Lietuviais vyrais nusivylusi Irina per pirmą pasimatymą susituokė su libaniečiu: „Lietuviai ieško tik vienos nakties nuotykių“

Mados vedybų ir pažinčių rinkoje stipriai pasikeitusios. „Dabar medžioja moterys. Jos be gėdos sako: tu šią naktį būsi mano“, – teigia kibernetinio saugumo ekspertas Marius Pareščius, nusprendęs po antros santuokos griūties susirasti naują draugę.

 Laidos akimirka.<br>lrytas.lt koliažas.
 Laidos akimirka.<br>lrytas.lt koliažas.
 Laidos akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 23, 2023, 11:58 AM, atnaujinta Nov 23, 2023, 12:01 PM

Vyras socialiniuose tinkluose viešai paskelbė, kad vaikšto į pasilinksminimo vietas, turėdamas tikslą rasti antrąją pusę.

„Niekas šiais laikais nebevaikšto į kiną, biblioteką, pažinčių dabar ieškoma internetu, baruose, klubuose, renginiuose“, – LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ pasakojo Marius ir pripažino pasijautęs medžiojamas moterų. Anot vyro, maždaug 40-ies metų viengungių itin mažai, o vienišų tokio amžiaus moterų kur kas daugiau, todėl vyras jaučiasi itin paklausus.

„Lietuvės moterys daro labai daug klaidų ieškodamos antrosios pusės internetu ar pažinčių programėlėse. Pavyzdžiui, susideda nuotraukas su savo vaikais arba deda visiškai buitines nuotraukas. Siūlau visoms pasidaryti profesionalią fotosesiją, pasidažyti, susišukuoti ir tikrai nedėti bent pirmosios titulinės nuotraukos su vaikais“, – patarimais kaip susirasti antrą pusę dalinasi Marius Pareščius ir priduria, kad jam pačiam moteris turinti vaikų visai netrukdytų.

Kita laidos viešnia, modelis ir tinklaraštininkė Samanta Bohema drąsiai sako: „Kodėl turiu turėti vieną, jei galiu turėti kelis vyrus? Neieškau įsipareigojimų, nenoriu ištekėti, sukurti šeimos ir turėti vaikų.“ Paklausta į kiek pasimatymų per savaitę tenka nueiti, Samanta sako, kad yra tekę susitikti su 4 ar 6 vyrais per savaitę. „Nė vienas nepasidomėjo ar esu vieniša, ar ištekėjusi“, – stebėjosi Samanta.

Mados tendencijų analitikė Marija Palaikytė džiaugiasi ką tik atšventusi vestuves su italu Fulvio. Jos meilės istorija tradicinė: pora susipažino renginio metu, vyriškis Marijai rodė dėmesį, jiedu ėjo į pasimatymus, kūrė santykius ir po šešerių metų draugystės susituokė.

Tiesa, Mariją stebina šiuolaikinės internetinės pažintys: „Nesuprantu tų greitų pažinčių kai žmonės vertina ir atmeta partnerį dėl smulkmenų. Pavyzdžiui, paskaito, kad galimas partneris nebėgioja, nesportuoja arba jo hobis žvejoti ir dėl to atmeta. Bet juk tai nereikšmingos smulkmenos, kurios per gyvenimą gali keistis.“ Anot Marijos, reikėtų vertinti pamatines vertybes, o ne hobį, mėgstamiausią spalvą ar mylimiausią dainininką.

Tačiau labiausiai LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ nustebino kėdainietė Irina, per pirmą pasimatymą ištekėjusi už vyriškio iš Libano. Irina, po griuvusios pirmos santuokos nusprendė susirasti naują vyrą. Pirmiausia vienoje pažinčių programėlėje ji taikėsi į lietuvius vyrus, tačiau liko nusivylusi: „Lietuviai ieško vienos nakties nuotykių ir to net neslepia. Kai kurie net skelbiasi, jog yra vedę, bet nori meilužės.“

Lietuvė nusprendė praplėsti paieškų lauką ir netikėtai internetinių pažinčių programėlėje rado žavų libanietį. „Žinoma iš pradžių buvo nedrąsu, nes buvau prisiklausius istorijų, kaip arabai veda europietes, išsiveža ir uždaro tarp keturių sienų. Bet maniškis vyras ne musulmonas, todėl baimė atlėgo“, – pasakojo Irina.

Lietuvė su libaniečiu ilgai susirašinėjo internetu, tačiau gyvai susitiko tik po metų Turkijoje. Irina į Stambulą skrido į lagaminą susidėjusi vestuvinę suknelę, mat pora susitarė, kad, jei susitikus gyvai jiedu vienas kitam patiks, iškart susituoks. Taip ir įvyko. Nors Irinos šeima labai prieštaravo, lietuvė su libaniečiu susituokė per pirmą pasimatymą.

Dabar pora gyvena Lietuvoje ir jau sūpuoja vienerių metų sūnų. „Patariu lietuvėms nebijoti ieškoti vyrų plačiau, nes Lietuvoje mažas pasirinkimas“, –  laidoje „Bučiuoju. Rūta“ patarimais, kaip susirasti antrą pusę, dalinosi vyrą radusi Irina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.