Aktorius A. Baldwinas vedė jogos instruktorę H. Thomas

Alecas Baldwinas vėl tapo vedusiu vyru - 54 metų aktorius šeštadienį Niujorko istorinėje Šv.Patriko katedroje susituokė su 28 metų jogos instruktore Hilaria Thomas.

Aktorius A. Baldwinas vedė jogos instruktorę H. Thomas.<br>AP
Aktorius A. Baldwinas vedė jogos instruktorę H. Thomas.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 1, 2012, 7:25 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:20 PM

„Roko 30“ (30 Rock) žvaigždė tuokėsi per katalikišką ceremoniją, kurios metu, pagerbiant nuotakos šaknis Ispanijoje, Biblija buvo skaitoma ir ispaniškai.

Artimas draugas Matthew Hiltzikas žurnalui „People“ sakė: „Hilaria Thomas ir Alecas Baldwinas šį vakarą susituokė Šv. Patriko katedroje Niujorke, o šios progos džiaugsmu su jais dalijosi šeima ir draugai“.

Tarp svečių buvo A. Baldwino broliai aktoriai Stephenas ir Billy, duktė Ireland, „Roko 30“ taip pat vaidinanti Tina Fey, režisierius Woody Allenas ir aktorė Mariska Hargitay.

Vestuvių pokylis buvo surengtas Niujorko universiteto Kimmelio centre.

Detalės buvo laikomos paslaptyje iki pat vestuvių dienos. Jaunikio brolis Stephenas Baldwinas anksčiau šią savaitę laikraščiui „The New York Post“ sakė: „Aš dalyvauju. Vieta man dar nebuvo nurodyta. Tai maždaug ir viskas, ką galiu pasakyti, nes Alecas vis dar gali išspardyt man užpakalį“.

A. Baldwinas su H.Thomas susitikinėti pradėjo praėjusią vasarą, o šių metų balandį pora susižadėjo.

Tai antroji A. Baldwino santuoka. 1993 metais jis vedė aktorę Kim Basinger, kuri yra jo paauglės dukros Ireland motina, bet 2002-aisiais išsiskyrė.

Vestuvės vainikavo turiningą savaitę A. Baldwinui: karštakošio aktoriaus pavardė penktadienį ryte atsidūrė laikraščių antraštėse dėl to, kad jis prie savo namų Manhatane susikivirčijo su vienu paparacu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.