S. Stallone dukra prabilo apie sudėtingą vaikystę: „Tekdavo dažnai keisti gyvenamąją vietą“

Aktorius Sylvesteris Stallone (77 m.) visada trikdė dukteris bandydamas reguliuoti jų asmeninį gyvenimą. Rembo ir Rokio vaidmenų atlikėjas neslepia: jo namuose griežta tvarka.

S.Stallone su dukra.<br> lrytas.lt koliažas.
S.Stallone su dukra.<br> lrytas.lt koliažas.
S.Stallone yra griežtas tėvas. Nepaisant to dukros Sophia, Sistine ir Scarlet bei žmona Jennifer Flavin jį dievina.<br> RW\MPI\Capital Pictures\Scanpix nuotr.
S.Stallone yra griežtas tėvas. Nepaisant to dukros Sophia, Sistine ir Scarlet bei žmona Jennifer Flavin jį dievina.<br> RW\MPI\Capital Pictures\Scanpix nuotr.
 Sistine Stallone.<br> MICHAEL SIMON/startraksphoto.com/Cover Images/Scanpix nuotr.
 Sistine Stallone.<br> MICHAEL SIMON/startraksphoto.com/Cover Images/Scanpix nuotr.
 Sylvesteris Stalone.<br>imago images/MediaPunch/Scanpix nuotr.
 Sylvesteris Stalone.<br>imago images/MediaPunch/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 9, 2023, 6:42 PM

Neseniai kanalas „Paramount +“ ėmė rodyti aštuonių dalių dokumentinį serialą „Stallone šeima“. Jame – legendinio aktoriaus gyvenimas po vienu stogu su keturiomis moterimis: žmona Jennifer Flavin (55 m.) ir dukterimis Sophia (26 m.), Sistine (25 m.) bei Scarlet (21 m.).

– Koks vaikystėje ir jaunystėje buvo S.Stallone dukterų gyvenimas?

Jennifer: Tai – skaudi tema. Jos dažnai patirdavo aplinkinių psichologinį smurtą.

Sistine: Tikrai buvo sunku – tekdavo dažnai keisti gyvenamąją vietą. Rasti draugų ir su jais palaikyti ryšį buvo tikras iššūkis.

Žinoma, buvo ir daug pranašumų. Tėvai tikrai skirdavo mums daug laiko.

Tvarka namuose būdavo griežta. Vakarienė – 17.30 val., namų darbai – nuo 18 val. Viska dienotvarkė buvo sudėliota į lentynėles. Turėdavome laikytis tam tikrų taisyklių.

Sylvesteris: Daugelis tų taisyklių tebegalioja. Aš nuolat skambinėju dukroms. Jeigu jos išeina į pasimatymą – klausiu, kada grįš namo.

Jeigu vėluoja, privalo pasiaiškinti, kodėl. Juk tai – mano mergaitės. O jeigu kalbėsime apie vyrus, tai, žinoma, nėra tokio, kuris joms tiktų visais atžvilgiais.

Jennifer: Mokytis jos turėjo tik gerais pažymiais, negalėdavo praleisti pamokų ar neatlikti namų darbų. Apie mokytojų pastabas dėl elgesio negalėdavo būti nė kalbos.

Scarlet: Šeimai sunkiausia būdavo tada, kai tėčiui ilgam tekdavo išvykti filmuotis. Mes, vaikai, jo labai ilgėdavomės.

Beveik visų mūsų draugų tėčiai kas vakarą grįždavo namo, jie kartu vakarieniaudavo.

O privalumas buvo tas, kad tėčio dėka aš gyvai galėdavau pamatyti vyrus, kuriais žavėdavausi ekrane.

Sylvesteris: Taip. Mūsų namuose lankydavosi aktoriai, kai kurie jų buvo žavūs. Bet pasirūpindavau, kad jie laiku išeitų.

– Sylvesteri, ar tiesa, kad jūsų intelekto koeficiento yra 160? (Žmonės, kurių šis koeficientas viršija 140, laikomi ypač intelektualiais. – Red.)

Jennifer: O, taip. Jis labai intelektualus.

Sylvesteris: Prireikė nemažai laiko, kol apie tai sužinojau. Prieš daugelį metų atlikau intelekto koeficiento testą, nes visada maniau, kad mano intelekto lygis gana žemas, – toks, koks būna futbolininkų. Bet akivaizdu, kad turiu kai kurių gebėjimų, apie kuriuos nieko nežinojau.

Sistine: Taip ir yra. Juk tėtis parašė daugiau nei 40 scenarijų. Be to, jis labai apsiskaitęs.

Sylvesteris: Daugelį gebėjimų išsiugdžiau. Mokykloje nebuvau stropus mokinys – iš pirmojo bandymo niekada nepereidavau į aukštesnę klasę.

Daug kas manė, kad esu kvailas. Ir tai nėra juokas. Galiausiai buvo nuspręsta, kad mokyklos nebelankysiu.

1963-iaisiais man buvo atliktas specialus testas siekiant išsiaiškinti, kas blogai.

Paaiškėjo, kad mano intelekto lygis yra labai aukštas. Man nustatė pernelyg didelį aktyvumą ir dėmesio sutrikimą, dėl to esu labai išsiblaškęs.

Kai persikėliau į Holivudą, pajutau polinkį rašyti, režisuoti ir daryti visa tai, kas mano smegenims tikrai įdomu ir patrauklu. Bet mokykloje to nebuvo.

Jennifer: Jei būtum tik aktorius, galbūt išprotėtum.

Sylvesteris. Tai tiesa. Visada norėjau rašyti ir daryti tai, ką galima panaudoti kine. Man patinka daug sričių – taip veikia mano smegenys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.