Dainininkė Rasa Kaušiūtė apie pažintis internete: „Sulaukiau žinutės, kad esu tinkama tik pasilinksminimui, o tokio kaip jis daugiau nerasiu“

Ugningų plaukų ir ugningo charakterio dainininkės 48-erių Rasos Kaušiūtės nepastebėti tiesiog neįmanoma. Ji iki šiol netekėjusi, neturi vaikų ir nė neslepia antrosios pusės ieškanti pažinčių portaluose bei programėlėse. Apie tai garsi moteris jau šį pirmadienio vakarą papasakos gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“.

Rasa Kaušiūtė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Rasa Kaušiūtė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Rasa Kaušiūtė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Rasa Kaušiūtė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 29, 2024, 2:04 PM

Visai neseniai Rasa iš nepažįstamo vyro sulaukė šokiruojančios žinutės, kuria pasidalinusi savo paskyroje socialiniame tinkle, sulaukė didžiulio palaikymo. Kelias dienas trukęs susirašinėjimas su vyriškiu, pasak Rasos, labiau priminė ne draugišką pokalbį, o apklausą.

Pasakiusi, kad bendravimas erzina, ir palinkėjusi sėkmės, su vyruku ji atsisveikino, tačiau netrukus sulaukė jo atsako. Tekste vyras žinomą dainininkę bandė pažeminti, teigė, kad ji nebepagimdys vaikų dėl savo amžiaus, aukštino save kaip vyrą, už kurį geresnio interneto erdvėje esą nėra, o ji tinkama tik pasilinksminimui.

Tokie vyrai, pasak Rasos, dažnai kankinami nepilnavertiškumo komplekso, o jų elgesį nesunku paaiškinti. „Silpnas ir pažeidžiamas žmogus“, – sakė R.Kaušiūtė.

Per metus Rasa susirašinėja su dešimtimis vyrų, tačiau į pasimatymą nueina vos kartą ar du. Pasak dainininkės, internetinių pažinčių aplinka nepatyrusiam gali priminti liūną, kuriame nežinia ką rasi. Dainininkė turi ne vieną istoriją, vertą knygos, todėl sako visai rimtai svarstanti smagiai jas surašyti ir sudėti į savotišką vienišės nuotykių dienoraštį.

Rasa pasakos sulauksi pasiūlymų tekėti bent tris kartus, tačiau visus mandagiai atmetusi. Vienas vyras, su kuriuo ji susipažino atvykusi koncertuoti, buvo iš arabiškų kraštų.

„Jis matė mane kuklią bei tylią – buvau tokia kaip ir pridera moteriai musulmoniškame krašte, tad nepažino tokios, kokia esu iš tiesų, – juoksis Rasa. – Kitas, kaip paaiškėjo, buvo narcizas, ir aš tikrai neketinu tekėti tik todėl, kad atitikčiau visuomenės lūkesčius.“

Žavios, charizmatiškos ir įkvepiančios trys žinomos moterys – šį pirmadienio vakarą labai atvirai apie savo pasirinkimus, dėl kurių teko atlaikyti nemažai kritikos. Kodėl nereikia pasiduoti aplinkinių spaudimui nei ieškant meilės, nei savo vietos gyvenime, nei žvelgiant į veidrodį?

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.