Populiariame TV seriale – žvaigždžių desantas: pasirodys D. Zvonkus ir D. Meškauskas

Jau šį pirmadienio vakarą LNK televizijos žiūrovus pasieks antrasis Balio Latėno režisuojamo serialo „Man reikia meilės“ sezonas. Prie žinomų Lietuvos aktorių prisijungė ir talentingoji Gintarė Šmigelskytė.

Populiariame saliaje – žvaigždžių desantas: pasirodys D. Zvonkus ir D. Meškauskas.<br> lrytas.lt koliažas.
Populiariame saliaje – žvaigždžių desantas: pasirodys D. Zvonkus ir D. Meškauskas.<br> lrytas.lt koliažas.
Deivydas Zvonkus.<br>V.Skaraičio nuotr.
Deivydas Zvonkus.<br>V.Skaraičio nuotr.
Deividas Meškauskas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Deividas Meškauskas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2024-01-15 15:27, atnaujinta 2024-01-15 15:29

„Visa kūrybinė komanda labai laukia susitikimo su žiūrovais. O siurprizų tikrai bus ir daugiau. Be Gintarės Šmigelskytės, jau dabar galiu pažadėti, kad žiūrovai turės galimybę išvysti ir Giedrių Savicką, Emiliją Latėnaitę, Deivydą Zvonkų, Gediminą Nadtočių-Natą, Deivydą Meškauską, šefą vikingą Vylių Blauzdavičių ir daugelį kitų“, – atskleidė B. Latėnas.

„Džiaugiamės, kad seriale vaidina puikūs, talentingi Lietuvos aktoriai ir vis prisijungia nauji. Malonu stebėti, kaip savo profesionalumu jie taip gerai sugeba įkūnyti personažus ir pavergti žiūrovų širdis, kurie viską išgyvena kartu su jais, išgyvena, džiaugiasi ir liūdi. O, svarbiausia, su nekantrumu laukia naujos serijos. Antrajame sezone bus dar daugiau meilės, besimezgančių santykių, gyvenimiškų situacijų ir, žinoma, juoko“, – pridūrė „URBS TV“ prodiuseris Andrius Urbanavičius.

Aktorę Gintarė Šmigelskytė labai džiugina naujas amplua seriale, kuriame ji atliks savimi pasitikinčios, itin konkrečios ir nieko nebijančios ofiso darbuotojos Vikos vaidmenį.

Londone, „The Royal Academy of Dramatic Arts“ akademijoje studijavusi ir į Lietuvą tęsti karjeros grįžusi Gintarė Šmigelskytė neslepia, kad teatru ir judesiu pradėjo domėtis tik grįžusi į gimtinę, nors šokiai jos gyvenime atsirado dar vaikystėje. Šiandien aktorė gali pasigirti ir būdama choreografe.

„Viskas prasidėjo nuo to, kad mano draugė paprašė padėti su judesiu, nes spektaklyje turėjo vaidmenį, kuris neturėjo teksto, bet turėjo daug judėti, būti scenoje. Po šios patirties mane rekomendavo vienam režisieriui, po to kitam ir taip net pati nepastebėjau, kaip per kelis metus tapau choreografe, judesio koordinatore įvairiuose spektakliuose. Dirbau Vilniaus Mažajame teatre, Kauno dramos teatre su spektakliu „Emilių Emilis“, kuris buvo nominuotas Auksiniam scenos kryžiui, Panevėžio dramos teatre, Nacionaliniame dramos teatre ir dar savo pastačiau monospektaklį „Žana“, – pasakojo serialo „Man reikia meilės“ aktorė.

Be aktorystės Gintarė dar dievina ir ekstremalų sportą. Ji ypač džiaugiasi nauju pirkiniu ir atskleidžia, kuo jis jai toks ypatingas. „Slidinėju nuo 11 metų. Pirmą kartą ant slidžių atsistojau Slovakijoje. Tėtis buvo mano pirmas mokytojas. Slidinėjimas yra mūsų šeimos tradicija, kiekvienais metais stengiamės rasti laiką ir kartu nukeliauti į slidinėjimo kurortus, buvome Slovakijoje, Italijoje, Prancūzijoje, Austrijoje. Dažniausiai slidinėdavau su tėčiu, tai pripratau prie greičio ir pasidariau ekstremalė. Pradėjau nuo slidžių, bet ilgai galvojau, kad noriu pereiti prie snieglentės, tai pastaruosius kelis metus mokiausi slidinėti su snieglente ir pagaliau nusipirkau savo lentą! O tai reiškia, kad viskas, aš galutinai perėjau. Ją jau kelis kartus išbandžiau Liepkalnyje, bet nekantrauju išbandyti ir kalnuose“, – dalijosi G. Šmigelskytė.

Naujojo „Man reikia meilės“ sezono premjera – jau šį pirmadienio vakarą, 21 val., per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.