Aktorei J. Aniston - galvos skausmas dėl vestuvių

Ar atšaukti jungtuvių ceremoniją dėl to, kad tuo pat metu tuokiasi buvęs vyras? Atrodo, kad su tokiu galvos skausmu susidūrė TV serialo “Draugai” žvaigždė Jennifer Aniston (43 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

"TV antena"

Jul 7, 2012, 2:59 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 8:55 AM

Laiminga nuotaka ar pavydi buvusioji? Viešumoje J. Aniston dėkoja Dievui ir savo konkurentei A. Jolie už tai, kad viskas susiklostė būtent taip ir kad ji sutiko savo gyvenimo meilę — J. Theroux.

Neseniai žiniasklaida mirgėjo pranešimais, kad J. Aniston liepą žengs prie altoriaus su aktoriumi, režisieriumi ir scenarijų autoriumi Justinu Theroux (40 m.).

Tą patį mėnesį turėjo įvykti ir buvusio J. Aniston sutuoktinio Brado Pitto (48 m.) vestuvės su Angelina Jolie (37 m.). J. Aniston ir B. Pittas išsiskyrė prieš septynerius metus.

Fotografai iš pasitenkinimo jau trynė rankas dėl būsimų įspūdingų kadrų ir solidžių honorarų. Bet, pasirodo, džiaugėsi gerokai per anksti.

Pasklido informacija, kad J. Aniston atšaukė vestuves. Spėjama, kad “Draugų” žvaigždė pabūgo, jog jos šventę gali užgožti A. Jolie ir B. Pitto tuoktuvės.

Prisiminimus prarijo liepsnos

Po 2005-aisiais įvykusių skyrybų su B. Pittu J. Aniston puolė į depresiją. Ji sudegino visus tiltus tiesiogine šių žodžių prasme.

Liepsnos prarijo baltą kaip sniegas šilkinę vestuvinę suknelę, išsiuvinėtą šimtais baltųjų perlų, laiškus, dovanas ir likusius sutuoktinio daiktus: kompaktines plokšteles, kojines, sportinius marškinėlius.

Liūdnas vakarėlis ant vandenyno kranto iš tiesų buvo su ugnele. Stebėdama audringą Brado ir Angelinos romaną Jennifer visiškai nusiminė. Savo laimės aktorė ieškojo ilgai ir nesėkmingai.

Iš pradžių ji draugavo su aktoriumi Vince’u Vaughnu, kuris vėliau vedė nekilnojamojo turto agentę. Paskui — su britų modeliu Paulu Sculforu. Metus gerbėjai ją matydavo su amerikiečių atlikėju ir kompozitoriumi Johnu Mayeriu.

Vėliau J.Aniston teko neigti kalbas apie meilės romaną su komedijos “Pasodinsiu savo buvusiąją” partneriu Gerardu Butleriu.

Dėl aktorės paliko draugę

Galiausiai “Kelionių aistros” filmavimo aikštelėje J. Aniston susipažino su aktoriumi J. Therouxu ir užmezgė su juo meilės romaną.

Daugiau nei dvejais metais už Jennifer jaunesnis Justinas dėl jos paliko draugę, su kuria 14 metų dalijosi džiaugsmais ir nesėkmėmis. Kostiumų dizainerė Heidi Bivens iš bendrų namų išsikraustė, vos J. Aniston ir J. Theroux pradėjo kartu rodytis viešumoje.

Apie naująjį J. Aniston draugą sklandė daug prieštaringų kalbų. Justino bičiuliai tvirtino, kad jis ne iš tų, kuriuos galima prisijaukinti. Esą J. Theroux visas jėgas skiria karjerai, o moterys jam paprasčiausiai nerūpi.

“Jennifer — visiška Justino priešingybė. Jos gyvenimas — tai vaikščiojimas po parduotuves, poilsis Malibu, bandymai likti amžinai jaunai. O jį pirmiausia domina menas”, — tvirtino aktoriaus bičiuliai.

Artimi J. Aniston bičiuliai teigė priešingai. Esą pagaliau aktorė pasirengusi pradėti naują gyvenimo etapą, o J. Theroux puikiai tinka jai į porą. Su juo Jennifer norėtų sulaukti senatvės.

Mylimąjį apipylė dovanomis

Kad ir kaip ten būtų, “Draugų” žvaigždė pasinėrė į naują meilės romaną ir savo išrinktąjį apipylė dovanomis. Atsirado ir tokių, kurie suskaičiavo, kad už nedidelius mylimojo džiaugsmus J. Aniston mažiau nei per metus paklojo pusę milijono JAV dolerių.

Tarp aktorės dovanų Justinui — Holivudo legendos Jameso Deano odinė striukė, keletas galingų motociklų ir šiuolaikinio dailininko paveikslas.

Žinoma, J.Aniston kur kas turtingesnė nei jos mylimasis. Tačiau J. Theroux stengiasi atsilyginti draugei romantiškomis staigmenomis, kurias vertina kiekviena moteris. Pavyzdžiui, surengė Jennifer gimtadienio vakarėlį ant stogo.

