Būrys atžalų nuo skandalų užsienio žvaigždžių neapsaugo

Kelis ar keliolika vaikų auginančios įžymybių šeimos tik iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti idealios. Barniai, neištikimybė ir net smurtas — nereti jų palydovai.

Daugiau nuotraukų (1)

"TV Antena"

Jul 2, 2012, 3:33 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:50 PM

Aktorės tėvai Holivudo žvaigždės režisierius Johnas Farrow ir aktorė Maureen O’Sullivan garsėjo griežtomis pažiūromis. Iš Airijos kilusi motina buvo uoli katalikė, todėl septynis savo vaikus auklėjo krikščioniškai. Mia mokėsi ne gimtojoje saulėtoje Kalifornijoje, o anglų katalikiškame pensione.

Ji nuo jaunystės buvo įsitikinusi, kad šeimoje vaikų turi būti daug. Su antruoju vyru (pirmasis jos vyras — dainininkas Frankas Sinatra) kompozitoriumi André Previnu Mia susilaukė trijų sūnų: dvynių Matthew ir Saschos bei Fletcherio.

Netrukus sutuoktiniai įsivaikino tris mergaites: vietnamietes Lark Song ir Summer Daisy Song bei korėjietę Soon-Yi.

Po devynerių metų M. Farrow paliko A. Previną ir apsigyveno su režisieriumi Woody Allenu. Jų partnerystė truko 13 metų. Mia įtikino W. Alleną, kad jų šeima turi būti gausesnė — pora įsivaikino Mosesą ir Dylan Elizą.

Vėliau aktorė pagimdė W. Allenui sūnų Satchelą. Jis šiuo metu kartu su motina aktyviai užsiima labdara.

Aktorės ir režisieriaus sąjungą buvo galima laikyti pavyzdine, nors pora niekada negyveno viename name — jų butus skyrė parkas.

Vis dėlto garsenybių santykiai baigėsi skandalu ir teismais.

Kartą Mia savo vyro bute aptiko įdukros Soon-Yi nuotraukų. Jose 21 metų korėjietė pozavo visiškai nuoga.

Aktorė padavė W. Alleną į teismą. Ji pareiškė, kad vyras buvo jai neištikimas su Soon-Yi ir priekabiavo prie tuomet dar nepilnametės Dylan Elizos.

Tačiau teismas priėmė W. Allenui palankų sprendimą. Pikti liežuviai plakė, kad režisieriui išlipti sausam iš balos padėjo pažintys. Vėliau W. Allenas vedė Soon-Yi ir įsivaikino dar porą vaikų.

O M. Farrow tapo UNICEF geros valios ambasadore, pasinėrė į labdaringą veiklą ir per trejus metus įsivaikino dar šešis vaikus.

1995-aisiais M. Farrow jau buvo penkiolikos vaikų motina. Su Soon-Yi ji nutraukė visus ryšius.

2000-aisiais viena aktorės įdukra mirė nuo širdies nepakankamumo. Po penkerių metų sulaukusi 35-erių mirė kita duktė.

Aktorė ištvėrė šiuos likimo smūgius ir dabar optimistiškai žvelgia į gyvenimą — juk ji turi dar 12 vaikų.

Melas GIBSONAS (56 m.)

Kaip ir M.Farrow, M.Gibsonas išaugo didelėje ir religingoje šeimoje. Jis buvo šeštas iš vienuolikos vaikų.

Mia, nors ir auklėta religingumo dvasia, jaunystėje žavėjosi hipių idėjomis, vyko mokytis pas indų išminčius. O M.Gibsonas visą gyvenimą buvo uolus katalikas ir net pastatė bažnyčią Los Andžele.

Tad nieko nuostabaus, kad santuokoje su Robyn Moore jis susilaukė septynių vaikų. Visi jie buvo auklėjami griežtai.

Gaudamas milijoninius honorarus M.Gibsonas niekada netenkino atžalų kaprizų. Garsenybės vaikai nuo jaunystės patys užsidirbdavo kišenpinigiams. Nors Holivudas pilnas pagundų, nė viena M.Gibsono atžala nebuvo įsivėlusi į jokį skandalą.

