Naujuosius metus džiaugsmingai pasitinkanti Ingrida Kazlauskaitė: mylimasis ir šeimos pagausėjimo planai

Kalėdos baigėsi, bet prieš akis – Naujametinė naktis, o metų virsmas tikrai stebuklingas. Dabar pats palankiausias metas pildyti svajones, keisti gyvenimo kryptį ar susigalvoti naują iššūkį. Būtent apie tai buvo kalbama LNK „KK2 penktadienio“ laidoje, kurios herojams 2023-ieji buvo ypatingi.

Ingrida Kazlauskaitė.<br>Nuotraukos: Karolina Povilanskaitė-Zaperackienė Įvaizdis: Rolanda Simonavičiūtė (
Ingrida Kazlauskaitė.<br>Nuotraukos: Karolina Povilanskaitė-Zaperackienė Įvaizdis: Rolanda Simonavičiūtė (
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-29 14:42

40-metį neseniai atšventusi dainininkė Ingrida Kazlauskaitė šypsosi, kad, praėjusių metų sandūroje iš likimo prašiusi nuotykių, gavo jų su kaupu. Besibaigiantys 2023-ieji jai buvo pilni ne tik nuotykių, bet ir darbų bei meilės. Ingrida šiemet sutiko ir gyvenimo draugą.

„Niekam apie jį nepasakojam, susitariam? Nes ir mano mama ne viską žino. Laidoje visi čia pasakojo, kiek vaikučių turi, todėl tikrai turiu ką pasivyti ir to noriu. Todėl mano planas Naujiems metams šitas būtų“, – pusę lūpų apie mylimąjį ir norą sulaukti vaikelio kalbėjo asmeninį gyvenimą sauganti I. Kazlauskaitė.

Dainininkas Vudis pasakojo, kad praeinantys metai jam ir jo grupei buvo labai sėkmingi.

„Turėjome rekordinę vasarą, koncertai vykdavo visas septynias dienas per savaitę. Bet turiu kur padėti pinigus. Pabaiginėju namą, suinvestavau viską, dabar planuose – Ispanijoje įsigyti namus. Vasario mėnesį žiemosime Ispanijoje, pakeliausime, žiūrėsime, kur labiau patiks, noriu surasti gerą aurą ir ten įsigyti kažką“.

Kad sėkmingai iš koncertų pavyksta užsidirbti, neslepia ir „Žemaitukų“ grupės narys Linas Vaitkevičius. „Turiu nekilnojamojo turto ir jį nuomoju“, – apie investicijas į ateitį laidoje kalbės dainininkas.

Broliai Lavrinovičiai, neriantys į naują šou renginių maratoną kol kas neplanuoja užsidirbti iš „Brolių anekdotų šou“.

„Kai praėjome krepšinį žaisti, nebuvo minčių, kad užsidirbsim. Mūsų gyvenimo filosofija tokia – pirma, žmonės turi tave įvertinti, o jei ateis honorarai, pinigėliai kodėl gi ne?“ – kalbėjo Darjušas su Kšyštofu.

Pasak brolių, ne visiems pavyksta užsidirbti iš krepšinio visam gyvenimui. „Užtenka dviejų žmonių rankų pirštų suskaičiuoti, kas Lietuvoje iš krepšinio uždirbo visam gyvenimui, kiti visą karjerą paaukoja, tiek pat sveikatos, kruvino prakaito, bet nebaigia mokslų, o nuo 35 metų vėl iš naujo savęs ieško“, – kalbėjo broliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.