„Lietuvos talentų“ scenoje pasirodęs charizmatiškas 12-metis – kylanti žvaigždė: „Nuostabiai smagu į jus žiūrėti“

Šį sekmadienį žiūrovus prie ekranų pritrauks jau ketvirtoji „Lietuvos talentų“ laida. TV3 televizijos šou ypač laukiami jaunieji talentai, kuriems šis projektas tampa puikia proga pasirodyti prieš visą Lietuvą. Šia galimybe pasinaudoti nusprendė ir 12-metis Darvinas Tamulynas, žavintis ne tik savo talentu, bet ir iškalba. Neabejotina, kad berniukas – kylanti žvaigždė!

Laidos filmavimo akimirkos.<br>Lrytas.lt koliažas.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Lrytas.lt koliažas.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Teisėjai.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Teisėjai.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 29, 2023, 12:55 PM, atnaujinta Sep 29, 2023, 1:00 PM

Projekto dalyvis bei išskirtinio vardo savininkas Darvinas gyvena Vilniuje. Kartu su visa šeima berniukas į sostinę iš Alytaus persikėlė todėl, kad galėtų siekti savo svajonių.

Šiandien Darvinas mokosi Vilniaus Balio Dvariono dešimtmetėje muzikos mokykloje, o didžiausias jo talentas – dainavimas. Darvinas puikiai dainuoja tiek lietuviškai, tiek angliškai, o jo repertuare – daugiausiai pop ir rokenrolo muzika.

„Mama norėjo, kad eičiau muzikos keliu. Ši veikla man labai patinka – dainuoju, visur važinėju, koncertuoju. Mokykloje groju trimis instrumentais: pianinu, gitara ir saksofonu“, – pasakojo talentingas vaikas.

Tiesa, dainuoti iš naujo Darvinas pradėjo palyginus neseniai, mat kurį laiką, dėl prarasto balso, jam to daryti neleido gydytojai. Pamiršti dainavimą teko net keliems metams! Tačiau, kai prieš trejus metus Darvinas užsuko pas savo dainavimo mokytoją, ji pagaliau pasidalijo puikiomis žiniomis – balsas grįžo!

Tai nulėmė, kad berniukas ir vėl galėjo grįžti prie savo svajonės būti dainininku, o „Lietuvos talentų“ scena tam yra ideali vieta.

„Noriu parodyti save žmonėms. Noriu, kad į mane žiūrėtų ir mėgautųsi“, – sakė berniukas, scenoje dainavęs legendinės grupės „The Beatles“ dainą.

„Tu turi šypseną, kuri parduotų bet ką. Lietuvos džentelmenas – fantastiškai apsirengęs, viskas suderinta!“ – taip laidos dalyvį pasitiko vedėjai Mindaugas Stasiulis ir Mindaugas Rainys, o komplimentus išgirdęs Darvinas pridėjo, kad mielai ir pats taptų laidų vedėju ar net užimtų „Lietuvos talentų“ teisėjo kėdę!

„Jūs labai sceniškas – ačiū, kad čia esate. Buvo nuostabiai smagu į jus žiūrėti“, – pasirodymą komentavo teisėjas Justinas Jankevičius.

O ką pasakys kiti teisėjai? Ar Darvinas pateks į kitą etapą?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.