Erika Vitulskienė apie organizuojamas plius dydžio modelių atrankas: „Kiekvienais metais lietuvės vis labiau drąsėja“

Praėjusią savaitę operos solisto Merūno Vitulskio žmona, 35-erių verslininkė Erika Vitulskienė sultingesnių formų moteris iš visos Lietuvos pakvietė į plius dydžio modelių atranką. Šimtas baltomis palaidinėmis ir aukštakulniais pasipuošusių damų, tarp kurių buvo ir bankininkė, ir daugiavaikės mamos, ir netgi cirko artistė, susirinko norėdamos tapti naujais Erikos mados namų veidais.

Erika Vitulskienė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Erika Vitulskienė.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2024, 4:09 PM

„Į pirmą atranką atėjo tik 18-a moterų, tačiau su kiekvienais metais lietuvės jau drąsėja. Pamenu, pradėjus verslą buvo tragedija. Būti modeliais prašiau draugių, rašiau nepažįstamoms moterims socialiniuose tinkluose, ir kartais sulaukdavau atsakymo, kad tyčiojuosi iš jų“, – jau šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos E. Viltulskienė.

Verslininkė ir dviejų sūnų mama puikiai žino, ką reiškia atsidurti po padidinamuoju stiklu. Prieš beveik du dešimtmečius tuomet dar būsimam jos vyrui Merūnui Vitulskiui laimėjus realybės šou „Kelias į žvaigždes 2“, dėmesys užplūdo ir Eriką. Ji ne kartą pasakojo kaip žiniasklaida ir visuomenė narstė ją iki smulkmenų – buvo kritikuojama jos išvaizda, išsilavinimas, iškalba.

Plius dydžio modeliais jos madų namuose norinčioms tapti moterims Erika atrankos pradžioje atvirai išklojo apie tai, ką jai teko patirti, kol išmoko save priimti ir mylėti tokią, kokia yra.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.