„Lietuvos talentų“ superfinale Darvinas dainuos netikėtai mirusiam tėčiui: „Jis stebės iš dangaus“

Jau šį vakarą – didysis TV3 televizijos projekto „Lietuvos talentai“ superfinalas. Įspūdingos tiesioginės transliacijos metu pagaliau sužinosime, kas taps šio sezono nugalėtoju. Tiesa, dalyvių likimai – tik žiūrovų rankose. Nepamirškite balsuoti už savo favoritą ir galbūt jis taps istorijos dalimi!

„Lietuvos talentų“ šou dalyvis Darvinas Tamulynas.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Lietuvos talentų“ šou dalyvis Darvinas Tamulynas.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Lietuvos talentų“ šou dalyvis Darvinas Tamulynas.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
„Lietuvos talentų“ šou dalyvis Darvinas Tamulynas.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 17, 2023, 11:42 AM

Scenoje pasirodys ne tik aštuoni pirmųjų finalų metu daugiausiai žiūrovų balsų surinkę dalyviai, bet ir tie, kurie pelnė „auksinį mygtuką“. Vienas tokių – dainininku ir laidų vedėju svajojantis tapti Darvinas Tamulynas.

Jis – drąsus, charizmatiškas ir sužavėjęs laidos vedėjus Mindaugą Stasiulį ir Mindaugą Rainį taip, kad jie paspaudė „auksinį mygtuką“!

„Buvau pakylėtas – visiems linkiu šio jausmo“, – interviu sakė berniukas.

Ypač pelnytu „auksiniu mygtuku“ džiaugėsi Darvino mama. Moteris iš laimės apsiverkė – sūnaus sėkmė, nors ir laukta, buvo jai netikėta.

„Į sūnaus dainavimą dedu labai daug vilčių. Darvinas lanko ir kitus būrelius, tačiau dainavimas jam patinka labiausiai. Tikiuosi, kad ateityje tai bus jo duona“, – sakė talentingo berniuko mama.

Į pasiruošimą superfinalui Darvinas žiūrėjo itin atsakingai. Berniukas įsitikinęs – kiek darbo įdėsi, tiek gausi ir atgal. Darvinas neslepia, kad jį traukia televizija, kameros ir darbas scenoje.

„Tikiu, kad esu talentingas. Jei treniruosiesi ir netinginiausi, visa tai atsipirks. Pasirodžiau trijų miestų eglutės įžiebimuose, visai neseniai vedžiau talentų renginį Palangoje. Iš tiesų, tai – labai sunkus, varginantis darbas, tačiau kartu ir smagus. Man labai patiko“, – sakė berniukas.

Darvinas tikina, kad visi dalyviai superfinale jam yra konkurentai, nuostabių talentų puoselėtojai.

„Kiekvienais metais į projektą ateina vis daugiau žmonių ir parodo savo talentus. Visi man yra konkurentai, tačiau kartu ir draugai. Tikiuosi, kad kartu gerai praleisime laiką“, – sakė dainuojantis berniukas.

Deja, prieš išsvajotą „Lietuvos talentų“ superfinalą Darvino šeimoje nutiko nelaimė. Visiškai netikėtai prieš keletą savaičių mirė berniuko tėtis...

„Sužinojau tai grįžęs iš muzikos pamokų. Labai liūdna žinia... Bet tikiu, kas jis bus su manimi per superfinalą. Tėtis stebės iš dangaus, rojaus, balsuos už mane ir džiaugsis“, – įsitikinęs projekto dalyvis.

Tuo įsitikinusi ir Darvino mama: „Mes visi tikime, kad tėtis matys projektą. Sunku apie tai kalbėti, labai labai gaila. Pradžioje buvo labai sudėtinga, tačiau dabar džiaugiuosi, kad sūnus nenutraukia savo veiklų.

Stengiamės ir toliau gyventi įprastu ritmu. Neturime, kada liūdėti – Darvinas labai laukia superfinalo. O kur dar visi kiti užsiėmimai, būreliai... Darvinas nori, kad tėtis juo didžiuotųsi, todėl labai stengiasi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.