Dainininkė Liepa Mondeikaitė: „Gyvenu baimėje, kad emocinės duobės sugrįš“

„Labai sunku prisiminti tuos laikotarpius, nes tai buvo sunku ir man, ir mano šeimai, ir mano aplinkai, kuri manim labai rūpinosi ir man labai padėjo. Bet tos emocinės duobės smogia labai, labai skaudžiai, ir smogia taip, kad galvoje turi labai blogų minčių ir tos mintys labai gąsdina. Aš visą laiką gyvenu baimėje, kad tos mintys ir duobės nesugrįžtų...“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo dainininkė Liepa Mondeikaitė.

 Liepa Mondeikaitė.<br>lrytas.lt koliažas.
 Liepa Mondeikaitė.<br>lrytas.lt koliažas.
 Liepa Mondeikaitė.<br> Organizatorių nuotr.
 Liepa Mondeikaitė.<br> Organizatorių nuotr.
 Liepa Mondeikaitė.<br> Organizatorių nuotr.
 Liepa Mondeikaitė.<br> Organizatorių nuotr.
 Liepa Mondeikaitė.<br> Organizatorių nuotr.
 Liepa Mondeikaitė.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 20, 2023, 2:55 PM

Dėmesys, žinomumas, solidūs honorarai – daugeliui atlikėjų gyvenimas atrodo tarsi svajonė, bet, pasak Liepos, jos darbe sunkumų netrūksta, o kitos, ne tokios spindinčios pusės nemato niekas. „Aš nepaskambinsiu ir nepasakysiu mano pasirodymą prieš metus užsisakiusiam žmogui, kad šiandien esu prastos nuotaikos, ar man kažką skauda... Mano darbe negali sirgti ne tik fiziškai – ir emociškai negali sirgti. Jautiesi taip, tarsi viduje, kaip sakoma, prikakota, bet turi rodyti tik tai, kas šviesu, ir gera, ir tai visiškai suprantama, nes tai darbo dalis“, – pasakojo Liepa.

Scenoje ir savo muzikiniuose klipuose dainininkė keri ne tik stipriu balsu, bet ir plačia šypsena. Ji atrodo spindinti, laiminga, kaip žmogus, į kurį norisi lygiuotis. Gerbėjai stebintys atlikėją scenoje, sekėjai socialiniame tinkle ar žiniasklaida tarsi įpareigoja scenos žvaigždę nuolat būti pasitempusia.

Kitokie niekam nereikalingi. Kas, žvelgdamas į nuostabią Liepos šypseną, galėtų pagalvoti, kad per pastaruosius dešimt metų dainininkei teko išgyventi dvi dideles emocines duobes, trukusias po 2–3 mėnesius ir nubloškusias ties tokia riba, kad tuometinius išgyvenimus ji šiandien prisimena sunkiai tramdydama emocijas.

Viešumoje garsūs žmonės atrodo pasitempę, geros nuotaikos ir besišypsantys, aplinkinių akimis tikri laimės kūdikiai. Bet ar tai, kas demonstruojama kitiems, visuomet yra tiesa? Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.