A. Pugačiova pagaliau išvydo savo anūkę

Lietuviško kraujo turinti rusų popdainininkė Kristina Orbakaitė su vyru

K. Orbakaitė ir M. Zemcovas su dukterimi Klavdija įsiamžino prie lėktuvo, parskraidinusio juos iš JAV į Rusiją.<br>Twitter nuotr.
K. Orbakaitė ir M. Zemcovas su dukterimi Klavdija įsiamžino prie lėktuvo, parskraidinusio juos iš JAV į Rusiją.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2012, 10:07 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:27 PM

Dainininkė kūdikį pagimdė Jungtinėse Amerikos Valstijose, Majamyje, ir ten iki šiol gyveno. Taigi senelė Ala Pugačiova anūkę buvo mačiusi tik per internetą. Primadona parengė mažylei atskirą kambarį savo užmiesčio name ir su vyru Maksimu Galkinu pasitiko Kristiną oro uoste.

Pati dainininkė nekantriai laukė grįžimo į tėvynę ir savo internetiniame dienoraštyje parašė: „Valio, grįžtame į Maskvą!“ Ten pat ji įdėjo ir nuotrauką, kurioje su vyru ir dukterimi įsiamžino prie lėktuvo, parskraidinusio į Rusiją.

Neseniai Klavdijai sukako trys mėnesiai ir gimtadienio proga mažylė gavo marmozečių veislės beždžionėlę. „Štai ką padovanojo mūsų draugai dukrelei! Marmoset monkey, vaikai sužavėti“, - atsiskaitė savo internetiniame dienoraštyje Kristina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.