Vyriausioji — 30-metė Hannah ištekėjo už gitaristo Kenny Wayne’o Shepherdo. Beje, jie susituokė tėvo pastatytoje bažnyčioje. Dabar Hannah — pavyzdinga dviejų vaikų motina. Dvyniai Edwardas ir Christianas sukėlė M. Gibsonui nemažai rūpesčių. Aišku, palyginti su Paris Hilton ir kitų auksinių jaunuolių išsišokimais, tai buvo viso labo menkos išdaigos. Kiti M. Gibsono ir R. Moore sūnūs — Willie, Louis, Milo ir jauniausias 12-metis Tommy — tėvų pasididžiavimas ir viltis senatvėje.

28 metus Gibsonų šeima aplinkiniams kėlė pavydą ir išspausdavo ašarą katalikų dvasininkams. Bet vieną dieną aktorius sugriovė idiliškus santykius su žmona ir septyniais vaikais. Šalia M.Gibsono atsirado rusų pianistė Oksana Grigorjeva. Su ja aktorius susilaukė dukters Lucios. Tai buvo aštunta aktoriaus atžala.

Vis dėlto pora skandalingai išsiskyrė. Oksana apkaltino Melą fiziniu smurtu. Teismas įpareigojo Holivudo garsenybę sumokėti moteriai didžiulę sumą dukrai išlaikyti.

Na, o M.Gibsonas nėrė iš vieno skandalo į kitą: buvo nutvertas girtas prie vairo, svaidėsi antisemitiniais pareiškimais. Jei prie viso to pridursime, kad tikri vaikai nenori nė girdėti apie savo tėvą, jo liks tik pagailėti.

Angelina JOLIE (37 m.) ir Bradas PITTAS (48 m.)

Ši pora — graži skandalingų šeimų būrio išimtis. Pastarąjį dešimtmetį, kai kalbama apie Holivudo žvaigždę A.Jolie, paprastai minimi ir jos vaikai. Nuo 2000-ųjų durklų ir kitokių šaltųjų ginklų mėgėja tapo rūpestinga šeimos motina.

Pirmiausia ji įsivaikino berniuką, vardu Maddoxas, iš Kambodžos. Į šią šalį aktorė vyko kaip Jungtinių Tautų geros valios ambasadorė. Ją sugraudino liūdnos nelaimingo našlaičio akys. Antrą vaiką Angelina įsivaikino jau būdama Brado Pitto draugė.

Bevaikis aktorius su džiaugsmu palaikė Angelinos norą padaryti laimingus kuo daugiau vaikų iš besivystančių šalių. 2005 metais jie įsivaikino Zaharą iš Etiopijos. Mergaitė buvo išsekusi nuo maisto stygiaus ir infekcijų, tad kurį laiką praleido ligoninėje.

Rūpestingi įtėviai pastatė mažylę ant kojų. “Nuostabu, ką gali padaryti maistas ir priežiūra”, — pastebėjo A.Jolie.

Netrukus Bradas su Angelina nusprendė susilaukti savo vaiko. Shiloh gimimas 2007-aisiais buvo aptarinėjamas kaip žmogaus išsilaipinimas Mėnulyje.

Laimingi tėvai nėštumą ir dukters gimimą pavertė puikia ryšių su visuomene akcija ir susižėrė krūvą pinigų. Už Shiloh žurnalams parduotas nuotraukas jie gavo 10 mln. JAV dolerių (per 27 mln. Lt). Vėliau pora įsivaikino berniuką iš Vietnamo ir pavadino jį Paxu. Išvertus iš lotynų kalbos tai reiškia “taika”. Kalbama, kad šį vardą prieš savo mirtį išrinko A.Jolie motina vietoj tikrojo — Pham Quango.

2008 m. rugpjūtį pora susilaukė dvynių — berniuko ir mergaitės. Nicoje gimę mažyliai gavo Vivienne ir Knoxo vardus. A.Jolie ir B.Pittas dvynių nuotraukas spaudai pardavė už 14 mln. JAV dolerių (daugiau nei 37 mln. Lt).

Arnoldas SCHWARZENEGGERIS (64 m.)

Kai Terminatoriaus vaidmens atlikėjas vedė Marią Shriver, Amerika nustebo. Jis — “Misteris visata”, bet kol kas dar ne Holivudo žvaigždė. Ji — prestižinio universiteto auklėtinė, žurnalistė ir garsaus Kennedy klano atstovė.

Nepaisydami įvairių prognozių Arnoldas ir Maria laimingai nugyveno 25 metus ir susilaukė keturių vaikų.

