Pavojingas poros iš Ukrainos pasirodymas „Lietuvos talentuose“ nepaliks abejingų: „Nieko panašaus nėra buvę“

Šį sekmadienį „Lietuvos talentų“ žiūrovai išvys tokį šou, kuris be jokios abejonės įeis į TV3 projekto istoriją. Tai, ką scenoje pademonstruos pora iš Ukrainos, ne tik teisėjus, bet ir visus žiūrovus paliks be žado. Ir nors duetas pripažins, kad jų pasirodymas – pavojingas, nuo jo bus neįmanoma atitraukti akių!

Laidos kadrai.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos kadrai.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos kadrai.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos kadrai.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos kadrai.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos kadrai.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 10, 2023, 11:46 AM

Nepamirštamą pasirodymą žiūrovams pristatys ukrainiečiai Jevgenijus Jemelianenka ir Vlada Kamyšnikova. Dueto, pasivadinusio „Stardust“ (liet. „Žvaigždžių dulkės“), talentas –pasirodymai su ratukinėmis pačiūžomis.

Įdomu tai, kad Jevgenijus ir Vlada yra pora ne tik scenoje, bet ir gyvenime. Abu juos suvedė cirkas. Tuo metu Jevgenijus buvo akrobatas, o Vlada – ledo čiuožėja. Kartą Jevgenijus atvyko į cirko atranką Kyjive, o kai išvydo Vlados pasirodymą, abejonių neliko – ji jam skirta.

„Kai ją pamačiau, iš karto įsimylėjau. Mes abu įsimylėjome – viskas įvyko labai staigiai“, – interviu metu pasakojo Jevgenijus.

Tiesa, kurį laiką porai bendrauti trukdė atstumas, kadangi jie gyveno skirtinguose miestuose. Jevgenijus tuo metu rengė savo asmeninius pasirodymus kaip akrobatas, o Vlada – ant ledo.

Vis dėlto jau netrukus įsimylėjėliai suprato, kad labiau už viską nori eiti į tikrus pasimatymus gyvai ir puoselėti užsimezgusius santykius.

„Supratome, kad reikia kažką daryti kartu. Iš pradžių bandėme pasirodymus ore, o tada Vlada pasiūlė: „Tu esi akrobatas, o aš – ledo čiuožėja. Kodėl mums to nesujungus?“, – prisiminė Jevgenijus.

Taip Vlada pačiūžų ašmenis iškeitė į ratukus, o poros pasirodymų erdvė susitraukė iki nedidelės apskritimo formos pakylos. Artistų scena tapo tokia nedidelė, kad žvelgiant į jų pasirodymą, kuris visiems atima žadą, kartais netgi norisi užsidengti akis...

„Tai mums abiem yra tikrai pavojinga. Manau, patys pamatysite ir suprasite, apie ką kalbame. Tačiau kartu tai – nuolatinis adrenalinas. Mes jau nebegalime sustoti! Visą laiką jaučiame tą energiją ir per treniruotes, ir per pasirodymus“, – sakė pora.

„Stardust“ pasirodymai sulaukia didžiulės sėkmės, todėl dabar duetas pasirodo įvairiausiose pasaulio šalyse – taip išsipildė didžiausia Vlados ir Jevgenijaus vaikystės svajonė. Vis dėlto, bet kokį džiaugsmą dėl sėkmingos karjeros, temdo jų gimtojoje šalyje vykstantis karas...

„Tai – labai sunku... Mes keliaujame po pasaulį, turime kontraktus, bet nebeturime namų, nes mūsų namai yra Ukraina. Sunku, tačiau stengiamės atstovauti savo šaliai, paremti ją, savo žmones ir ten likusias šeimas...“ – kalbėjo Vlada.

Siekį kuo įmanoma geriau atstovauti savo šaliai Jevgenijus vadina svarbiausia jų, kaip dueto, misija. „Mes esame iš Ukrainos ir tuo didžiuojamės. Įvairiausiose šalyse demonstruojame, ką sugeba Ukrainos artistai“, – pasakojo jis.

O tai, ką jie pademonstruos „Lietuvos talentų“ scenoje, iš tiesų taps neįtikėtinu reginiu. „Nieko panašaus nėra buvę. Ir nežinau, ar kada nors dar bus...“ – po pasirodymo sakė apstulbęs laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis.

O ką pasakys teisėjai? Tą sužinosime jau sekmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.