Manekenė J. Steponavičiūtė prabilo apie vestuves su prodiuseriu A. Vosyliumi: „Anksčiau to bijojau“

Šį sekmadienį TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“ apsilankys išskirtinė viešnia – modelis bei maisto tinklaraštininkė Julija Steponavičiūtė. Laidos filmavime ji prabilo ne tik apie asmeninį gyvenimą, bet ir papasakojo apie savo kelią nuo Vilniaus iki pasaulinių mados podiumų. Taip pat Julija atskleidė artėjančių vestuvių su prodiuserių Arnu Vosyliumi užkulisius ir pasidalino, kaip meilė ir nuolatiniai iššūkiai paveikė jos gyvenimą.

Julija Steponavičiūtė su laidos vedėja Kristina Rimiene.<br>lrytas.lt koliažas.
Julija Steponavičiūtė su laidos vedėja Kristina Rimiene.<br>lrytas.lt koliažas.
Julija Steponavičiūtė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Julija Steponavičiūtė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
 Julija Steponavičiūtė ir Kristina Rimienė.
 Julija Steponavičiūtė ir Kristina Rimienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 2, 2023, 2:59 PM, atnaujinta Dec 2, 2023, 3:13 PM

Būdama vos 13 metų, Julija atsidūrė modelių pasaulio akiratyje. Prancūzijos modelių agentūros atstovė, pastebėjusi ją Vilniaus centre, pakvietė dalyvauti atrankoje. Išskirtinį merginos grožį pastebėję mados pasaulio atstovai iškart pakvietė Juliją prisijungti. Laidoje sužinosite, kodėl iš pradžių Juliją toks pasiūlymas išgąsdino, ir kodėl ji nedrįso jo atskleisti savo artimiesiems.

Galiausiai, po ilgų įtikinėjimų, Julija įveikė abejones ir nusprendė pradėti savo karjerą modelių pasaulyje. O sulaukusi 17-os, ji ant podiumo debiutavo vilkėdama naujausią „Gucci“ kolekciją.

„Aš buvau visiškai jaunutė. Nieko nesupratau apie mados industriją ir kokio svarbumo tai buvo renginys. Tai tapo lūžio tašku, kuris signalizavo, kad Julija Steponavičiūtė yra vienas iš naujų veidų, į kuriuos būtina atkreipti dėmesį visiems mados namams“, – pasakojo laidoje Julija.

Jau netrukus ant podiumo Juliją ne kartą buvo galima pastebėti pasaulinėse mados sostinėse: Niujorke, Londone, Milane ir Paryžiuje. Jai teko dirbti su garsiausiais pasaulio dizaineriais ir tarptautiniais prekių ženklais. Moteris žiūrovams papasakojo apie tuo metu vyravusią modelių pasaulio atmosferą ir atskleis, kodėl po didmiesčius dažnai tekdavo keliauti pasitikint vien tik popieriniais žemėlapiais.

Julija taip pat prakalbo ir apie sudėtingą savo šeimos istoriją. Modelio tėtis buvo gydytojas, o mamos ji neteko dar kūdikystėje. Todėl nuo pat vaikystės mamą Julijai atstojo močiutė – būtent ji padėjo augti. Julija atskleidė, kaip atrodė jos vaikystė, ir su kokiais iššūkiais teko susidurti mokykloje.

„Mamos netektis buvo tas įvykis, kuris padėjo suprasti, kad gyvenimas yra labai trapus. Niekada negali žinoti, kas tavęs laukia kitą dieną. Gyvenime tu esi vienas – vienas ateini, vienas ir išeini. Todėl pasikliauti ir pasitikėti gali tik savimi“, – atviravo pašnekovė.

Vis dėlto žavios moters gyvenime dabar yra ir ypatingas vyras – ateinančią vasarą ji planuoja vestuves su verslininku ir prodiuseriu A. Vosyliumi, su kuriuo susižadėjo praėjus vos daugiau nei metams nuo jų draugystės pradžios. Julija papasakojo nuostabią ir romantikos kupiną piršlybų istoriją bei atskleidė, kaip atrodys jų vestuvės.

„Su juo jaučiuosi labai saugi ir rami. Tai yra esminiai momentai, kuriuos aš visuomet svajojau turėti santykiuose. Su Arnu pirmą kartą leidau sau įsiklausyti į tai, ką jaučia širdis, nes anksčiau to bijojau“, – pripažins Julija.

Be modelio karjeros, J. Steponavičiūtė taip pat save realizuoja kurdama maisto tinklaraštį „KitchenJulie“, o neseniai netgi išleido pirmąją savo kulinarinę knygą. Ji tapo tokia populiari, jog jau netrukus sulauksime pakartotinio jos tiražo! O apie tai, su kokiais iššūkiais ji susidūrė dirbdama su pirmosios knygos leidėjais, ir kas netgi paskatino kreiptis į teisininkus, J. Steponavičiūtė papasakos laidoje.

„Mano aistra maistui prasidėjo šeimoje, stebint močiutę ir tėtį. Anksti supratau, kad maistas yra įrankis, gebantis suburti žmones – iš to atsirado pagarba maisto gamybai. O šiuo metu tai yra pagrindinis mano darbas. Man tai – kaip meditacija“, – apie savo kelią į maisto pasaulį pasakojo J. Steponavičiūtė.

Pasiruoškite Kalėdoms su „Floristiniu desertu“

Antroje laidos dalyje, žiūrovų pamiltame „Floristiniame deserte“, floristikos dizainerė Kristina Rimienė parodys netradicinį kalėdinį dekoravimo būdą.

Daugelis mūsų per šventinį laikotarpį esame įpratę puošti klasikinę eglutę, tačiau Kristina kviečia žiūrovus išbandyti ką nors naujo. Todėl šį kartą ji sukuria Kalėdų eglės kompoziciją iš baltų rožių. Ši stilizuota eglė ne tik į namus atneš šventinį grožį, bet ir taps išskirtiniu interjero akcentu, įkvėpsiančiu žiūrovus kūrybiškai pažvelgti į šventinę namų puošybą.

Taip pat žiūrovai išgirs ir daug naudingų patarimų. Pasitelkusi floristines kempines, K. Rimienė laidos filmavime sukūrė bokštą, o laidos žiūrovai pamatė, kaip patikimai jį įtvirtinti, kad būtų užtikrintas stabilumas. Taip pat floristikos dizainerė pasidalino patarimais, kaip užtikrinti, kad kempinės ilgiau išliktų drėgnos ir neišdžiūtų.

Be to, dalis rožių stiebų bus išdėstyta kompozicijos viršuje. Taip netradicinei Kalėdų eglei bus suteiktas erdvumo ir laisvės pojūtis. Eglutės išvaizdą papildys šparagų šakelės ir bergraso žalumos linijos, suteikiančios kompozicijai elegancijos ir subtilumo.

Nors šis floristinis projektas nebus ilgaamžis, jo konstrukciją bus galima panaudoti ir vėliau, kuriant kitas šventines dekoracijas. Pavyzdžiui, iš kenio.

„Kalėdų metas yra stebuklų metas, todėl kurkime, darykime stebuklus ir džiuginkime vieni kitus“, – žiūrovams linki vedėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.