„Lietuvos talentų“ scenoje – dar nematyti pasirodymai: „Pipirų tiek, kiek reikia“

Stebinantys, džiuginantys ir verčiantys nusišypsoti – būtent tokie „Lietuvos talentai“ kiekvieno namuose sekmadieniais sukuria nepamirštamą šventę. O šįkart žiūrovai išvydo įvairiausius talentus ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio. Kai kuriems kelias projekte jau baigėsi, o kitų dar laukia kitas etapas ir tiesioginiai pusfinaliai. Šokėjai, kantri muzikos atstovai, dainininkai, gimnastės, magai ir unikalaus balso savininkas – ši laida buvo išties ypatinga!

„Lietuvos talentų šou“.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Lietuvos talentų šou“.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-10-09 11:22

Pirmasis scenoje pasirodė Martynas Vyturys. Nors iš pradžių vaikino violončelė nežavėjo, įkalbėtas tėvų, jis mokėsi groti toliau. O šiandien grodamas muzikantas atsipalaiduoja, pamiršta bėdas ir galvoja tik apie gražius dalykus. Deja, bet Martynas teisėjų nesužavėjo ir į kitą etapą nepateko – pasitaikė per daug klaidų...

Kantri muzikos kapela „Jovarai“ groja jau 17 metų, o pagrindinis muzikantų tikslas –populiarinti šį muzikos stilių mūsų šalyje. Viso pasirodymo metu teisėjai spinduliavo gera nuotaika, o vėliau negailėjo pagyrų bei suteikė muzikantams bilietą į kitą etapą. „Viskas yra tikslu, išmokta – galima tik džiaugtis“, – sakė teisėja Inga Jankauskaitė.

Šokių studijos „Basse & Vilnis“ susijungė bendram projektui. Savo šokį dalyviai skyrė Ukrainai. Pasirodymas sulaukė vieno „taip“ – teisėjai galinėse eilėse pasigedo geros nuotaikos ir energijos bei sinchrono.

Deja, bet dainavusio Igno Smilgevičiaus pasirodymas buvo nutrauktas. Visi trys teisėjai paspaudė „X“. Ignas scenoje prasitarė, kad kuria dainas, tad, galbūt kitą kartą jam pasiseks labiau su savo kūryba?

Šokių kolektyvo „Modus dance“ nariai pirmąkart save projekte išbandė dar tada, kai buvo itin jauni. O šiemet jie į projektą grįžo – šokėjai nori parodyti, kaip per šiuos metus patobulėjo! Trys tvirti „taip“ – teisėjai negailėjo pagyrų.

„Tai yra tai, ko mes ieškome „Lietuvos talentuose“. Ką jūs darote, yra unikalu“, – sakė Justinas Jankevičius.

Iš Azerbaidžano atvykusi Ayten Huseynova scenoje demonstravo „pole dance“ talentą ir sulaukė dviejų „taip“! „Labai seksualu, moteriška, subtilu. Pipirų tiek, kiek reikia“, – sakė I. Jankauskaitė, tačiau J. Jankevičius turėjo ir pastabų – anot jo, kiek pritrūko judesių įvairovės.

Sportinės gimnastikos grupė „Skrydis“ skiriasi nuo įprastinių. Talentingos gimnastės į sceną žengė su didele misija. Viena iš komandos narių – ypatinga mergaitė, kitaip dar vadinama „saulės vaiku“.

Nikita Marija turi Dauno sindromą. Gimnastės norėjo visai Lietuvai parodyti, kad turintys šį sindromą, gali būti priimti į visuomenę taip pat, kaip bet kas kitas. „Skrydis“ išgirdo tris „taip“ ir pateko į kitą etapą! „Merginos, jūs esate šaunuolės, nešate labai gražią žinią. Džiaugiuosi, kad čia esate“, – kalbėjo J. Jankevičius.

Vladimir Agasaryan ir David Kldiašvili – du draugai, negalintys gyventi be scenos. Projekte humoro nestokojantys dalyviai rodė magišką triuką. „Nemanau, kad išspaudėte viską, ką galėjote“, – sakė J. Jankevičius, ir duetas išgirdo vos vieną „taip“.

Veterinaras Naglis Mačėnas pirmą kartą pristatė savo autorinę kūrybą. Iš Veliuonos miestelio atvykęs dalyvis projekte pasirodo jau trečią kartą! „Norėčiau ateiti į tą spektaklį, kuriame skambėtų ši daina. Jūs labai gražus ir talentingas žmogus“, – kalbėjo I. Jankauskaitė, ir teisėjai pasakė jam tris „taip“!

Žvelgiant į Mortą Šmitaitę, sunku patikėti, kad ji šoka tik metus! Pasirodyme dalyvė apjungė džiazą, bliuzą, burleską bei kitus stilius, o apžavėjusi teisėjus plunksnomis, išgirdo du „taip“. „Tai buvo taip originalu ir neįprasta. Pirkčiau bilietą ir eičiau į jūsų šou programą“, – sakė J. Jankevičius.

Galiausiai scenoje pasirodė visą Ukrainą sužavėjęs unikalaus balso savininkas! 15-mečio Artemo Fesko talentas yra dainuoti labai aukštu, vyrams nebūdingu balsu. Taip yra dainuojama tik operose! Artemui dainuojant teisėjai buvo be žado, o po jautraus pasirodymo plojo atsistoję.

„Jūs pagydėte mano galvos skausmą, pakrovėte mane, pakeitėte mano kraujo struktūrą. Dabar aš esu visai kitas žmogus“, – kalbėjo I. Jankauskaitė, ir Artemas išgirdo tris tvirtus „taip“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.