Pirmoji M. Katlerio kelionė į užsienį nebuvo tokia, kokios tikėjosi: „O galvojau, kad tiek visko prisižiūrėsiu…“

Šių metų pradžioje TV3 eteryje pasirodė nauja laida, žiūrovus kviečianti svarbiausioms dienos aktualijoms kitu kampu – „TOP 3“. Prie naujienas pristatančių žurnalistų – Tomo Loibos ir Eglės Samoškaitės – daugelis jau spėjo įprasti. Tačiau jiems patiems atsidurti kitoje barikadų pusėje – neįprasta… Kaip jie susidoros su šio šeštadienio žaidimu „galvOK“? Kuriam pavyks pasiekti pergalę?

Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Laidos filmavimo akimirkos.<br>Pr. siuntėjo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 9, 2024, 10:08 AM

Dar prieš prasidedant kovai, Eglė ir Tomas papasakos ir apie savo darbo užkulisius. Anot jų, naujienų, kurias galėtų pristatyti žiūrovams, abu laukia visą parą.

„Visi žurnalistai yra budėtojai. O jei reikia, gali pakilti net naktį“, – tvirtino Eglė.

Aktualijų laidoje, nors ir patraukia vienas kitą per dantį, Eglė ir Tomas sutaria puikiai. Tačiau, kaip yra tuomet, kai išsijungia kameros? Laidos vedėjas Andrius Žiurauskas atskleis girdėjęs, jog prieš laidą jie visuomet ginčijasi! Ar tokios kalbos – tiesa?

„Aš turiu tokį titulą – „Mis Ginčas“, – ir vėl teko patvirtinti besijuokiančiai Eglė.

Tačiau šį kartą Eglei ir Tomui nebus ko ginčytis, mat jie žais skirtingose komandose. Tomas – su Mantu Katleriu, o Eglė – su Vytautu Mikaičiu. Tiesa, tai visai nereiškia, kad nuo ginčų pavyks pabėgti jos komandos kapitonui…

„Kadangi Eglė pasakė, kad jos arkliukas yra ginčas, turiu pripažinti, kad šiandien aš labai nenoriu ginčytis… Aš viską priimsiu taip, kaip yra“, – prasidėjus žaidimui Eglei bandė nusileisti Vytautas, tačiau moteris netrukus atšaus, kad tuomet jų laukia neįdomi kova!

Tiesa, vėliau jis ir vėl užsitarnaus Eglės palankumą, nes prisimins seną jos interviu su Lietuvos krepšinio legenda Arvydu Saboniu. Ko tuomet žurnalistė paklausė krepšininko, ir kokio jo atsakymo sulaukė?

Eglė nenustos stebinti ir toliau – vieno klausimo metu ji papasakos apie neįprastą Lietuvoje esantį barą!

„Lietuvoje yra vienas baras, kuriame, norint užsisakyti vienos rūšies belgiško alaus, reikia atiduoti savo batą. Tai ypač nemalonu tuomet, kai esi su aukštakulniais…“ – apie ne visiems žinomą vietą papasakojo ji.

Kaip įprasta, žaidimo metu dalyviai dalinsis ir asmeninėmis istorijomis. Netrūks pasakojimų ir iš kelionių. Štai Eglę sudomins klausimas apie Prancūziją, nes žurnalistė visai neseniai čia lankėsi.

Mantas apie šią šalį atskleis ne visiems girdėtą faktą – pasirodo, kad dar ne taip seniai Prancūzijos sostinėje buvo kilusi panika dėl dulkių erkučių! Tačiau ar tokia informacija padės priešininkams į klausimą atsakyti teisingai?

O kito klausimo metu Mantas prisimins ir pirmąją savo kelionę.

„Atsimenu, kad mano pirmoji kelionė į užsienį buvo su tėvais, kai važiavome į Jungtinę Karalystę. Buvau 11-oje klasėje – kiti mano amžiaus žmonės jau buvo pabuvę visur. O kadangi važiavome su fūra, galvojau, kaip bus gerai – pamatysiu ir Vokietiją, ir Lenkiją.

Bet autostradoje Vokietijoje buvo sudėtos didžiausios sienos, pro kurias kaip koridoriumi važiavome 12 valandų. O galvojau, kad tiek visko prisižiūrėsiu…“ – dabar jau su šypsena prisiminė M. Katleris.

Kito klausimo metu įsimintina istorija iš vaikystės pasidalins ir laidos vedėjas A. Žiurauskas.

„Vaikystėje tėvai man leido auginti banguotąsias papūgėles. Turėjau jas dvi – laikėme jas virtuvėje, narvelyje. Deja, kartą to narvelio neprižiūrėjau ir, kai jis buvo praviras, patinėlis ėmė ir išskrido pro atidarytą virtuvės langą – daugiau mes jo nebematėme. Žinote, ką tada padarė patelė? Pirmiausiai numetė plunksnas, o po to – išėjo… Buvo labai liūdna“, – apie neįtikėtiną šios rūšies papūgėlių ryšį pasakojo jis.

Dar daugiau niekur negirdėtų istorijų ir nuožmi žurnalistų kovą – jau šį vakarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.