Su pusšimčiu pusnuogių merginų filmavęsi „Pikaso“ vyrai: „Dabar žmonos to neleistų“

Dabar „Pikaso“ savęs nelaiko skandalinga grupe, nors 2010 metais spaudoje mirgėjo antraštės, jog vaikinai nusifilmavo pikantiškame klipe su beveik 50 pusnuogių merginų.

 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 7, 2024, 2:16 PM

Akį traukiantis „Nostalgijos“ vaizdo klipas grupės nariams paliko ryškius prisiminimus, apie kuriuos jie prabils šio trečiadienio LNK laidoje „Šeškinės 20“.

„Vaizdas buvo toks: mes atvažiavom į Klaipėdos Žvejų kultūros rūmus ir scenoje pamatėm gulinčias pusnuoges merginas. Iš pradžių mes kažkaip nedrąsiai, o jos sako: nieko, nieko, vyrai, mes jau pusė dienos čia gulime“, – prisiminimais dalinosi Haroldas Šklėrius.

„Kai dabar žiūri klipą, tai ten tikrai rojus tarp šitiek moterų gulėti, bet tuo metu buvo kažkaip iš vyriškos pusės lyg turėtų būti jauku, bet iš kitos pusės buvo labai nedrąsu. Nes mus ten per vidurį paguldė, rankytes sudėliojo, o aplink jautėsi moteriška šiluma“, – kalbėjo Tomas Eigertas.

„O dabar žmonos jums leistų filmuotis tokiame klipe?“ – teiravosi laidos vedėjas K. Lavrinovičius.

„Be šansų. O jums leistų? Tai neklausinėkim vienas kito tokių dalykų“, – juoko neslėpdami vienas per kitą kalbėjo grupės „Pikaso“ nariai.

Tuo metu Lietuvoje tokie vaizdo klipai dar nebuvo kasdienybė, todėl grupės nariai neslepia, kad su tokiu klipu iššaukė visuomenės nepasitenkinimą. „Dabar tokiu klipu nieko nenustebintume. Tačiau tuo metu žmonės buvo labiau konservatyvūs, todėl iš visuomenės dėl tokio vaizdo klipo susilaukėme įvairių reakcijų“, – atviravo Haroldas.

Grupė „Pikaso“ švenčia 25-erių metų muzikinės veiklos sukaktį. Jau vasario 23 dieną prasidės grupės jubiliejinis koncertų turas pavadinimu „9131“. Pavadinime užkoduoti skaičiai simbolizuoja grupės gyvavimo dienas nuo pat susikūrimo pradžios.

Kalbėdami apie turą, vaikinai neslepia, kad jokių specialiųjų efektų ruošti neketina, gerbėjus į koncertus vilioja kitu dalyku. „Nedarome to, ką daro visi. Mūsų klausytojas yra tas, kuriam nereikia naujausių technologijų, ant scenos vaikštančių robotų ar ko nors panašaus. Su savo gerbėjais turime puikią chemiją, tad savo klausytojams dovanosime atvirą širdį, šį dalyką tikrai galime pasiūlyti“, – LNK laidoje „Šeškinės 20“ šį trečiadienio vakarą, 20 val., kalbės Haroldas Šklėrius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.