Šokių kolektyvas „Aušrinė“ nepraranda noro užkariauti „Lietuvos talentų“: dauguma merginų su projektu užaugo

Šį sekmadienį TV3 televizijos žiūrovai kviečiami stebėti antrąjį „Lietuvos talentų“ finalą. Jo metu pasirodys 12 dalyvių, tačiau tik keturi geriausi pateks į superfinalą ir savo kovą dėl šių metų nugalėtojo titulo tęs toliau. Nepamirškite balsuoti už favoritus – finaluose viską lemia tik žiūrovai!

„Lietuvos talentai“.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Lietuvos talentai“.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Lietuvos talentai“.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Lietuvos talentai“.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-12-08 12:07, atnaujinta 2023-12-08 12:20

Šį kartą ant didžiosios projekto scenos sugrįš Alytaus pasididžiavimu vadinama šokių studija „Aušrinė“. Šis kolektyvas garsina Lietuvą visame pasaulyje bei yra iškovojęs daugybę garbingų šokio pasaulio titulų. „Aušrinės“ šokėjos į finalo sceną žengs sukaupusios didžiulę patirtį, ryžtą ir norą nugalėti.

„Man jūs esate nuostabios... Šokis brandus – atrodo, kiekviena žinote, ką norite pasakyti. Tai buvo vienas iš tų pasirodymų, kuris įeina į visų talentų penketuką“, – po „Aušrinės“ pasirodymo atrankose sakė teisėjas Marijus Mikutavičius.

Šokių kolektyvas projekte dalyvauja net šeštąjį kartą! Šokėjos tikina, kad dalyvavimas „Lietuvos talentuose“ joms yra labai smagi patirtis. O įdomiausia tai, kad tuomet, kai į projektą atėjo pirmąkart, kai kurioms šokėjoms tebuvo vos 7-eri!

„Aušrinė“ narės pasakoja, kad labiausiai jas motyvuoja atgalinis ryšys ir noras dalintis šokiu su žiūrovais. Ir nors atrodo, kad šokis joms yra vienas malonumas, būna visokių dienų.

„Šokame labai intensyviai – visur dalyvaujame, daug repetuojame. Mūsų sąstatas, kuris susijungia ir dalinasi patirtimi, yra pastovus. O paaugusios ir jaunesnėms kartoms galime perteikti tai, ką žinome. Mes gyvename šokiu“, – sakė „Aušrinė“ kolektyvo narės.

Finalui šokėjos ruošia pasirodymą, kuriame vaizduos iliuzijų pasaulį, tapatybės praradimą bei išsilaisvinimą iš primestų taisyklių. Kaip jų pasirodymą įvertins teisėjai? Ar merginos ir vėl sulauks gražių M. Mikutavičiaus žodžių?

Šį sekmadienį scenoje taip pat pasirodys Mėta Visminaitė, Jonas Vilimas, Kajus Kisevičius, Nojus ir Auksė, „Ugnies teatras“, Diego Estebanas, Gediminas Mačiulskis, grupė „Bitik Zys“, Gytis Ivaškevičius, Veronika Nepomnyashcha, Duo P&B.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.