Netikėtai kolegos K. Glušajevo nustebintas A. Bružas: „Tokio sutrikusio dar nesu jo matęs“

Charizmatiškieji aktoriai Audrius Bružas ir Kirilas Glušajevas užkariavo TV3 eterį. Iš pradžių – kaip įnirtingai pergalės žaidime „galvOK“ su kapitonais siekiantys dalyviai, o iškart po to – kaip aktoriai, sukūrę pagrindinius vaidmenis juoko ašaras šluostė priversiančiame filme „ReEmigrantai“. 

 Laidos akimirkos.<br>lrytas.lt koliažas.
 Laidos akimirkos.<br>lrytas.lt koliažas.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-10-21 11:30

Filmas „ReEmigrantai“ atskleis istoriją, kurioje neabejotinai kiekvienas atpažinsime save, savo draugus, giminaičius, buvusius kolegas ar pažįstamus. Žiūrovų laukia pasakojimas apie tris iš vištų fabriko Anglijoje per „Brexit“ išmetus draugus (A. Bružas, K. Glušajevas, Valentinas Krulikovskis), kurie nusprendžia grįžti trumpų, bet labai beprotiškų ir tikrai nepamirštamų atostogų į Lietuvą… Tegul nuotykiai prasideda!

Didžiulių žiūrovų simpatijų sulaukusiame filme, kurio į žaidimą pristatyti atvyko A. Bružas ir K. Glušajevas, išvydome ir laidos vedėją – Andrių Žiurauską. Pastarasis čia tapo lipšniu, bet godžiu ir kerštingu valdininku.

Tačiau prieš laukiantį vakaro juoko seansą, buvo būtina pasukti galvas! Todėl vakaro žaidime „galvOK“ A. Bružas stojo į kapitono Manto Katlerio komandą, o K. Glušajevas – į Vytauto Mikaičio. Kuri komanda pergalę išplėšė šįkart?

Vos prasidėjus žaidimui, K. Glušajevas ir V. Mikaitis nusprendė nuo kalbų apie kiną pernelyg nenutolti. Vis dėlto pirmasis klausimas pasirodys sunkesnis nei komanda tikėjosi, o tą nesunkiai pastebėjo ir priešininkai.

„Norėčiau pareplikuoti, kad vienas geriausių mano draugų Kirilas – tik, žinoma, ne šiandien ir ne šioje filmavimo aikštelėje – yra didis intelektualas. Bet tokio sutrikusio aš jo dar nesu matęs…“ – sakė A. Bružas.

Negailestingų pastabų aktorius šiai komandai negailės ir vėlesnių klausimų metu. „Pasakysiu paprastai – arba žinai, arba nežinai. Tikrai. Čia spėliok nespėliojęs… Tokie jau tie priešininkai – trečias klausimas iš eilės, ir vėl nežinia akyse… Net jūsų komanda jau kelia rankas!“ – sakė A. Bružas, o vėliau kaip dovaną netgi siūlė savo pagalbą.

Tačiau net ir čia aktoriaus replikos ir erzinimai Kirilo ir Vytauto komandai nesibaigė! A. Bružas atskleidė pastaruoju metu daugiausiai skaitantis motyvacines knygas, kuriose pabrėžiama būtinybė į ką nors atsiremti – neva, tik tokiu būdu galima augti. Vis dėlto priešininkai, anot Audriaus, tokios galimybės jam nesuteikia!

To besiklausančiam A. Žiurauskui kilo klausimas – ir kaip visą šį laiką K. Glušajevas pakenčia savo kolegą, žodžio kišenėje neieškantį A. Bružą? „Stoikai mokė imtis iššūkių kasdien, tad jis – mano kiekvienos dienos iššūkis“, – juokėsi atsakydamas Kirilas.

Tiesa, aštrūs, bet šmaikštūs A. Bružo komentarai skriejo ne tik priešininkams, bet ir žmonėms, palaikantiems jo ir kapitono Manto komandą... O merginai, pasiūliusiai savo atsakymą į vieną klausimą, jis netgi metė iššūkį!

„Ar duotumėte už šį atsakymą nukirsti pirštą? Ar paaukotumėte jį, jei atsakymas neteisingas?“ – šmaikštavo A. Bružas, o ką atsakė mergina, pamatysite laidoje.

Kaip A. Bružas siūlė pakeisti žaidimo pavadinimą? Kokį savo ritualą su M. Katleriu jis parodė? Ar Kirilas ir Vytautas atlaikėaktoriaus replikas?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.