės keliose kaimiškose rungtyse: sviesto mušimas, arimas su arkliu ir karvės melžimas. Patikėkite, žvengėme mes – žvengsite ir jūs“, – įsitikinęs M. Stasiulis.

Dar vienas laidos išskirtinumas – gyva publika. Anot Mindaugo, žiūrovų reakcijos iškart parodo, kas intriguoja ir prajuokina, o kas, galbūt, yra šiek tiek nuobodu. Didžiausias džiaugsmas vedėjams – pradžiuginti ne tik televizijos žiūrovus, bet ir tuos, kurie laidą stebi gyvai! O šiemet pokyčiai laukia ir čia…

„Negalime atsidžiaugti, kad į „Gero vakaro šou“ filmavimus žmonės iš visos Lietuvos atvyksta kaip į šventę ar renginį, todėl mes negalime jų nuvilti. Bet ir čia turiu gerą naujieną.

„Gero vakaro šou“, kaip ir dar kelios laidos, nuo šio sezono bus filmuojamos naujojoje TV3 studijoje Vilniuje! Iškart noriu pakviesti visus vilniečius ir miesto svečius atvykti į mūsų laidos filmavimą – pamatyti televiziją iš vidaus yra didelis džiaugsmas ir atradimas. Labai lauksime“, – kvietimu dalijasi M. Stasiulis.

„Gero vakaro šou“ vedėjų vasara: nuo tradicijų iki didelių pokyčių

Kaip vaikai rudenį skuba į mokyklą, taip ryškiausios TV3 žvaigždės, pasibaigus vasarai, ir vėl ruošiasi džiuginti žiūrovus. Žinoma, čia neišvengiamas ir jaudulys – po tris mėnesius trukusios pertraukos, jo išvengti neįmanoma! O ypač, jei vasara padovanojo tokių įspūdingų potyrių…

Tą patvirtina ir laidos vedėjai, o ypatingai – žavioji D. Petrikonytė. Jau pirmosios šios vasaros dienos jai tapo neįkainojamomis – Dijora neabejotinai jas prisimins visą likusį gyvenimą!

„Mano vasara praėjo be traumų ir buvo ne tokia ekstremali (šypsosi). Nieko įspūdingo neįvyko, tik… susižadėjau (juokiasi). Būtų įdomiau, jei pats Andrius papasakotų apie tai, kaip viską planavo, o man tai buvo netikėta staigmena“, – apie mylimojo siurprizą pasakoja ji.

Dijora neslepia – kad mylimasis anksčiau ar vėliau pasipirš, ji tikrai nutuokė, kadangi Andrius nemoka laikyti paslapčių. Vis dėlto lauktoji diena neatėjo taip ilgai, kad žiedo TV laidų vedėja pripažįsta galiausiai nustojusi tikėtis.

„Kai po šokių projekto skridome į Balį, galvojau, kad ten jis jau tikrai pasipirš, tačiau per visą mėnesį kelionių taip nieko ir neįvyko. Todėl, kai vasaros pradžioje išvykome į Italiją, savo manikiūrą pasirinkau linksmesnį – su žaliomis varlėmis. Galvojau, kaip būtų juokinga, jei jis dabar, per šią kelionę man pasipirštų…“ – pasakoja Dijora, o jos mylimasis, tarsi numanydamas, būtent čia ir paprašė jos rankos.

Tačiau net ir šis naujas statusas – ne vienintelis pokytis, kurį į Dijoros gyvenimą atnešė ši vasara. Nuostabiais vaizdais iš kelionių žavinti mergina šypteli – dabar šis jos gyvenimo periodas jau kiek praeityje.

„Kol kas šis gyvenimo etapas užsidaro, nes nusipirkome katinėlį, dėl kurio kiekvieną dieną norisi kuo greičiau grįžti namo. Tačiau kiek spėjau ir pakeliauti – šią vasarą net tris kartus buvome Italijoje, o dabar laukia ir paskutinis vasaros pasispardymas – į Prancūziją išskrendame tik su draugėmis! Tai bus mano vasaros uždarymas“, – apie savo planus pasakoja D. Petrikonytė.

Ne vieną svarbų vasaros planą dar turi ir J. Jankevičius, kuriam, kitaip, nei tikėjosi, ši vasara tapo itin darbinga. Ir vis dėlto jis neslepia – kai savo darbą myli, tai anaiptol neprilygsta kančiai. Greičiau – priešingai.

„Planavau vasarą praleisti labai produktyviai, su šeima, pasidaryti po 4–5 dienas per savaitę laisvas. Tačiau iš tiesų, per šią vasarą dar nė nebuvau įlindęs į jokį atvirą vandens telkinį! Tiesa, kelis kartus žvejojau ir man tai labai patiko. Mėgstamiausias mano laisvalaikio praleidimo būdas yra arba žvejyba arba grybavimas.

Tačiau visa tai – praeityje. Dabar mėgstamiausias mano laisvalaikio praleidimo būdas yra aiškinti Leonui, kaip gyventi. Tokių protarpinių laimės akimirkų šią vasarą tikrai turėjau“, – šypsosi jis, kalbėdamas apie savo sūnų.

Tiek laiko Justinoje vasaroje surijo ne tik įvairūs renginiai, bet ir naujausias režisieriaus Justino Krisiūno filmas „Draugų lažybos“, kuriame išvysime ir laidos „Gero vakaro šou“ vedėją. Tiesa, būtent dėl šio vaidmens Justinas užsibrėžė ir kitą tikslą – atsikratyti kelių papildomų kilogramų.

„Mano gyvenimas taip jau susiklostęs, kad mano svoris visuomet kyla aukštyn iki kritinio taško, kuris yra 107 kilogramai. Kai juos pasiekiau, man paskambino Justinas Krisiūnas ir pasakė, kad dabar turėsiu nuogas lakstyti po laukus – supratau, kad man teks numesti svorio“, – pasakoja jis.

Net 12 kilogramų – būtent tiek atsikratė Justinas. „Šiam filmui aš turėjau palyginus daug pasiruošimo – 2,5 mėnesio. Numesti svorio yra labai lengva, nes yra du dalykai – lakstai ir neėdi“, – ironizuoja J. Jankevičius bei prideda, kad šiuo metu, dėl to, kad teko apriboti sportą, šis kilogramų deficitas ir vėl ėmė tirpti.

O štai Justino ir Dijoros kolegos Mindaugo vasara visuomet susideda iš dviejų dalių – ir daug darbo, ir daug prasmingo, aktyvaus poilsio, pažymėto tradicijomis.

„Kas antrą savaitgalį dirbu renginiuose ir neriuosi iš kailio stovėdamas scenoje, o kitą savaitgalį būtinai veikiame ką nors malonaus sau: laivas Nidoje, plaukimas baidarėmis, net dukart stovyklavome su palapinėmis prie ežero ir tradiciškai savaitę su draugais buriavome Viduržemio jūroje. Šiuokart tai buvo šiaurės Sardinija Italijoje.

Nebūna blogų vasarų – tereikia pakelti savo sėdimąją nuo sofos ir aprodyti jai pasaulį. O tas „pasaulis“ gali būti ir visai šalia namų – visiškai nemokamas žygis su palapinėmis prie ežero dviem paroms man padarė tokį pat įspūdį, kaip ir kelionė užsienin“, – šypsosi jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.