Rosita Palauskaitė prabilo apie auksinius „Junior“ laikus: „Mus lydėdavo „Aro“ apsauga“

Muzikos kūrėjas, reperis Remis Retro prisipažino, kad pirmoji jo svajonė nebuvo tapti atlikėju. Svečiuodamasis LNK laidoje „Šeškinės 20“ Remis Retro ne tik pasakojo apie pirmąją savo įkurtą garažo grupę, bet ir pasidalino skandalingais įvykiais, kurie jį lydi koncertų metu.

 Rosita Paulauskaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr., J.Vaitkutės stilius.
 Rosita Paulauskaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr., J.Vaitkutės stilius.
 Remis Retro.
 Remis Retro.
 Laidos akimirka.
 Laidos akimirka.
 Rosita Paulauskaitė.
 Rosita Paulauskaitė.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 13, 2024, 2:10 PM

„Nors lankėme sustiprintą muzikos mokyklą, bet mes su broliu buvome vieninteliai vaikai, kurie negrojo jokiu instrumentu, išskyrus privalomą dūdelę. Bet atėjo laikas, kai pradėjau domėtis muzika, iš tiesų norėjau būti muzikos žurnalistas. Tikrai negalvojau, kad aš galėčiau tapti muzikantu, atrodė, kad čia tik didelė svajonė.

Kai mano buvo 17-iolika, su broliu nusipirkome pirmąją gitarą. O Iškart po mokyklos nusprendėme įgyvendinti amerikietišką svajonę ir įkurti garažo roko grupę. Pirmieji būgnai buvo kibirai ir visokios lazdelės“, – su šypsena veide pasakojo Remis.

Laidoje svečiavosi ir legendinės „Junior“ lyderė Rosita Paulauskaitė, kuri pasidalino išskirtinėmis koncertų istorijomis.

„Kai buvo išleista tavo daina „Jausmai“ žinau, kad tave turėdavo lydėti apsauga, kad gerbėjai tavęs nesuplėšytų?“ – teiravosi vedėjas Džiugas Siaurusaitis.

„Tuomet visur taip koncertuose buvo. 1996 metai, bepročių laikai. Prisigalvodavo visokių nesąmonių, muštynių. Mes vykdavome į koncertus su „Aro“ apsauga. Tais laikais buvo kelios grupės, kurios jautėsi tarsi Holivude. Mus po koncertų gaudydavo, ateidavo į užkulisius, bėgdavo prie automobilių. Arba važiuoji pro kokį nors kaimą, užeini į vietinę parduotuvę ir ten kaimiečiai ateina kažką aiškinti“, – prisiminimais laidoje „Šeškinės 20“ dalinosi Rosita.

„Mums irgi yra buvę visokių įvykių. Pavyzdžiui, Šakiuose prasideda masinės muštynės ir mes suprantam, kad mūsų vos 10 su chebra.

Apsaugos mums niekada nereikėjo, pasitikėjome savo jėgomis tuo klausimu. Ir kai pamatom, kad 400 drūtų vyrų mušasi tarpusavy ir staiga jie supranta, kad visi savi, o ką tie veikia? Tuomet mes – greit į mašinas“, – kaip spruko iš muštynių, pasakojo Remis Retro.

Išskirtinės muzikantų istorijos – šį trečiadienio vakarą, 20 val., laidoje „Šeškinės 20“ per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.