Atlikėja Mia – apie praeities skandalus, muštynes su Natalija Bunke ir koncerto metu lūžusias abi pėdas

Dar prieš kelerius metus apie dainininkę Mią nuolat rašė visi portalai, o prie jos vardo visuomet žibėdavo užrašas „skandalingoji“ . Dabar atlikėja tarsi dingusi iš viešumo, o apie savo asmeninį gyvenimą nedaugžodžiauja.

Vilija Pilibaitytė-Mia.<br>T.Bauro nuotr.
Vilija Pilibaitytė-Mia.<br>T.Bauro nuotr.
 Vilija Polibaitytė-Mia.<br> Organizatorių nuotr.
 Vilija Polibaitytė-Mia.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 25, 2023, 3:40 PM

LNK laidoje „Šeškinės 20“ paklausta, ar šiuo metu kuria dainas ir koncertuoja, Mia papasakojo, kad dainas rašo ir dažnai, tik ne visos jos išvysta dienos šviesą. Mat rašo ji naktimis, užsidariusi viena kambaryje, kad niekas netrukdytų, neretai iki pat paryčių, tačiau kitą dieną kūrinys gali atrodyti ne toks jau ir geras.

Mia atvirauja, kad nuo pat mažens ji buvo dvilypė asmenybė. Dar mokykloje ji buvo pirmūnė, o širdyje – maištautoja gotė, kuri rengdavosi juodai, buvo prasidūrusi nosį ir su broliu klausydavo roko muzikos. Kaip ji pati teigia, tokia pat išliko ir dabar: viena jos pusė maištautoja, kita – rami ir subalansuota asmenybė.

Lengvai sutikdavusi dalyvauti visokio plauko projektuose, Mia ne kartą yra pasigailėjusi savo sprendimo, tai nutiko ir prieš kelis metus, kai vieno koncerto metu jai nežinant ant scenos buvo išneštas didžiulis smauglys.

Paniškai bijanti gyvačių Mia pasileido bėgti nuo scenos į grimo kambarį ir pamačiusi nuo scenos vedančius laiptelius nusprendė nuo scenos tiesiog nušokti. Atlikėja avėjo aukštakulnius, kurie atlaikė šuolį, ir ji net pati nubėgo iki grimo kambario. Kaip paaiškėjo vėliau, bateliai smūgį atlaikė, tačiau abejos pėdos lūžo. Atlikėja ne vieną mėnesį praleido neįgaliojo vėžimėlyje.

Ką jau kalbėti apie per visą Lietuvą nuaidėjusi skandalą tarp Mios ir atlikėjos Natalijos Bunkės, dar tuo metu Zvonkės. Kai merginos susimušė vakarėlyje, visa spauda pamiršo, kad šalyje vyksta rinkimai, pirmuose puslapiuose aidėjo antraštės apie Mijos nulaužtą nagą ir ginčus, kuri iš jų – Natalija ar Mia – pradėjo muštynes.

„Ar mes su Natalija bendraujam? Susiskambinam, susirašom, pasveikinam... Aišku, kad ne!“ – laidoje „Šeškinės 20“ juokėsi Mia, kai laidos vedėjai paklausė, kokie judviejų su Natalija santykiai dabar.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?