Ieva Zasimauskaitė prabilo apie patyčias dėl krūtinės: „Visada reikia apvemti, apšikti ir sutrypti“

„Galvojau, kad reikia nesifotografuoti, prasmukti pro fotografus“, – prisiminusi raudono kilimo renginį, po kurio visa Lietuva kalbėjo apie jos įvaizdį, atviravo Ieva Zasimauskaitė. Ji neslepia – tikrai negalvojo, kad jos krūtinė sukels tokį rezonansą.

Ieva Zasimauskaitė.<br> Organizatorių nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Laidos akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 15, 2024, 11:36 AM, atnaujinta Feb 15, 2024, 11:46 AM

„Nieko ant raudono kilimo nenutinka šiaip sau“, – įsitikinęs Edvardas Žičkus, žinomas žurnalistas, žurnalo „Elle“ redaktorius. „Dažniausiai viskas būna gerai apgalvota. Ir tai, kad žmonės pamiršta užsidėti apatinius ar užsideda juos per mažus arba ateina vyrai su aukštakulniais, ryškiausiomis plunksnomis – tai tikrai ne atsitiktinumas“, – LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ dalinosi jis.

Tai, kad žvaigždės apdovanojimams ruošiasi pusmetį, sutinka ir „M.A.M.A“ asociacijos pirmininkas Martynas Tyla. Ne viena šalies įžymybė sutiko – dėl renginio stengiasi net mesti kilogramus.

„Aš šiemet pirmą kartą taip nedariau, net nusistebėjau, nes net pernai prieš apdovanojimus, kad įtilpčiau į suknelę, tris dienas valgiau tik grikius. O šiemet galvojau: kam? Tiesiog pasisiūsiu tinkamo dydžio suknelę“, – laidoje juokėsi Monika Liu. Ji neslepia ne kartą gavusi įžeidimų, pastabų dėl išvaizdos. Ypač socialiniuose tinkluose.

„Man vienas žmogus, kuris su manimi dirbo, yra parekomendavęs, kad numesčiau svorio“, – atviravo atlikėja.

Didelį rezonansą sukėlė ir kitos scenos žvaigždės – Ievos Zasimauskaitės pasirodymas ant raudono kilimo. Iš moterų pašaipių komentarų dėl stiliaus sulaukusi atlikėja pasidalijo viešu laišku, ją ginti stojo kitos žinomos moterys.

„Tikrai neturėjau jokios žinutės. Tiesiog norėjau išeiti iš namų, nes labai retai dabar pavyksta. Ir turėjau tą suknelę parsisiuntusi. Iš tikrųjų galvojau, kad ji atrodys kiek kitaip. Pasižiūrėjau į veidrodį, sakau vyrui: man nepatinka, kaip mano rankos atrodo. Apie krūtinę, prisiekiu jums, net nepagalvojau. Nė nešovė mintis, kad bus kažkokia problema be liemenėlės išeiti“, – pirmą kartą atvirai apie kilusį skandalą LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ kalbėjo Ieva Zasimauskaitė.

„Galvojau, gal reikia nesifotografuoti, prasmukti pro fotografus. Aišku, kaip moteriai, visada norisi gražiai atrodyti“, – pridurė ji.

Laidos vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės paklausta, kodėl skaitė komentarus, Ieva neslepia – stengėsi nežiūrėti, bet jau patys pirmieji komentarai buvo neigiami. „Pirmas komentaras buvo, kad krūtinė nutįsusi iki pažastų. Negalėjau patikėti. Bet man labiausiai suveikė tai, kad aš esu mama, ir taip nemiegojusi, o čia dar rašinėja. Išėjau laiminga ir galvoju: aš išėjau pailsėti, o jūs kalbate apie mano krūtinę. Man buvo liūdna. Aš galvoju, kodėl visur ten, kur yra gėris, pozityvas, visada reikia apvemti, apšikti ir sutrypti“, – rėžė žinoma atlikėja.

Laidoje nuskambėjo ir atlikėjos Monikos Liu šokiruojanti istorija. Atlikėja jau kelis mėnesius susiduria su tuo, ką galima pavadinti žinomumo kaina. Dėl kito žmogaus veiksmų prieš ją yra pradėtas ikiteisminis tyrimas. „Kreipiausi į policiją ir už persekiojimą, ir už grasinimus, turto niokojimą“, – LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ pasakojp dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.