A. Bružas – apie naują sezoną pradėsiančią laidą: „Gali paskatinti imtis savų pokyčių“

Kartais jaučiate, kad gyvenime ne viskas klostosi taip, kaip norėtumėte, o ką nors pakeisti trūksta ryžto? O gal priešingai – esate sėkmingas žmogus, bet savo veikloje pasigendate įkvėpimo ar naujų iššūkių? Kiekvieną šeštadienio rytą nuo šiol TV3 televizijos žiūrovus prie ekranų kviesianti laida „Sėkmės istorijos“ padės atsakyti į šiuos klausimus ir savo svajonių neabejotinai paskatins siekti dar stipriau.

Audrius Bružas.<br> TV3 nuotr.
Audrius Bružas.<br> TV3 nuotr.
Audrius Bružas.<br> TV3 nuotr.
Audrius Bružas.<br> TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 5, 2023, 10:27 AM

Kaip ir praėjusiais metais, laidą ves puikiai visiems pažįstamas ir geros nuotaikos nestokojantis charizmatiškasis aktorius, improvizacijos meno ekspertas ir verslininkas Audrius Bružas. Laidos vedėjas džiaugiasi sugrįžęs antrajam sezonui ir šiemet žada dar daugiau istorijų, kurių herojai kadaise nepabūgo pasipriešinti nežinomybei, įvairioms baimėms ir ryžosi drastiškiems pokyčiams. Galiausiai visa tai juos privedė prie asmeninių sėkmės istorijų.

„Dauguma iš mūsų gyvena labai įdomius gyvenimus, kuriuose netrūksta unikalių situacijų bei patirčių. Mes keliaujame, džiaugiamės asmeniniais ar profesiniais atradimais, tačiau tikrai negalime išgyventi visų pasaulio istorijų, nes, paprasčiausiai, neturime tiek laiko! O kadangi mūsų aplinkoje vyksta daugybė pačių netikėčiausių ir įdomiausių nutikimų, dalį iš jų stengsimės parodyti „Sėkmės istorijų“ laidoje“, – sako vedėjas A. Bružas.

Audrius džiaugiasi, kad laidoje visuomet rodomos neišgalvotos istorijos. Jos – tikros ir išjaustos, kupinos nesuvaidintų emocijų. Laidų herojai dalinsis asmeninėmis patirtimis bei atskleis, kokius kelius, bandant sugauti savo sėkmės paukštę, jiems teko nueiti.

„Galbūt patys į laidoje rodomas istorijas niekada nesiryžtume leistis. Galbūt pabijotume tam tikrų rizikų. Tačiau laidos herojų pasakojimai kiekvieną iš mūsų gali paskatinti imtis savų pokyčių įgyvendinti savo svajones, apie kurias galvojame seniai, tačiau iki šiol nesame žengę lemiamo žingsnio. Visos laidos istorijos – labai įdomios, kartais netikėtos, pilnos azarto, gyvasties ir žmogiško ryžto.

Šios istorijos tikrai privers žiūrovus įsijausti į laidos herojų pasakojimus, išgyventi tai dar kartą kartu su jais, palaikyti juos ir jais žavėtis. „Sėkmės istorijos“ gali įkvėpti ir praturtinti tiek sėkmingų žmonių gyvenimus, tiek ir tų, kurie nori tokiais tapti“, – neabejojo A. Bružas.

Kartu su pagrindiniais herojais bus kalbinami ir banko ekspertai, kurie savo naudingais patarimais padės dar geriau suprasti kelyje į sėkmę laukiančius iššūkius. Banko ekspertai bus įtraukiami į visą laidos herojaus istoriją ir kartu su Audriumi padės priimti pačius racionaliausius sprendimus.

Galima neabejoti, kad antrąjį sezoną pradedančios laidos herojai kartu su A. Bružu priešakyje suteiks žiūrovams galimybę šeštadienio rytus praleisti kaip niekad turiningai!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.