A. Schwarzeneggerio turnyrą laimėjęs lietuvis – apie režimą be alkoholio ir sekso: „Kojos iškart atsijungia“

Kaunietis Deividas Kasulis ką tik laimėjo legendinio Arnoldo Schwarzeneggerio turnyrą „Arnold Classic“, į Lietuvą parvežė du medalius ir pagerino tris šalies rekordus. Deja, net po tokių pergalių Deivido Lietuvoje niekas nepasitiko nei su gėlėmis, nei su premijomis, nei per televizorių rodė, nei portalai rašė. Bet šią klaidą šį trečiadienio vakarą ištaisys LNK laida KK2.

Deividas Kasiulis.<br>lrytas.lt koliažas.
Deividas Kasiulis.<br>lrytas.lt koliažas.
Deividas Kasiulis.<br>LNK nuotr.
Deividas Kasiulis.<br>LNK nuotr.
Deividas Kasiulis.<br>LNK nuotr.
Deividas Kasiulis.<br>LNK nuotr.
Deividas Kasiulis.<br>LNK nuotr.
Deividas Kasiulis.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 8, 2023, 5:44 PM

„Pritūpiau su 300 kilogramų, tai Lietuvos rekordas, paspaudžiau nuo krūtinės 190 kg, savo svorio kategorijoj, tai irgi Lietuvos rekordas, atkėliau 285 kilogramus, iš viso 775 kilogramus, kas yra irgi Lietuvos rekordas“, – KK2 laidos filmavime vardino trikovės sportininkas, treneris ir trikovės federacijos WRPF prezidentas Deividas Kasulis.

Deividui sunku ne tik pačiose varžybose, dar sunkiau prieš jas. Sportininkas laikosi labai griežto treniruočių režimo.

„Negalima sekso. Seksas geras dalykas, bet iš tikrųjų nuo sekso prieš varžybas, tokia mano asmeninė patirtis, kai pritūpsi, kojos iškart atsijungia. Jau negeneruoji jėgos. Kiekvienam individualiai, bet aš bent sakyčiau tris dienas jokio“, – apie susilaikymą aiškino sportininkas.

Kaip ir kiekviename sporte, prieš varžybas ir varžybų metu nerekomenduojama vartoti alkoholio, tačiau ne visi šių taisyklių laikosi. Yra tokių, kurie ateina kelti svorių su kvapeliu.

„Mėgstu alų. Tai po varžybų, per apdovanojimus jau tikrai būnu paragavęs. O prieš – ne, jokio alkoholio. Turim keletą sportininkų, kuriems dzin tai, jie jau tokie yra. Jie dieną prieš varžybas alaus įkala – sako man taip geriau.“

Liaudyje kalbama, kad sportininkai nėra patys protingiausi, neva kam man tas knygas skaityt, jeigu aš sportuoju? Bet Deividas – išimtis. Jis ne tik laimingas keturių vaikų tėtis, bet ir išsimokslinęs pilietis.

„Anglijoj baigiau tarptautinį verslą ir marketingą. Olandijoje – rizikos valdymą. Matematikos nekenčiau, nesisekė, mokykloj gavau vos 4. Studijavau Karo akademijoj, nežinau iš kelinto karto aukštąją matematiką pabaigiau. O rizikos valdymas – vien matematika. Baigiau raudonu diplomu. Negaliu paaiškint“, – juokėsi tris aukštuosius išsilavinimus turintis Deividas Kasulis.

Visa stipruolio Deivido Kasulio istorija ir sporto pamokos – šį trečiadienio vakarą, 19 val. 30 min., laidoje KK2 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.