Prabanga tviskantis gyvenimas R. Paliokaitei dužo į šipulius: liko plika basa neįrengtame name

Sąmoningo kvėpavimo instruktorė ir dviejų vaikų mama Raimonda Paliokaitė apie savo gyvenimą rašo knygą, nes likimo siųstų išbandymų prisikaupė tiek, jog visus juos nešioti savyje pasidarė pernelyg sunku. Nors šiandien ji pamažu stojasi ant kojų, dar visai neseniai moteris buvo priversta išgyventi patį didžiausią savo gyvenimo košmarą – į šipulius sudužusią šeimos idilę.

 R. Paliokaitė.<br>LNK nuotr.
 R. Paliokaitė.<br>LNK nuotr.
 R. Paliokaitė.<br>LNK nuotr.
 R. Paliokaitė.<br>LNK nuotr.
 R. Paliokaitė.<br>LNK nuotr.
 R. Paliokaitė.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 5, 2024, 4:06 PM, atnaujinta Mar 5, 2024, 4:11 PM

Po daugiau nei dešimtmetį trukusių šeiminių santykių, kurių metu nuolat teko spręsti konfliktus, teisinti toksišką elgesį ir galiausiai patirti vyro išdavystę, Raimonda liko viena su dviem mažyliais ant rankų. Negana to, moteris buvo priversta gyvenimą kurti nuo nulio, kaip ji sako, tiesiog ant betono – kadaise pradėtame statyti, tačiau visiškai neįrengtame name.

„Mano visi drabužiai buvo supeliję nuo drėgmės. Batuose augo grybas, baltas pelėsis“, – LNK laidos „Bus visko“ filmavime pasakojo moteris.

Dar visai neseniai nuosavus verslus turėję Raimonda ir jos buvęs vyras džiaugėsi prabangiu gyvenimu. Poros namuose buitimi rūpinosi tvarkytoja, sutuoktiniai dažnai valgydavo nišiniuose restoranuose, dėvėjo prabangius dizainerių drabužius. Raimonda prisipažįsta, kad tuo metu suknelėms nepagailėdavo ir tūkstančių. Moteris mėgo organizuoti prabangias vakarienes, dalyvauti aukštuomenės vakarėliuose ir visaip stengėsi demonstruoti savo tobulus santykius viešumoje.

„Tai buvo didžiulė mano klaida ir tuštybe paremtas noras sukurti išorinį idealios šeimos įspūdį, – sako Raimonda ir su kartėliu prisimena situacijas, kurių dabar niekada nekartotų, – jis dažnai nusileisdavo man ir tenkino mano poreikius. O man nerūpėjo, kad atėjus į teatrą jis miegodavo ložėje šalia“.

Deja, laidoje „Bus visko“ Raimonda pripažino, kad visa tai buvo tik mėginimas apgauti save, kadangi už viso išorinio blizgesio slėpėsi daugybė psichologinių problemų, o santykiai nė kiek nepriminė svajonės.

„Vieno konflikto metu jis prieš mane pakėlė ranką. Užsimojo, bet nesudavė“, – atviravo Raimonda ir prisipažino, kad to užteko, jog ji, būdama dviejų vaikų mama, priimtų sprendimą skirtis ir nedelsiant susisiekė su advokate.

Raimonda atviravo, kad vaikystę praleido stebėdama priklausomybių turėjusio patėvio psichologinį smurtą bei grasinimus ir net buvo priversta palaidoti mamą, kurios mirties priežastys iki šiol apgaubtos paslaptimi.

„Buvau mamai iškėlusi ultimatumą – arba tu išeini arba aš. Mama apsiverkė, sako, aš negaliu išeiti. Aš išėjau, ir po dviejų parų mes jos netekom“, – skaudžia netektimi dalinosi Raimonda.

Per vieną dieną būdama vos septyniolikos Raimonda turėjo suaugti. Vos sulaukusi pilnametystės, nenorėdama, kad jaunesnioji sesuo atsidurtų vaikų globos namuose, padarė viską, kad taptų jos globėja, tačiau šiandien su ja nebendrauja. Dėl kokių priežasčių nutrūko artimų seserų bendravimas, kodėl Raimonda išsigando, kai buvęs vyras gavo leidimą įsigyti ginklą ir kaip išsigydė visas praeities traumas – jau šį antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.