Arūnas Sakalauskas atskleidė, kodėl vos po aštuonių mėnesių pažinties pasipiršo palatoje sutiktai gydytojai

Prieš dvejus metus, vos po aštuonių mėnesių pažinties, aktorius Arūnas Sakalauskas nusprendė išskirtinai pasipiršti savo mylimajai, gydytojai Gabijai Laubner. Prisimindama šią akimirką, Gabija neslepia, kad Arūnas yra aktorius iki kaulų smegenų – tai išdavė vienas veiksmas.

Arūno Sakalausko ir Gabijos Laubner vestuvės.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Arūno Sakalausko ir Gabijos Laubner vestuvės.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Arūnas Sakalauskas ir Gabijau Laubner.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Arūnas Sakalauskas ir Gabijau Laubner.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Arūno Sakalausko ir Gabijos Laubner vestuvės.
Arūno Sakalausko ir Gabijos Laubner vestuvės.
Arūnas Sakalauskas.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Arūnas Sakalauskas.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 6, 2023, 2:09 PM, atnaujinta Dec 6, 2023, 2:21 PM

„Po 4,5 valandos trunkančio spektaklio „Miegantys“ Arūnas man pasipiršo, aš jam pasakiau taip, salė paplojo ir jis nusilenkė“, – su šypsena veide pasakojo Gabija.

„Išgirdau plojimus ir refleksas suveikė“, – juokėsi A. Sakalauskas.

Paklaustas, kodėl viskas taip greit pradėjo vykti, jog po dar metus netrukusios pažinties, aktorius ryžosi pirštis, Arūnas nestokojo humoro. „Man jau reikėjo keisti dokumentus, pasižiūrėjau, kad nėra čia ko laukti. Buvo spektaklis „Miegantys“, o aš atsibudau. Žinoma, kad viską planavau, pro akis buvo net planas B prabėgęs, jei Gabija nesutiks“, –  LNK laidoje „Šeškinės 20“ pasakojo A. Sakalauskas.

Arūnas neslepia, kad po to, kai Gabija atsirado jo gyvenime, viskas pradėjo keistis kardinaliai. Aktorius ne tik pakeitė savo gyvenimo būdą, vedė, bet ir atidarė savo teatro studiją.

„Net Biblijoje rašo, kad pradėk nepasiruošęs, tik tada sužinosi, ko reikia. Mano studija šiais metais gyvuoja jau antrąjį sezoną. Pas mane renkasi žmonės nuo 18 iki 70 metų. Gyvenime žmonės dažnai nežino ko nori arba žino, ko nori, bet nedrįsta pradėti. O vaidyba yra lengviausias kelias. Tu žengi žingsnį, mokaisi stovėti prieš kitus, kalbėti, leidi kitiems pasijuokti iš tavęs. Tai yra praktika, kaskart daraisi laisvesnis. Tokia ir yra mano studijos esmė, spektaklių mes nestatome“, – apie savo veiklą pasakojo Arūnas.

Šį trečiadienio vakarą 20 val. LNK laidoje „Šeškinės 20“ svečiuosis ir vis iš šeimos dramos neišbrendantis Laurynas Suodaitis bei sėkmingą karjerą vykdanti atlikėja Adrina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.