M. Palaikytė atskleidė, kaip kuriant įvaizdį sutaupyti: „Domėtis mada verta, tačiau visko pritaikyti sau nereikia“

Anksčiau senelio švarkas ar močiutės megztinis žmonėms atrodydavo nebestilingi, senamadiški drabužiai. O dabar tai – daugelio troškimas! Su tuo sutinka ir mados tendencijų prognozuotoja Marija Palaikytė. Anot jos, daugumą drabužių galima oriai nešioti ne vienerius metus, todėl visai nebūtina prieš kiekvieną sezoną atnaujinti savo garderobą. 

 M. Palaikytė.<br> lrytas.lt koliažas.
 M. Palaikytė.<br> lrytas.lt koliažas.
Renginio akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Renginio akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Mados tendencijų analitikė Marija Palaikytė.<br> Lrytas.lt archyvas.
Mados tendencijų analitikė Marija Palaikytė.<br> Lrytas.lt archyvas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 27, 2023, 2:30 PM

TV3 laidos „Sėkmės istorijos“ žiūrovams papasakojo apie pirkėjų vartojimo įpročius, supažindino su tvarios mados tendencijomis bei atskleidė, kokius stiliaus patarimus pati dalija draugams.

Galbūt niekada nesusimąstėte, tačiau tinkamai pasirinktas įvaizdis gali tapti raktu į sėkmę – taip teigia ir mados ekspertė M. Palaikytė. Anot jos, teisingai pasirinkti drabužiai gali įkvėpti, o nesėkmės atveju, priešingai – emocijas slopinti.

Mados tendencijų prognozuotoja televizijos žiūrovams papasakos ir apie rūbų skirtumus. O taip pat sužinosite, kodėl, net jei dirbate iš namų, turėtumėte dėvėti oficialius drabužius.

„Visi esame mados vartotojai, tačiau ne visi sugebame ją tinkamai išnaudoti. Dažnai prisiperkame to, kas mums visai netinka. Stilingas žmogus tikrai nėra tas, kuris kiekvieną sezoną atnaujina savo drabužinę. Turėtume gebėti dėvėti jau turimus drabužius, retkarčiais papildydami juos naujais akcentais“, – laidos žiūrovams patarimus dalino M. Palaikytė.

Jos teigimu, dažniausiai žmonės drabužius perka visai ne todėl, kad neturi ką apsirengti, o todėl, jog nori koja kojon žengti su naujausiomis mados tendencijomis.

Dar viena svarbi tema – aksesuarai. M. Palaikytės įsitikinimu, būtent jie žmonėms suteikia individualumo. Mados ekspertė papasakos, kaip naudojant įvairius aksesuarus galima keisti savo stilių ir net drabužių paskirtį.

„Domėtis mada verta ir naudinga, tačiau visko pritaikyti sau tikrai nereikia. Juk, pavyzdžiui, trumpi švarkai tinka tikrai ne kiekvienam iš mūsų. Svarbu suformuoti harmoniją tarp savo vidaus ir išorės“, – sakė ji.

Kaip nepasiduoti užplūdusioms emocijoms, ypač per išpardavimus, laidoje papasakos ir „Citadele“ banko valdybos narė Rūta Ežerskienė, atsakinga už Baltijos šalių mažmeninę bankininkystę.

Ji pateikė rekomendacijas, kaip, atsižvelgiant į turimus finansus, tinkamai planuoti savo šeimos biudžetą. Sužinosite, kokią dalį mėnesinių įplaukų siūloma skirti būtiniausioms išlaidoms, o kokią – kintamosioms. Taip pat išgirsite, kiek pinigų kas mėnesį vertėtų pasilikti taupymui ar investavimui.

Laidos metu buvo pristatytas ir šiuolaikiškas, stilingas, modernus bei inovatyvus banko siūlomas produktas, kurio pagalba atsiskaitymai už prekes taps dar paprastesni. Anot ekspertų, ateityje jis gali tapti itin populiariu tarp įsimylėjusių porų...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.