Vilniaus mero V. Benkunsko žmona Vismantė – apie motinystę, pasikeitusį šeimos gyvenimą ir vyrą

Vismantė Benkunskienė neslepia – tuomet, kai jos vyras Valdas Benkunskas tapo Vilniaus miesto meru, gyvenimas iš tiesų pasikeitė. O apie visa tai, kaip jai pavyksta suderinti naujai atsiradusias mamos ir mero žmonos roles bei neapleisti operos solistės karjeros, Vismantė papasakos jau šį sekmadienį, TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“.

Vismantė Benkunskienė.<br>Lrytas.lt koliažas.
Vismantė Benkunskienė.<br>Lrytas.lt koliažas.
Vismantė Benkunskienė.
Vismantė Benkunskienė.
Vismantė Benkunskienė.
Vismantė Benkunskienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 16, 2023, 12:18 PM, atnaujinta Sep 16, 2023, 12:23 PM

Valdo ir Vismantės keliai susikirto prieš 5 metus, o laidos žiūrovai išgyrė ir visą jų pažinties istoriją. Kokia buvo šios poros draugystės pradžia ir kokie panašumai juos taip suartino?

Visai neseniai jų gyvenimas nušvito ir dar kitokiomis, nematytomis spalvomis. Kasdienybę pakeitė ne tik gimusi dukrytė Agota, bet ir atsiradę nauji statusai – meras ir jo žmona. Tiesa, Vismantė tokius pokyčius ne tik priima natūraliai, bet ir žvelgia į juos labai pozityviai.

„Tai, kad pasikeitė Valdo pareigos, priimame labai natūraliai. Ir nors tai atima daug laiko, likęs yra skirtas mūsų, kaip šeimos, išsigryninimui. Svarbiausia, kad nepaisant visų sunkumų, kuriuos kartais tenka parsinešti į namus, tai neapsunkintų mūsų, kaip poros, gyvenimo“, – laidoje sakė Vismantė.

V. Benkunskui tapus meru, atpažįstama gatvėje tapo ir Vismantė – moteris tikina, kad toks dėmesys jai yra malonus, tikrai neperžengiantis ribų. Ir nors ji neslepia, kad kartu su vyru aptarė galimybę nuo žinomumo atsiriboti, pasak jos, atvirumas neretai gali ir padėti.

„Tokia galimybė yra. Tai – mūsų, kaip šeimos, pasirinkimas. Kartu su Valdu tai aptarėme. Jeigu būtume uždari, ar Valdo darbai būtų tokie reikšmingi? Noriu pasakyti, kad atvirumas kartais padeda. Būdami atviri mes parodome, kad esame tokie patys žmonės, su tomis pačiomis problemomis“ , – laidoje atviravo moteris.

Laidos žiūrovams Vismantė atskleis ryškiausius V. Benkunsko charakterio bruožus bei koks jis yra tėtis. O taip pat Vismantė prabils ir apie save – nuo to, kaip tapus mama ir mero žmona pasikeitė jos kasdienybė, iki to, kas paskatino pradėti solistės karjerą.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.