Vyriausioji — 21 metų Katherine pasinėrusi į labdaringą veiklą ir laikoma daug vilčių teikiančia rašytoja. Pernai ji išleido knygą, mokančią pamėgti savo kūną. Veikalas buvo labai populiarus.

Dvejais metais už Katherine jaunesnė Christina seka sesers pėdomis — dalyvauja labdaros akcijose.

Jaunesnieji sūnūs Patrickas ir Christopheris taip pat nekėlė rūpesčių tėvams. Tiesa, praėjusių metų liepą 13-metis Christopheris patyrė rimtą traumą plaukiodamas burlente ir pateko į reanimaciją. Laimė, viskas baigėsi gerai.

To negalima būtų pasakyti apie šeiminį Schwarzeneggerių gyvenimą.

Atsisveikinęs su Kalifornijos gubernatoriaus pareigomis ir grįžęs į kiną A.Schwarzeneggeris nusprendė, kad padoraus šeimos žmogaus įvaizdžio jam nebeprireiks. Tad viešai prisipažino, kad 1997-aisiais, kai žmona laukėsi Christopherio, daugiau nei dešimt metų jų namuose šeimininke dirbusi Patty Baena pagimdė jam sūnų Josephą.

Berniuką teko slėpti daugelį metų, nes rinkėjams nebūtų patikęs toks gubernatorius. Dabar geležinis Arnie gali su pasididžiavimu visiems ir visur rodyti 14-metį Josephą. Tiesa, tokia naujiena ne juokais įžeidė keturis teisėtus A.Schwarzeneggerio vaikus.

Jude’as LAW (39 m.)

Anglas J.Law susikūręs lemtingo gražuolio įvaizdį, tačiau vis tiek yra rūpestingas penkių vaikų tėvas.

Vyriausiąjį — 20 metų Finlay aktorius įsivaikino 1997-aisiais, vedęs jo motiną Sadie Frost. Pora, kartu pragyvenusi šešerius metus, susilaukė trijų vaikų: sūnų Rafferty, Rudy ir dukters Iris. Net ir po skyrybų tėvo ir jo atžalų santykiai išliko puikūs. “Jis — nuostabiausias žmogus mano gyvenime ir nuostabiausias tėvas pasaulyje”, — viename interviu sakė S. Frost.

J. Law partnerystė su Sienna Miller buvo tokia audringa, kad porai, matyt, ne vaikai rūpėjo. O iš trumpo meilės nuotykio su modeliu amerikiete Samantha Burke gimė penktasis aktoriaus vaikas — duktė Sophia. Gimus mažylei rūpestingu tėveliu vadintas J. Law pasielgė ne taip, kaip iš jo buvo tikimasi. Sophios motinai teko laukti net penkis mėnesius, kol J.Law teikėsi susitikti su ja, be to, tik dalyvaujant advokatui. Modelis nesikrimto — juk aktorius neatsisakė mokėti pinigų mergaitei išlaikyti.

Heidi KLUM (39 m.)

Kaip ir daugelis topmodelių, vokietė H.Klum pirmą kartą pastojo būdama 30-ies. Vaiko tėvas garsusis “Formulės 1” vadybininkas Flavio Briatore nepasigėdijo palikti besilaukiančios Heidi. Žavioji H.Klum nespėjo nė ašaros išspausti, kai tarsi pasakų princas jos kelyje atsirado juodaodis atlikėjas Sealas (Sealas Henry Olusegunas Olumide Adeola Samuelis, 49 m.).

Britas ne tik pamilo vokietę, bet ir atstojo Leni tėvą. 2009 m. Sealas oficialiai įsidukrino mergaitę, kuri dabar yra vyriausias jo ir Heidi vaikas. Po vestuvių topmodelis kaip padori žmona vokietė per trumpą laiką Sealui pagimdė tris vaikus: sūnus Henry Guntherį Adeolą Dashtu Samuelį ir Johaną Riley Fyodorą Taiwo Samuelį bei dukterį Lou Sulolą Samuel.

Kartą vienas Vokietijos leidinys pastebėjo, kad dėl skirtingos rasinės tėvų priklausomybės jų šeima primena iš skiaučių pasiūtą apklotą. “Tai — įžeidimas ar komplimentas? Man atrodo, tiesiog nuostabu turėti šeimą, panašią į apklotą iš skiaučių!” — atšovė žavioji H. Klum. Deja, garsaus atlikėjo ir topmodelio pavyzdine laikyta šeima subyrėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.