Dar vienas gražuolės B. Rafaeli gundantis klipas: šį kartą nei nuoga, nei apsirengusi (video)

Šią savaitę “Youtube” pasirodė seksualus vaizdo klipas, kuriame manekenė Bar Rafaeli parodo visas savo grožybės. Apatinių rūbų „Under.me“ reklamoje nusifilmavusi buvusi aktoriaus Leonardo DiCaprio mylimoji šį kartą pliuškenasi baseine vilkėdama kelnaites su juostele, o išlipus iš baseino jos krūtis išryškina šlapi, permatomi marškinėliai.

Naujame "Under.me" klipe B. Rafaeli skaito knygą ir maudosi baseine.
Naujame "Under.me" klipe B. Rafaeli skaito knygą ir maudosi baseine.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-05 18:51, atnaujinta 2018-03-18 09:55

”Graži ir gerai pasiūta kolekcija atrodo puikiai ir leidžia gerai jaustis. Tai, ko man ir reikia”, - negaili komplimentų su šia apatinių rūbų kompanija bendradarbiaujanti gražuolė.

Tai jau trečiasis „Under.me“ vaizdo klipas, kuriame nusifilmavo B. Rafaeli. Viename iš klipų Izraelio gražuolė gėrisi savimi veidrodyje visiškai nuoga. Tame pačiame klipe ji maudosi vonioje ir vartosi lovoje, vilkėdama vyriškus marškinėlius bei taip reklamuodama vyrišką apatinį trikotažą.

Kitame klipe ji demonstruoja savo atletišką kūną žaisdama tenisą. Žinoma, kamuoliuką ji muša vilkėdama vien apatinį trikotažą.

Manekenė išgarsėjo prieš kelerius metus, kuomet palaikė artimus ryšius su aktoriumi L. Dicaprio. Pora buvo susižadėjusi, tačiau vestuvės taip ir neįvyko, jiedu išsiskyrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.