Mįslė apie V. Mikaičio pravardę suintrigavo A. Žiurauską: atskleidė, kas galėtų ją išduoti

Talentingi, linksmi ir pakvaišę ne tik dėl paties gyvenimo, bet ir dėl… salsos – būtent taip būtų galima apibūdinti dainininką Norbertą Liatkvoskį ir aktorę Gailę Butvilaitę. Ir nors jau netrukus su didžiausiu džiaugsmu ir jauduliu seksime jų nuotykius Kuboje, šį šeštadienį jiems lemta įveikti ir dar vieną iššūkį – suktą, tačiau visuomet nuotaiką pakeliantį TV3 žaidimą „galvOK“.

Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 10, 2024, 10:05 AM

Beveik prieš metus Lietuva trumpam buvo tapusi pačia aistringiausia šalimi pasaulyje – kone kiekvienas gyventojas buvo pakerėtas aistringų tango judesių, kuriems kas savaitę kviesdavo unikalus projektas „Tangomanai“.

Tačiau vieno nuotykio visam gyvenimui – negana. Todėl kartu su kitais žinomais Lietuvos žmonėmis, Norbertas ir Gailė kiekvieną žiūrovą jau netrukus pakvies apsilankyti įvairiausių spalvų ir kontrastų kupinoje Kuboje. O čia, kartu su jais, pasiruošti ir naujai visą kūną užplūsiančiai meilei – salsai. „Salsamanai“ – jau nuo kovo 3-iosios!

O prieš šokius, jie nuspręs pasukti ir galvas. Šio vakaro žaidime Norbertas taps Vytauto Mikaičio, o Gailė – Manto Katlerio komandų draugais.

Žaidimas bus kupinas ne tik intrigos, bet ir atvirų istorijų – dalyviai prabils apie didžiausias savo baimes. Pasirodo, kad viena iš jų Mantą netgi stabdo nuo… koncertų.

„Aš neinu į koncertus, nes bijau masinių susibūrimų, arba to, kad kažkas man stovėtų už nugaros. Todėl net nuėjęs į koncertą „Žalgirio“ arenoje, aš visuomet stoviu prie sienos“, – atskleidė jis.

Gailė savo ruožtu pripažins paniškai bijanti varlių, o Norbertas papasakos net vieną su šiais gyviais susietą istoriją.

„Žinodami, kad varlės man yra nemalonios, vaikystėje mano kaime chebra į stiklainį surinko daug varlių, o kai sutemo, mane pakvietė į lauką ir pradėjo jomis mėtytis. Buvau apšaudytas varlėmis!“ – pasakojo jis.

Vis dėlto diskusija apie baimes bus ne vienintelė, kuri sudomins visus žaidimo dalyvius. Jiems parūps ir tai, kada žmogų dar galima vadinti jaunu? Niekam nekils abejonių dėl neseniai 23-iąjį gimtadienį atšventusio Norberto. O štai Gailė juoksis, kad jaunai tik atrodo – iš tiesų tokia nebėra.

Mantas tikins, kad jo mama dar šių švenčių metu jį pavadinimo „jaunuoliu“.

„Bet tik kai barė, ane?“ – nepraleis progos kolegai įgelti V. Mikaitis.

Tuo tarpu laidos vedėjas Andrius Žiurauskas papasakos atvirkštinę istoriją. „Ne praėjusį, o gal užpraėjusį gimtadienį, mane sveikindama mama paglostė ir pasakė: „Seniuk, tu mano…“ – juokėsi prisiminęs jis.

Galiausiai laidoje įvyks ir netikėtas konkursas. Vieno klausimo metu vedėjas paprašys Norbertą ir Vytautą atskleisti savo pravardes. Norbertas ją atskleis be jokių paslapčių, o štai Vytautas nuo klausimo ims išsisukinėti – neva, jam ir taip teko labai ilgai dirbti, kol ši pravardė išgaravo… Tiesa, V. Mikaitis neslėps – vienas kaimynas šią pravardę puikiai prisimena ik šiol!

Ši istorija ypatingai suintriguos A. Žiurauską, kuris tam, kad patenkintų savo smalsumą, netgi paskelbs netikėtą konkursą.

„Kas greičiausiai paskelbs Mikaičio pravardę, to laukia asmeninis mano prizas!“ – sakė jis ir net pasiūlys žiūrovams susirasti tai išduoti galintį V. Mikaičio kaimyną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.