J. Aniston seniai buvo tokia laiminga. Bulvariniai leidiniai ilgai aptarinėjo pirmą viešą jų bučinį atidengiant aktorės žvaigždę Holivudo Šlovės alėjoje.

Planavo prabangias vestuves

Kai įsimylėjėliai pradėjo mūvėti vienodus žiedus ant bevardžių pirštų, tapo aišku, kad netrukus gali nuskambėti ir vestuvių maršas.

Ši naujiena pamažu apaugo naujais gandais. Esą nuotakos tėvui patiko jaunikis. Vėliau imta kalbėti, kad Jennifer Justinui pateikė ultimatumą — arba jis pasiperša, arba jie skiriasi.

Poros vestuvės buvo suplanuotos liepą viešbutyje “Elounda Beach”, esančiame Kretos saloje, kurioje gimė J. Aniston tėvas Johnas Anistonas. Būtent jis ir parinko dukters vestuvių vietą.

Šiame aukščiausios klasės viešbutyje tuoktuvės rengiamos jau seniai. Čia jaunavedžių paslaugoms — visa, kas geriausia. Viešbučio teritorijoje įrengta bažnyčia, šampanas tiekiamas į kambarius, skamba gyva lyros muzika, galima pasirinkti gėles.

Neseniai J. Aniston ir J. Theroux praleido romantišką savaitgalį Paryžiuje. O viename interviu Justinas pareiškė: “Aš labai laimingas su Jennifer ir kiekvieną dieną dėkoju likimui už ją. Nieko daugiau netrokštu.”

Jis pridūrė labai norintis sukurti šeimą, o tai esą įvyks artimiausiu metu.

Brangus sužadėtuvių žiedas

Tuo pat metu pasklido gandas apie planuojamas B. Pitto ir A. Jolie vestuves.

Ši pora seniai vedžioja už nosies savo gerbėjus, tai nurodydama vestuvių datą, tai paneigdama įvairias kalbas. Ceremonija turėjo įvykti mažiausiai penkis kartus, bet kiekvieną sykį iškyla neįveikiamų kliūčių, kurios trukdo porai įteisinti santykius.

Vestuvės kol kas neįvyko nei prie Komo (Italija) ežero kolegos George’o Clooney viloje, nei senovinėje pilyje Prancūzijoje, nei jų namuose Malibu. Per praėjusį Kanų kino festivalį B.Pittas visus pribloškė prisipažindamas, kad prie altoriaus su A. Jolie žengs tik tada, kai JAV bus įteisintos seksualinių mažumų santuokos.

Tiesa, pavasarį pora susižadėjo. Bradas mylimajai padovanojo pagal specialų užsakymą sukurtą 250 tūkst. JAV dolerių vertės žiedą. Bet pasirodo, kad tai ne priežastis skubiai atšokti vestuves.

Charakteris — auksinis

Teigiama, esą A. Jolie jau kreipėsi į budistų vienuolius, kad šie numatytų tinkamą vestuvių datą. Aktorė įsitikinusi, kad dvi pirmos jos santuokos su aktoriumi Jonny Lee Milleriu ir Billu Bobu Thorntonu subyrėjo būtent dėl to, kad įvyko netinkamu laiku.

Kalbama, kad A. Jolie tik pasitarusi su dvasininkais planuoja savo atostogas, medicinos procedūras ir filmų premjeras.

Holivudo žvaigždė nenori, kad jos santuoka vėl iširtų. Bradas neskubina Angelinos dėl vestuvių. Mylintis vyras pareiškė apsispręsti jai duosiantis tiek laiko, kiek reikės.

Poros bičiuliai mano, kad jų laimingo gyvenimo paslaptis — ne magiški skaičiai, o auksinis B. Pitto charakteris. Net tada, kai Angelina užsiplieskia ir mėgina sukelti skandalą, Bradas atsisėda ant sofos, atkemša alaus ir sako: “Kaip pasakysi, vaikuti.” Tuo konfliktas ir baigiasi.

Tad aišku, kad oficiali vestuvių ceremonija neturės jokios reikšmės. Argi po aštuonerių metų bendro gyvenimo svarbu, kada įvyks vestuvės?

Gerbėjus vedžioja už nosies?

Daugelis mano, kad J. Aniston miršta iš pavydo ir siunčia prakeiksmus laimingai porelei. Vis dėlto viešai ji kalba visai ką kita.

“Draugų” žvaigždė teigia esanti laiminga ir dėkojanti Dievui bei Angelinai už tai, kad viskas susiklostė būtent taip. Jei ne A. Jolie, ji niekada nebūtų sutikusi J. Theroux.

Kad ir kaip ten būtų, vis dar neaišku, ar įvyks B. Pitto ir A. Jolie bei J. Theroux ir J. Aniston vestuvės. Atrodo, kad ketvertukui kol kas maloniau leisti muilo burbulus, skatinti naujas paskalas ir vedžioti už nosies gerbėjus. Juk tai teikia ne mažesnį malonumą nei parengiamieji vestuvių darbai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.