J. Lopez pabučiuoti nori ne tik vaikinai

Vaikinų grupės „The Wanted“ vokalistas Maxas George'as paskelbė norintis pamatyti savo merginą besibučiuojančią su aktore ir dainininke Jennifer Lopez. M. George'as, po pasirodymo realybės šou „Amerikos dievaitis“, pabučiavo komisijos narę J. Lopez.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2012, 9:53 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:39 AM

Verta pažymėti, kad atlikėjo širdies draugė, aktorė Michelle Keegan, pavydėjo ne J. Lopez, o savo vaikinui. Dainininkas pasakojo, kad tam tikra prasme, jo širdies draugė yra įsimylėjusi J. Lopez, rašoma portale thesunk.co.uk.

M. George'o ir J. Lopez bučinį stebėjo ir dainininkės vaikinas. Anot M. George'o, dėl to bučinys buvo tik dar labiau pakvaišęs.

„Ji tikriausiai viena gražiausių įžymybių, kurias mūsų grupė sutiko. Ji tobula“, – neslėpė savo susižavėjimo M. George'as. Vis dėlto J. Lopez nėra vienintelė JAV įžymybė pavergusi vaikinų grupės širdis.

Grupės nariai, M. George'as, Tomas Parkeris, Jay McGuiness'as, Sivas Kaneswaranas ir Nathanas Sykes'as, buvo susižavėję dainininke Britney Spears. Skandalingą dainininkę grupė susitiko realybės šou „X faktorius“ užkulisiuose.

„Britney buvo labai graži. Ji buvo labai žemiška ir mes negalėjome nė tikėtis, kad būsime taip jaukiai priimti“, – pasakojo T. Parkeris. Jo kolega J. McGuinesas apibūdino dainininkę kaip šeimos žmogų, kuriam nerūpi kitų nuomonė.

„Jei ji nori nusiskuti plaukus, tai taip ir padarys“, – sakė J. McGuinesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.