I. Starošaitė prabilo apie įspūdingą dovaną, kurią įteikė Ž. Žvagulis su sūnumi: „Apie tai nė nepagalvojau“

Dainininkė Irena Starošaitė visuomet garsėjo ne tik daugybe savo veiklų, bet ir per kraštus trykštančia pozityvia energija. Būtent tokia ji visus TV3 laidos „Gero vakaro šou“ žiūrovus užkrėtė ir šį trečiadienį. Žinoma moteris ne tik pasidalijo linksmomis istorijomis apie negirdėtus savo talentus, bet ir prabilo apie keliones bei įsimintiniausias vyro Žilvino Žvagulio staigmenas.

Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė.<br>Feisbuko nuotr.
Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė.<br>Feisbuko nuotr.
Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė.<br>Lrytas.lt achyvo nuotr.
Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė.<br>Lrytas.lt achyvo nuotr.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2024-02-07 10:41

Irena ir Žilvinas – pora ne tik gyvenime, bet ir scenoje. O ir koncertus jau ne vienerius metus jie rengia ne tik Lietuvoje, bet ir už Atlanto. Iš čia pora visuomet atsiveža ne tik krūvą įdomiausių daiktų, bet ir tokių pat širdžiai mielų prisiminimų.

„Kai su Žilvinu prieš 4 metus lankėmės Floridoje, zumba šokius lankančios moteriškės savo treneriui parodė mano muziką. Jų meksikiečiui treneriui mano dainos patiko ir jis sugalvojo, jog pagal jas galima šokti. Todėl šįkart, kai jie mane pakvietė į savo zumbos studiją, netgi prikabino Lietuvos vėliavų. O kadangi tą dieną buvo mano gimtadienis, jie mane pakvietė šokti kartu, pagal mano dainas“, – pasakojo Irena.

Laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis apie Žilviną ir Ireną išdavė ir kitą ne visiems žinomą faktą – kad besisvečiuodami svetur, abu jie itin mėgsta ir… apsipirkinėti. Ne išimtimi tapo ir paskutinė kelionė į Las Vegasą, kurioje Ž. Žvagulis nusipirko du įspūdingus sceninius kostiumus.

„Kai su vienu iš tų kostiumų jis vėliau pasirodė renginyje, Žilvinas nustebino net Rytį Ciciną – jis sakė, kad dabar po jo neis į sceną“, – juokėsi istoriją pasakodama Irena.

Tuo tarpu pačios Irenos pirkiniai būna ir dar įdomesni.

„Pavyzdžiui Londone kažkada susiradau visą rinkinuką plombuoti dantims. Vos atskridome iš Kanados, mano dantyje atsirado skylė, iškrito sena plomba – buvo didžiulis vargas. Prieš koncertą Londone išėjau pasivaikščioti ir vaistinėje radau tokį dalyką – buvau labai laiminga! Po to taip ne vieną kartą dantis plombavau ir Žilvinui“, – neįtikėtinu pasakojimu dalijosi ji.

Garsi Lietuvos pramogų pasaulio pora dar šią vasarą skambiai atšventė 25-ąsias savo vestuvių metines, kurios plačiai aptartos ir žiniasklaidoje. O šios gražios sukakties proga jiedu nusprendė apsidovanoti – įsigijo katerį. Tiesa, kai Ž. Žvagulis su sūnumi Vakariu I. Starošaitei nusprendė padaryti staigmeną pirmąkart jį parodydami, teko susidurti su ne viena kliūtimi.

„Jie viską ilgai ruošė, Vakaris sugalvojo užrašo dizainą. O kai katerį atvežė ir pastatė uoste, ryte abu pakvietė mane pusryčiauti. Pasodino lauke, terasoje, kur prieš nosį – laivas. Visi sėdi, stebi, laukia, kada aš pamatysiu. O aš nieko nesuprantu ir nematau, nes apie tai nė nepagalvojau...“, – istoriją pradėjo pasakoti Irena, o kuo viskas baigėsi, žiūrovai kviečiami išgirsti laidoje.

Kaip paaiškėjo, tokių staigmenų savo žmonai Ž. Žvagulis sugalvoja ir daugiau. Tiesa, ne visos jos iš pradžių būna malonios. Irena laidoje prisiminė, kaip vyras nustebino ją nupirkdamas naują augintinį – šunį Bobo.

„Aš buvau kategoriškai prieš šunį, nes tai – vis tiek šeimos narys, meilė, tavo vaikas. Žiauriai sunkiai atsisveikinome su praėjusiu, o dabar ir vėl...“ – pasakojo ji, tačiau neslėpė, kad Bobo labai greitai užkariavo jos širdį.

Daugiau linksmų I. Starošaitės istorijų ir nuotaikingas žaidimas – jau šį vakarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.