Atviras Mios interviu apie meilę: nuo skaudžios sužadėtinio išdavystės iki vis labiau vertinamos vienatvės

Puikiai žinoma dainininkė Mia Pilibaitytė (40 m.) dar ne taip seniai mėgavosi pavydėtinomis atostogomis Dubajuje.

Atlikėja Mia prakalbo apie sužadėtinio išdavystę: aptiko lovoje su kita.<br>Lrytas.lt koliažas.
Atlikėja Mia prakalbo apie sužadėtinio išdavystę: aptiko lovoje su kita.<br>Lrytas.lt koliažas.
Mia.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Mia.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Mia.<br>L.Kondratės nuotr.
Mia.<br>L.Kondratės nuotr.
Mia.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Mia.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Mia.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Mia.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Mia.<br>TV3 nuotr.
Mia.<br>TV3 nuotr.
Mia.<br>TV3 nuotr.
Mia.<br>TV3 nuotr.
Mia.<br>TV3 nuotr.
Mia.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Apr 9, 2024, 3:37 PM, atnaujinta Apr 10, 2024, 1:44 PM

Dieną pradėdavo paplūdimiuose, kuriuose niekuomet nesibaigia vakarėliai, džiaugėsi prabangiais miesto vaizdais, kurie atsiveria iš pasakiško kambario brangiame viešbutyje ir leido laiką taip, tarsi būtų tikrame rojuje.

Vis dėlto akyliausi moters gerbėjai pro akis nepraleido ir vienos įdomios detalės – nors jau kurį laiką Mios širdis užimta, atostogavo ji vis dėlto viena.

Ar gali būti, kad tarp Mios ir jos mylimojo perbėgo juoda katė? Apie visa tai Mia papasakos antradienį, TV3 laidoje „Prieš srovę“.

„Tiek daug apie savo meilę dar niekam nesu pasakojusi, kaip jūsų laidai. Tai bus vienintelė ir paskutinė laida“, – tvirtai sakė Mia ir iš tiesų leidosi į itin atvirą pokalbį.

Jo metu dainininkė pasidalijo detalėmis, kurių dar niekam anksčiau nėra minėjusi. Nuo priežasties, kodėl iš tiesų keliavo į Dubajų viena, iki skausmingų praėjusių santykių pamokų ar neperkalbamos nuomonės, jog daugiau niekuomet vestuvinės suknelės nebesivilks.

Mios gyvenime atsiradus naujam mylimajam, ji jau ne kartą sulaukė klausimo ir apie santuoką. Tačiau kitaip nei kitos įsimylėjusios moterys, Mia šiuo klausimu griežta.

Dainininkė vis patvirtina, kad vestuvės – jau nebe jai. „Tekėti nenorėjau niekuomet. Man patinka laisvė“, – sakė ji.

Tačiau ar tikrai Mia taip kalbėtų, jei jos gyvenime nebūtų įvykę kažkas skaudaus, kas nuo santuokos atbaidytų ir priverstų ja nebetikėti?

„Esu pavyzdys, kad reikia nesituokti“, – atvirai sakė ji.

Vėliau Mia atskleidė ir dar kai ką neminėto – sunku į santuoką žiūrėti rimtai, jei esi apgauta. O kartą Mia tokia pasijuto nė nesulaukusi vestuvių.

„Gyvenime esu turėjusi situaciją, kai savo sužadėtinį aptikau lovoje su kita. Be abejo, kad po tokių situacijų aš turėčiau vyrais nebetikėti visai. Ir, žinoma, nėra taip, kad labai jau tikėčiau Bet juk kiekvienas žmogus yra kitoks – negali visų kirpti pagal tą patį kurpalį“, – kalbėjo dainininkė.

Tačiau tokios skaudžios patirtys, anot Mios, užgrūdina. Todėl dabar, kalbėdama apie skyrybas, ji neslepia – šiandien dėl to ji jau niekuomet neverktų.

„Kai skiriuosi, aš dažnai viduje jau būnu išsiskyrusi prieš tai. O tada jau nebebūna dėl ko verti“, – paprastą savo taisyklę įvardijo Mia.

Dainininkės santykiai – audringi ar laimingi – smalsuolius domindavo visuomet. Ne išimtis ir šis kartas, kai į prabangią kelionę į Dubajų ji išvyko viena. Anot Mios, ir ją pačią bei jos aplinkos žmones pasiekė įvairios kalbos.

Tiesa, žmones domino ne vien tai. Lygiai taip pat lietuviams patinka skaičiuoti ir svetimus pinigus. O Mios atostogos 5 žvaigždučių viešbutyje išties tviskėjo prabanga.

„Aš nesu išlaikytinė – nėra taip, kad mane apiperka. Nėra man ko pavydėti ir Dubajuje. Skridau už savo pinigus“, – bet kokius išvedžiojimus laidoje nukirto ji.

Vis dėlto galiausiai Mia atskleidė ir tai, kad ši kelionė turėjo atrodyti kitaip – į Dubajų ji iš tiesų turėjo skristi su savo mylimuoju.

Tačiau šiandien Mia apie tai kalba be jokio kartėlio. Nepaisant to, kad paskutinę akimirką viskas apsivertė aukštyn kojomis, Mia suprato, kiek daug vienatvė gali atskleisti ir apie tave patį.

Dabar Mia neabejoja – ši kelionė į Dubajų parodė, kad dabar ji galėtų viena gyventi visur.

„Tai buvo vienas geriausių laikų mano gyvenime – lėktuve net nubraukiau ašarą. Pabuvimas su savimi yra svarbus – labai džiaugiuosi, kad man teko tokia galimybė apmąstyti, viską susidėti į lentynėles, pailsėti“, – sakė ji.

Ar yra kažkas, kas padėtų pakeisti Mios požiūrį į vestuves? Ar Mios širdis vis dar užimta? Visi atsakymai – jau šį vakarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste