E. Longorios fronte – nauja meilė

Eva Longoria slapta ėmė susitikinėti su amerikietiško futbolo žvaigžde Marku Sanchezu. Aktorė viename iš trijų pasimatymų su 12 metų jaunesniu M. Sanchezu dėvėjo šviesių plaukų peruką, rašo dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2012, 7:30 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 10:41 AM

Regis, E. Longoria nesnaudžia, nes su buvusiu vaikinu, aktorės Penelopės Cruz broliu, Eduardu Cruzu išsiskyrė vos prieš savaitę. Jų santykiai nutrūko po atostogų kartu praleistų Ispanijoje. Pirmadienį E. Longoria susitiko su David'u ir Victoria Beckham'ais „Madeo“ restorane.

Tačiau, norėdama likti nepastebėta, pasirinko privatų išėjimą per garažą. Susitikdama su pora E. Longoria atrodė vis dar vieniša, vis dėlto žurnalistai jau spėjo užfiksuoti ją kartu su nauju širdies draugu. Pati aktorė teigia, kad jos naujas gyvenimo etapas prasidėjo baigus filmuoti paskutinę serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ seriją.

„Serialas pareikalavo viso mano laiko. Tai buvo ilgi metai filmavimosi. Visada filmuodavo Los Andžele, todėl neturėjau laiko keliauti, neturėjau laiko vaidinti filmuose, neturėjau laiko daryti kažką kita. Todėl dabar aš jaučiuosi laisva tarsi paukštis“, - apie pokyčius kalbėjo E. Longoria.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.